Horoscop Fecioară octombrie 2019

În horoscopul Fecioarei din luna octombrie 2019 se întrezărește izvodirea unor proiecte inovative și ambițioase, dar susținute de realitate, inclusiv din punct de vedere financiar, o integrare socială fructuoasă, necesitatea de a fi mereu pe fază într-o lume mereu schimbătoare, aruncarea peste bord a unor influențe nocive din viața amoroasă.

Horoscop Fecioară octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


Gândirea ți se ascute, ți se iuțește, și te direcționează spre luarea unor decizii importante și planuri de viitor mărețe, dar realizabile, fezabile.

Ești cutreierat de o sumedenie de idei pe care ții neapărat să le expui altora, iar aceștia, la rândul lor, par să te asalteze cu numeroase opinii și propuneri.

Având în vedere tactul și diplomația de care dai dovadă, faptul că nu mai ții cu orice preț să-ți impui punctele de vedere, interacțiunea socială ți se fluidizează și -ți permite să-i atragi pe oameni de partea ta, a intereselor tale, să îți extinzi substanțial rețeaua de contacte umane folositoare,  săte înțelegi foarte bine cu rudele, amicii și colegii.

Lumea ta înconjurătoare pare să se schimbe cu repeziciune, de la o clipă la alta, așa că trebuie să-ți menții continuu flexibilitatea și atenția trează, pentru a te implica în experiențe de viață noi și a profita de ele.
Horoscop octombrie 2019 Fecioară

Vrei să fii mai mereu ocupat, în acțiune, tinzi să-ți asumi o mulțime de sarcini, obligații dar, le poți duce la bun sfârșit numai pe cele mai puțin complexe, de o durată mai mică. Mintea îți este nițel împrăștiată și-ți este dificil să te concentrezi pe proiecte pe termen lung.

Poți pleca adeseori în locuri nu prea îndepărtate de casă, în călătorii de plăcere, în interes social ori de afaceri.

De asemeni, este o vreme prielnică lecturii, studiului, înmagazinării de cunoștiinte noi, susținerii de teste și examene.

Pe 28 octombrie, când Luna nouă își face loc în regiunea Scorpionului, te simți nițel prins în capcana unor oamenii care te bat la cap cu problemele lor. Aceștia tind să te facă să-ți pierzi timpul, să îți scadă productivitatea întreprinderilor tale esențiale. Poți fugi de ei, dar nu poți să îți ascunzi impulsurile inimii. Dacă eviți conversațiile cu aceștia, poți să ai ulterior regrete foarte amare. Străduiește-te să te desprinzi cât decât de interesele proprii, pentru a-i asculta cu empatie și a găsi împreună o rezolvare a frământărilor lor!

Horoscop Fecioară octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se leapădă de niște tendințe păguboase, se vindecă de gelozie și posesivitate, și își oferă noi șanse, promițătoare...

Dacă ai un tovarăș de viață, și te-ai ocupat anterior, așa cum ai fost îmboldit interior, de eliminarea unor contradicții crescânde în conexiunea dintre voi, nimic nu mai stă în calea fericirii voastre din cuplu. Împărtășirea voastră afectivă și intelectuală se armonizează spectaculos și vă permite să vă optimizați planurile cu bătaie lungă în viitor.

În caz că ești singur ori că circumstanțele astrale din trecutul apropiat te-au forțat, te-au inspirat, să pui capăt unei relații în doi toxice, ai înainte o perioadă prielnică întâlnirii unui autentic suflet pereche, poate în decursul unei călătorii scurte, a mijlocirii unei rude, unui amic. Se poate ivi, totuși, o complicație, întrucât există posibilitatea să fii atras simultan de doi potențiali parteneri în amor. Lasă-ți inima, și nu rațiunea, să facă o decizie din acest punct de vedere!

Efluviile Lunii pline găzduite în data de 13 octombrie 2019, de Berbec, te determină să te întrebi dacă nu cumva aspirația ta către perfecțiune îți îngrădește drumul spre dragoste... Desigur, este necesar să-ți impui standarde înalte în alegerea un viitor partener, dar așteptarea ca acesta să se plieze întru totul visurilor tale tinde să-ți pună bețe în roate, să te sorteasca unei singurătăți pline de frustrări. Îmblânzește-ți analiza critică, astfel încât să-i poți îngădui iubirii să intre în viața ta!

Horoscop Fecioară octombrie 2019: Muncă și bani


Îți dinamizezi acțiunile financiare și ai la îndemână o vreme de bun augur obținerii unor beneficii majore, din proiecte noi-nouțe sau din unele în desfășurare. Chiar dacă banii își află cu ușurință drumul spre buzunarele tale ori contul tău din bancă, trebuie să te reții să te dedai unor cheltuieli excesive!

Horoscop Fecioară septembrie 2019
Horoscop Fecioară octombrie 2019 Horoscop Fecioară octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 29, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.