Horoscop Fecioară septembrie 2019

Horoscopul Fecioarei din luna septembrie 2019 are drept repere principale atracția față de frumusețile și plăcerile lumii, eficientizarea efluviilor creative, oportunitatea de a călători, o viață sentimentală centrată spre adevăratele sale valori și o activitate financiară profitabilă. 

Horoscop Fecioară septembrie 2019: Previziuni generale


Tinzi să fii captivat de lucruri frumoase, activități artistice capabile să-ți scoată la lumină filonul de unicitate, autenticitate din adâncul sufletului tău. Nazuiești să trăiești în conformitate cu adevărurile supreme ale ființei tale.

Creativitatea nu ți se mai rătăcește pe drumuri aride și ai prilejul să-ți direcționezi talentele către demersuri fertile, al căror succes este asigurat de obiectivitatea, realismul cu care le abordezi.

Deși nu-ți refuzi plăcerile existenței, pari să știi când să te oprești din savurarea lor, astfel încât să nu-ți afecteze tonusul fizic și psihic, să nu ajungi să-ți formezi obiceiuri toxice, dăunătoare.

Poți să călătorești mai mult decât de obicei în interes de serviciu, pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate sau, pur și simplu, pentru shopping.
Horoscop septembrie 2019 Fecioară

Poate fi nevoie să porți o discuție serioasă cu o persoană importantă pentru tine ca să o lămurești asupra sistemului tău de valori, a credințelor și năzuințelor tale esențiale.

Orientărilor generale anterioare li se adaugă altele, de o durată mai scurtă...

Astfel, sub influența trigonului dintre Mercur și Uranus, pe 1 septembrie 2019 pari să intri în contact cu oameni care te iau prin surprindere în mod plăcut, prin gesturi de generozitate neobișnuite. O experiență de viață insolită din această zi îți poate dărui o perspectivă clară asupra viitorului tău.

În data de 2 septembrie 2019, Soarele în conjuncție cu Marte și Venus în cuadrat cu Jupiter îți infuzează tendința de a face lucruri în stil mare. Ai rezultate mai bune într-o inițiativă, începerea a ceva nou, decât în finalizarea unui proiect mai vechi. Oricum, dai dovadă de eficiență atunci când îți îndrepți energia spre ceea ce-ți place cu adevărat. Ești înclinat să îndeplinești fără vreo ezitare dorințele altora și pe cele proprii.

Predispoziția de a-ți impune opiniile în discuțiile cu alții se intensifică pe 3 septembrie 2019, când Mercur se află în conjuncție cu Marte. Este necesar să te gândești cu minuțiozitate la consecințele acțiunilor tale înainte de a te lansa, năvalnic, în ele.

Pari să fii asaltat de o mulțime de mesaje, telefoane, convorbiri urgente în ziua de 4 septembrie 2019, ca urmare a conjuncției Soarelui cu Mercur și a opoziției lui Venus cu Neptun. Te evidențiezi prin capacitatea imensă de a achiziționa și a distribui informații importante și te pliezi cu ușurință unor diverse împrejurări sociale. Unii oameni sunt dispuși benevol să te ajute să treci peste un necaz. Din cauza marii tale sensibilității emoționale, câteodată, poți să ai dificultăți în a percepe corect realitatea.

Pe 5 septembrie 2019, grație trigonului dintre Mercur și Saturn, responsabilitățile tale îți par mai ușoare, întrucât le vezi cu o claritate extremă. Preocuparea față de organizarea și planificarea activităților îți făgăduiește împliniri. Dacă ai de popularizat ceva important, alege cu grijă oamenii cărora le vorbești!

Ziua de 6 septembrie 2019 stă sub semnul cuadratului lui Mercur cu Jupiter, a trigonului Soarelui cu Saturn și a trigonului lui Venus cu Pluton. Tinzi să înțelegi cu limpezime punctele de vedere ale altora și să le dai dreptate, cu fair play, atunci când este cazul. Dai dovadă de un sporit randament în sarcinile tale atunci când știi foarte bine ce ai de făcut și nu te legi de prea multe, nesemnificative, detalii.

Opoziția Soarelui cu Neptun din 7 septembrie 2019 te avertizează să nu te lași impresionat excesiv de ceea ce auzi în jurul tău și să nu reacționezi exagerat, impulsiv, din pricina unor lucruri de detaliu. Dacă îți exprimi sugestiv, fără ambiguități, gândurile, și ești obiectiv în comunicarea cu ceilalți, ai posibilitatea să faci lejer diferența dintre ceea ce este adevărat și ceea ce este fals.

Pe 8 septembrie 2019, Soarele în cuadrat cu Jupiter te înarmează cu optimism și aspirația de a progresa spre obiectivele tale. Din această cauză, poți să-ți asumi mai multe riscuri decât în mod normal, iar această bravadă, echilibrată cu planificare și autodisciplină, are potențialul să te conducă către reușite.

Sub impactul trigonului dintre Mercur și Pluton și al celui dintre Marte și Saturn din 9 septembrie 2019, ai abilitatea să ajungi intuitiv la miezul lucrurilor. Dialogurile pe teme serioase, profunde, cu persoane experimentate, îți rezervă satisfacții deosebite. Deoarece comunici cu o extraordinară forță de convingere, este o zi potrivită pentru a transmite un mesaj important!

Opoziția Soarelui cu Neptun din 10 septembrie 2019 poate să te aducă în pragul derutei în traiul cotidian, în special dacă nu te străduiești să-ți dezvălui ce se ascunde în spatele aparențelor lumii. Fii atent la oameni ce te pot îndruma spre cărări greșite și nu acționa exclusiv conform așteptărilor celor din preajma ta.

Pe 12 septembrie 2019, Marte în cuadrat cu Jupiter te atenționează să nu promiți mai mult decât poți face! Nu-ți supraestima abilitățile și ține-ți în frau optimismul cu un simț sănătos al realității.

Interacțiunea socială pare să ți se optimizeze în data de 13 septembrie 2019, sub influența conjuncției dintre Mercur și Venus. Conversațiile cu alții sunt nemaipomenit de plăcute, spirituale. Ești înclinat să zărești numai lucrurile frumoase din imediata ta apropiere, să le eviți pe cele urâte, deranjante, dezamăgitoare.

În ziua de 14 septembrie 2019, ca efect al opoziției lui Marte cu Neptun, ți se recomandă să nu te agăți de planuri rigide, să te adaptezi din mers circumstanțelor exterioare, profitând de orice oportunitate ivită ca din senin.

Marte în trigon cu Pluton pe 19 septembrie 2019 te înzestrează cu o hotărâre ieșită din comun, care te ajută să depășești obstacole impresionante. Este o zi de bun augur pentru inițierea unei schimbări fundamentale în existența ta, dacă ești gata pentru asta sau ai nevoie de ea!

Horoscop Fecioară septembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea se clădește ori reclădește prin focalizarea spre ceea ce este mai prețios în ea...

Dacă ești solo, poți închega o poveste de iubire promițătoare pe termen lung cu cineva care a pus de mult timp ochii pe tine, te apreciază, te admiră pentru valorile veritabile ale personalității tale.

În caz că ai un partener, pari să te bucuri împreună cu el de o vreme romantică, marcată de împărtășirea deliciilor vieții și dăruirea reciprocă, atât din punct de vedere fizic, material , cât și sufletesc.

Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 14 septembrie 2019 în Pești, ești încurajat să te debarasezi de balastul unor prejudecăți și opreliști interioare ce-ți subminează viața amoroasă. Nativii solitari sunt, așadar, pe cale să își ia adio de la singurătate, mai ales că radiază un farmec aparte, iar cei care au un tovarăș de cuplu par să fie mobilizați să-și înalțe conexiunea sentimentală la un nou nivel.

Horoscop Fecioară septembrie 2019: Muncă și bani


Îndeosebi în a doua parte a lunii, este de așteptat ca veniturile să-ți crească semnificativ datorită unor conjuncturi norocoase, dar și a interesului de a-ți pune la punct strategii noi de mărire a productivității și eficienței tale în afaceri. Este posibil, totodată, să primești, pe neașteptate, dintr-o sursă neprevăzută, o sumă importantă de bani.

Dacă nu eșți angajat, există posibilitatea să descoperi tehnici surprinzătoare pentru alții de a-ți umple consistent portofelul!

Cu toatea astea, Luna nouă găzduită pe 28 septembrie 2019 de Balanță poate produce haos și nesiguranță în afaceri sau asocieri financiare. În acest context astral, este indicat să te dedici, alături de partenerii tăi, unor discuții constructive, cu toate cărțile pe masă. Comunicarea poate rezolva încă din fașă numeroase probleme stânjenitoare!

Horoscop Fecioară august 2019
Horoscop Fecioară septembrie 2019 Horoscop Fecioară septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.