Horoscop Balanță septembrie 2019

În horoscopul Balanței din luna septembrie 2019, se insistă pe agilitatea ta mentală, o interacțiune socială intensă și fertilă în care joci un rol principal, preocuparea afectuoasă față de familie și o viață amoroasă auspicioasă.

Horoscop Balanță septembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Gândirea îți este tot mai alertă, ai încredere, pe bună dreptate, în intelectul tău, care te ajută să dai soluții inovatoare unor probleme insolubile pentru alții. Îți transmiți cu expresivitate, forță de convingere ideile, opiniile, ceea ce-ți asigură formarea unor alianțe de nădejde în materializarea țelurilor tale.

Poți  avea ocazia de a te remarca în studii, ba chiar a profita de o bursă de învățământ în străinătate.

Ești preocupat mai mult decât de obicei de imaginea ta personală și învigorarea impactului tău asupra celor din imediata ta apropiere. Treci printr-o perioadă propice punerii în lumină a calităților tale unice, precumpănitoare. Oricum, Venus ține cu tot dinandinsul să ieși în evidență prin tot ce ai mai frumos în tine, prin atuuri individuale trecute până acum cu vederea de oameni!
Horoscop septembrie 2019 Balanță

În același timp, pari să ai tendința de a te răsfăța, de a-ți îngădui delectări ale existenței refuzate până acum. Poate vrei să mergi mai des la o saună, la un masaj, la un restaurant ce te încântă cu mâncăruri delicioase. Atenție! Ai grijă să nu exagerezi cu bunătățile, să nu te dedai unor excese alimentare!

În pofida orientărilor de mai sus, îți asumi cu plăcere, chiar cu entuziasm, responsabilitățile ținând de familie. Posezi un instinct fin în a îndeplini nevoile, năzuințele, aspirațiile celor dragi, în a-i aduna laolaltă către aceleași obiective. În plus, poți avea niște șanse ieșite din comun în reamenajarea casei sau achiziționarea alteia noi.

Influențele anterioare sunt completate de altele, de o mai mică anvergură în context astrologic...

Astfel, Luna plină apărută pe 14 septembrie 2019 în Pești, te atenționează să pui mai presus de orice trebuințele minții tale, ale trupului și sufletului tău. Dacă ești afectat de stres ori o tensiune nervoasă, poți găsi degrabă modul în care te poți debarasa de astfel de poveri, să te eliberezi de ele, astfel încât să-ți regăsești armonia interioară.

Sub efectul cuadratului dintre Mercur și Saturn din 22 septembrie 2019, ești iritat excesiv de obstacole minore puse în drumul către aspirațiile tale. Pari să te canalizezi în mod exagerat spre detaliile planurilor tale. Nu te lăsa tulburat de probleme care, de fapt, nu există!

În data de 24 septembrie 2019, Mercur în sextil cu Jupiter, îți conferă putere de persuasiune în convorbirile cu cei din jurul tău. Pari să primeșți niște informațîi foarte prețioase pentru demersurile tale cele mai importante. Locurile pe care le vizitezi și oamenii pe care îi întâlnești îți făgăduiesc o grămadă de distracții, posibilități de a te relaxa.

În urma cuadratului dintre Venus și Saturn din 25 septembrie 2019, inhibiția care te stăpânește când ai de a face cu alții le poate da unora impresia că ești distant, neprietenos. Poți prefera să te dedici unor activități în singurătate, evitând în acest fel riscul de a fi greșit înțeles de cei din jur.

Pe 26 septembrie 2019, cuadratul lui Mercur cu Pluton te stimulează să afli degrabă răspunsul unor întrebări care te frământă, dând deoparte perdeaua aparențelor. Capabil să te conectezi cu alții la un  nivel profund, convorbirile cu aceștia pot scoate la iveală temeri neconștientizate și deziderate semnificative.

Simțul tău social se ascute ca efect al sextilului lui Venus cu Jupiter din 28 septembrie 2019. Te simți ca peștele în apă în mijlocul oamenilor și pari să-i captivezi prin optimismul tău, prin gândirea ta pozitivă.

În același timp, grație Lunii noi poposite în aceeași zi de 28 septembrie 2019 în Balanță, ești îmboldit din nou să-ți ajustezi modul în care ești perceput de ceilalți și să-ți redefinesti prioritățile.

Horoscop Balanță septembrie 2019: Dragoste și cuplu


În caz că ești singur, bogata ta viață socială și carisma ta venusiană îți dăruiesc numeroase prilejuri de a afla dragostea, a înfiripa o idilă cu cineva în stare să dea un curs înnoitor existenței tale.

Dacă ești implicat într-o relație de cuplu, atât tu, cât și partenerul tău, sunteți pe cale să vă aprofundati conexiunea, mai cu seamă prin spontaneitatea cu care va transmiteți și vă dovediți sentimentele unuia față de celălalt.

Horoscop Balanță septembrie 2019: Muncă și bani


Abilitățile tale de lider ies în evidență datorită forței, ambiției cu care ți le afirmi.

Poți avea unele discuții productive cu colegi apropiați, despre îmbunătățirea condițiilor de muncă și eficientizarea acesteia. Există posibilitatea să ai frecvent deplasări în alte orașe în interes de serviciu.

Horoscop Balanță august 2019
Horoscop Balanță septembrie 2019 Horoscop Balanță septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.