Horoscop Pești octombrie 2019

În horoscopul Peștilor din luna octombrie 2019 se pune accentul pe disponibilitatea de a-ți oferi șanse noi și chiar impredictibile într-o metamorfoză a sinelui și a soartei tale, un sprijin major al amicilor veritabili, ocazia de călători și o viață amoroasă stând sub semnul intensității.

Horoscop Pești octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


Ești deschis către noi orizonturi ale gândirii și existenței, pari să fii înclinat să îți vezi personalitatea și destinul dintr-o perspectivă nouă, plină de făgăduințe și semnificații. Dacă te-ai simțit până acum îngrădit sau prins într-un fel de capcană a vieții, pari să începi să vezi lumina de la capătul tunelului, să te încrezi într-o schimbare în bine de mare anvergură.

Oricum, după o perioada de relativă derută, marcată de îndoieli, intrezărești înaintea ta țeluri, speranțe și idealuri pentru care merită cu adevărat să te lupți, să-ți dedici timpul și energia. Poate că ești silit și de împrejurări să te confrunți cu aspecte ale sinelui nefamiliare, neobișnuite, în stare să te scoată din zona ta de confort, dar care au menirea să te îndrume spre o dezvoltare de esență a ființei tale.

În plus, ai prieteni de nădejde care să te susțină în decursul unei astfel de transformări, mai ales că ai reușit în ultima vreme să te debarasezi de unii falși sau care îți erau alături numai la un nivel artificial, al aparențelor.

Încrederea majoră în tine însuți, ba chiar temeritatea și atitudinea ta extrem de directă din interacțiunea cu cei din jur nu trebuie, totuși, să fie canalizată către conflicte, bătălii inutile, neproductive cu alții, ci spre recâștigarea independenței și autenticității tale.
Horoscop octombrie 2019 Pești

Ar fi indicat să îți pui la treabă forța interioară pentru a te dezbăra de relații și obiceiuri conformiste, să pretinzi, fără vreo șovăială, ceea ce meriți și îți dorești, și să pui capăt lucrurilor care îți repugnă, pe care abia le-ai mai suportat în ultimul timp.

De asemeni, poți fi îmboldit și poți avea șanse mari să  călătorești, să vizitezi incitante regiuni îndepărtate de casă, un lucru capabil să te împrospăteze mental, spiritual și să îți stimuleze setea de cunoaștere. Nu este exclus să ai oportunitatea de a te stabili, a munci ori a studia într-o altă țară. 

Pe 13 octombrie 2019, Luna plină din Berbec îți poate atrage atenția asupra generozității tale substanțiale. Empatia ta poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem. Poți, așadar, să îți pui întrebări despre posibilă inechitate din unele relații umane. Deși bunăvoința ta, bunătatea pe care ți-o reverși asupra altora reprezintă o cheie a satisfacției tale emoționale, nu-ți mai poți permite să îi lași pe unii oameni să profite de tine!

O zi nu tocmai potrivită pentru activități strict logice se anunță pe 15 octombrie 2019, când Mercur se poziționează în trigon cu Neptun. Tinzi să fii purtat de curenții învolburați a unei imaginații ieșite din comun, să fii pătruns de o intuiție intensă ce-ți permite să te dedici unor preocupări artistice sau să ai o revelație surprinzătoare despre existența ta.

Venus în trigon cu Neptun în data de 21 octombrie 2019 te sprijină să sesizezi instinctiv intențiile altora, să le detectezi eventuala lipsa de onestitate. Încă o dată, îți este greu să te concentrezi pe îndatoririle cotidiene, fiind mai degrabă predispus să visezi cu cohii deschiși. Nu este o zi prielnică pentru decizii importante, îndeosebi în sfera financiară.

Sub vibrațiile Lunii noi ivite pe 28 octombrie 2019 în Scorpion ești mobilizat să îți depășești granițele cunoașterii. Ideile tale ingenioase, insolite, îi pot șoca pe unii, dar sunt pe pragul să îți preschimbe visele în realitate. Ești stăpânit de viziunea că în viitor te așteaptă o infinitate de posibilități!

Horoscop Pești octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea nu mai este satisfăcută de locurile și conjuncturile comune, insipide, și năzuiește să spargă gheața convențiilor și rutinei...

Prin venele nativilor solitari curge lava unei patimi aproape nestăvilite de nimic, ceea ce-i poate împinge spre aventuri amoroase de moment, ce pot avea urmări negative peste puțină vreme. Dacă își păstrează cumpătul, pot iniția o poveste de iubire cu cineva care îi încurajează să-și înfrângă complexele și să dea tot ce au mai bun din ei. Poate fi o persoană întâlnită în străinătate sau de curând sosită de acolo.

Peștii integrați într-un cuplu se bucură de o senzualitate ardentă în împreună  cu partenerul lor, sunt inspirați să afle modalități inedite și fermecătoare de a-și dovedi sentimentele de dragoste, dar nu acceptă nici un fel de compromisuri în relația lor cu acesta.

Horoscop Pești octombrie 2019: Muncă și bani


Îndrăzneala de care dai dovadă în plan profesional poate avea efecte atât pozitive, cât și negative, în funcție de felul cum o îmbini cu diplomația.

În plan financiar, este posibil să ai beneficii sau să primești niște bani ca din senin, printr-o împrejurare la care nu te aștepți. Pe de altă parte, dacă o bancă îți aprobă un împrumut consistent, ai grijă la felul cum vei putea face față ratelor lunare!

Horoscop Pești septembrie 2019
Horoscop Pești octombrie 2019 Horoscop Pești octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.