Horoscop Vărsător octombrie 2019

Horoscopul Vărsătorului din luna octombrie 2019 anticipează urmărirea lipsită de orice fel de complexe a țelurilor tale majore, aspirația de a trăi din plin, înălțându-te deasupra rutinei cotidiene, posibilitatea de a  extrage beneficii din străinătate, o viață sentimentală stând sub semnul realismului și una profesională extrem de auspicioasă. 

Horoscop Vărsător octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


Traversezi o perioadă propice perfecționării activităților tale ținând de studii și/sau profesie, intrării în contact cu persoane influente ce-ți pot înlesni un parcurs visat din viață.

Împăcat cu trecutul, cu aspecte dificile ale acestuia și eliberat de impulsuri subconștiente nocive, ai șansa să abordezi existența înarmat cu un echilibru mental, psihologic, stabil, și cu o intuiție de zile mari ce-ți permite să ai acces la oportunități aparent imposibile altădată.

Pe de altă parte, poți fi îmboldit constant de nevoia de a fi în acțiune și a te lansa în aventuri palpitante. Ești, totodată, străbătut de dorința fierbinte de a-i ralia pe alții la convingerile, credințele tale, fiind necesar să-ți înfrânezi o oarecare impetuozitate, agresivitate din acest punct de vedere.
Horoscop octombrie 2019 Vărsător

Setea neostoită de a călători, a cunoaște persoane și locuri de pe alte meridiane ale pământului te poate determina să faci sacrificii enorme pentru a realiza acest lucru.

Pe 13 octombrie 2019, Luna plină din Berbec îți deschide perspective noi și promițătoare despre un proiect în curs de desfășurare dar, trebuie, mai întâi, să-ți alungi din minte temeri nejustificate și o prudență excesivă. Se impune să pui capăt unor parteneriate care stagnează și îți îngrădesc dezvoltarea. Tratează-i pe cei din preajmă cu același respect cu care vrei să fii tu însuți tratat!

Horoscop Vărsător octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea coboară din nori și tinde să se ancoreze adânc în realitate...

Dacă ești implicat într-o legătură de cuplu, atât tu, cât și partenerul tău vă focalizați spre clădirea unei fundații cât mai solide a conexiunii voastre, prin trasarea unor planuri comune pe termen lung.

În eventualitatea că ești solo, ai prilejul să înfiripi o idilă cu o persoană încununată de împliniri în viață, una întâlnită într-o circumstanță asociată cu activitatea ta profesională.

Horoscop Vărsător octombrie 2019: Muncă și bani


 Ai la îndemână un ciclu astral foarte favorabil atragerii unor oameni și conjuncturi în stare să te ajute în muncă. Comunicarea colegii și șefii tăi tinde să fie extrem de fructuoasă, mai ales că îți exprimi cu forță de sugestie, persuasiune, opiniile și interesele, ieși în evidență prin bunăvoința ta, prin atitudinea ta pozitivă și cooperantă.

Oricum, ești dornic să ai împliniri de excepție în plan profesional, să perseverezi în strategii și planuri de mare anvergură în carieră, și nu precupețești nici un efort în acest sens.

Sub efluviile Lunii noi apărute în data de 28 octombrie 2019, ambițiile tale din muncă te stimulează să excelezi în orice sarcină încredințată, ceea ce te aduce într-o lumină avantajoasă și-ți poate netezi calea către o poziție de lider. Debarasarea de orice tip de iluzii și prejudecăți referitoare la prosperitatea personală îți îngăduie să faci bani ocupându-te de ceea ce-ți place cu adevărat.

Horoscop Vărsător septembrie 2019
Horoscop Vărsător octombrie 2019 Horoscop Vărsător octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.