Horoscop Vărsător septembrie 2019

În horoscopul Vărsătorului din luna septembrie 2019 se evidențiază oportunități, inclusiv din punct de vedere profesional, amoros al studiilor, corelate cu circumstanțe insolite, poate chiar de pe alte meleaguri. 

Horoscop Vărsător septembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Comunicarea cu persoane de pe alte meridiane și avantaje ținând de străînătate, chiar  și în studii, sunt orientări majore în această lună. Ai ocazia să călătorești spre zone ale lumii ce-ți păreau a fi interzise ori dificil de atins până mai ieri.

Nu mai ești dispus să treci cu vederea orice oportunitatea de a-ți extinde orizonturile, atât în universul interior, cât și în cel exterior. O șansă de a-ți perfecționa cunoașterea într-un domeniu preferat nu mai poate fi trecută cu vederea!

În același timp, pari să te desprinzi de un oarecare egocentrism și să asculți extrem de receptiv ceea ce au alții să-ți spună, fiind gata să îți însușeșți învățăminte prețioase din discuțiile cu cei din imediata ta apropiere.
Horoscop septembrie 2019 Vărsător

Nu-ți neglijezi însă impulsurile interioare, mai ales că te-ai eliberat mai înainte de ceea ce este toxic, nociv, în ele, și ai avut posibilitatea să-ți dai seama cum să le fructifici pe cele care îți promovează autenticul sine, idealurile tale veritabile.

 Luna plină ivită pe 28 septembrie 2019 în Balanță îți făgăduiește, și ea, un voiaj plăcut într-un loc îndepărtat. În aer plutește o schimbare majoră a traiului tău, și depinde numai de tine dacă o simți și te avânți cu curaj în ea!

Horoscop Vărsător septembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea deraiază de pe șinele previzibilității cotidiene...

Dacă ești solo, ai ocazia de a înfiripa o idilă ieșită din comun, extraordinară, ce te va marca toată viața, indiferent dacă va dura mult ori puțin! Vei întâlni, probabil, un promițător partener de cuplu de-a lungul unei călătorii sau unul sosit de curând din străînătate ori provenit dintr-un mediu social, cultural, cu totul diferit de al tău.

În caz că ai un tovarăș de viață, ai oportunitatea de a-ți împrospăta conexiunea sentimentală cu acesta în decursul unui voiaj sau prin schimbarea radicală a ritualurilor voastre de împărtășire erotică.

Sub vibrațiile Lunii pline  răsărite pe 14 septembrie 2019 în Pești, dacă ești implicat într-o legătură în doi defectuoasă, instabilă, ce-ți dă bătăi de cap de ceva vreme, ești gata să îi pui capăt fără nici un fel de ezitare!

Horoscop Vărsător septembrie 2019: Muncă și bani


În sfera profesională, norocul este de partea într-un demers ținând de o altă țară sau printr-un curs de perfecționarea a abilităților, competențelor tale.

Luna plină din 14 septembrie stă sub semnul unei crize financiare sau a unei creșteri impresionante a veniturile tale. Dacă ți se pune capăt, pe neașteptate, unei surse de bani, nu trebuie să te îngrijorezi, fiindcă vei găsi curând, o alta, mult mai bogată!

Horoscop Vărsător august 2019
Horoscop Vărsător septembrie 2019 Horoscop Vărsător septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 25, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.