Horoscop Pești septembrie 2019

Reperele majore ale horoscopului Peștilor din luna septembrie 2019 sunt o explorare benefică a lumii tale interioare, creșterea popularității tale din sfera socială, un ajutor consistent din partea amicilor, o viață sentimentală fierbinte și o activitate financiară profitabilă.

Horoscop Pești septembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Treci printr-o vreme auspicioasa intrării în contact cu zone umbrite, ascunse, ale sinelui, relevarii unor impulsuri neconștientizate ale minții tale.

Poți fi atras de aspecte tainice, chiar oculte ale existenței, de fenomene misterioase ale universului.

Dacă-ți place să fii în centrul atenției, actualul context astral îți favorizează acest lucru. Posezi un magnetism special, emani o siguranță de sine care îi determină pe oameni să se încreadă în tine, să-ți caute, în mod constant, tovărășia.
Horoscop septembrie 2019 Pești

Oricum, după o perioada de selecție, puneri la încercare, știi bine care îți sunt adevărații prieteni, cu cine să te aliezi în vederea atingerii țelurilor tale. Îți mărturisești deschis, cu sinceritate, nevoile, și cei din jur par să-ți ofere mai mereu un sprijin dezinteresat.

O serie de aspecte astrologice de o anvergură mai mică se adaugă celor anterioare...

Astfel, opoziția lui Venus cu Neptun din 4 septembrie 2019 te atenționează să abordezi cu prudență alte persoane, întrucât ești înclinat să te dedici intereselor lor, neglijându-le pe ale tale. Ești extrem de sensibil față de dorințele altora, așa că trebuie să fii cât se poate de precaut când semnezi contracte sau pui la punct înțelegeri, pentru ca alții să nu profite de tine!

În 7 septembrie 2019, Mercur în opoziție cu Neptun tinde să-ți răpească concentrarea, să-ți impieteze logica gândirii. Imaginația îți este stimulată și, dacă nu ți-o direcționezi într-o activitate creativă, ești îmboldit să visezi cu ochii deschiși. Pari să fii de pe altă planetă decât cei din preajma ta, fiind necesar să te străduiești să fii cât mai clar în exprimarea intențiilor tale.

Încrederea în tine însuți îți scade iarăși în data de 10 septembrie 2019, atunci când Soarele se poziționează în opoziție cu Neptun. Competitivitatea ți se diminuează, și se impune să nu te dai bătut cu una cu două în afirmarea obiectivelor tale.

O altă opoziție, între Marte și Neptun, marchează ziua de 14 septembrie 2019. Predispoziția de a fi iritat de probleme mărunte și a reacționa disproporționat atunci când cineva nu este de acord cu tine, este combătută de Luna plină apărută în Pești pe aceeași dată. Aceasta te inspiră să te pui în cea mai bună lumină, să-ți afli o variantă mai eficace a personalității în creșterea impactului tău asupra celorlalți.

Compasiunea și idealismul îți ajung la cote înalte pe 21 septembrie 2019, ca efect al cuadratului lui Jupiter cu Neptun. Te poți implica în proiecte de ajutorare ale unor oameni bătuți de soarta. Cu toate astea, câteodată, pari să faci cu greu deosebirea dintre iluzie și realitate!

Sub efluviile Lunii noi răsărite pe 28 septembrie 2019, în Balanță, ți se vestește o schimbare importantă în relațiile interumane. Poți fi motivat să-ți examinezi cu sânge rece relațiile de parteneriat și să-ți dezvălui în ce măsură acestea îți sunt de folos ori îți sunt guvernate de o veritabilă reciprocitate. Desprinderea, separarea dorințelor personale de cele ale altora poate fi complicată, însă este necesară atunci când faci deosebirea între visele și țelurile tale practice.

Horoscop Pești septembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea beneficiază de o revitalizare remarcabilă, devine mai înfocată decât de obicei...

Nativilor solitari li se trage atenția să nu pună sub semnul egalității între patimă și iubire, să-și verifice cu grijă simțămintele proprii și pe cele ale unui potențial partener, înainte să se avânte într-o idilă!

Cei angajați într-o legătură de cuplu sunt aproape copleșiți de generozitatea afectivă a tovarășului lor de viață, și tind să se bucure împreună cu acesta de o senzualitate sporită în împărtășirea amoroasă.

Cei aflați într-o relație în doi serioasă de ceva timp, pot fi mobilizați să se căsătorească (dacă nu au făcut deja asta).

Horoscop Pești septembrie 2019: Muncă și bani


Banii par să-și facă cu ușurință făgaș către buzunarele tale.

Poți obține un împrumut în condiții foarte avantajoase, să ai un câștig financiar însemnat, chiar și de la loto. Asocierile în afaceri tind să-ți fie și ele profitabile.

Horoscop Pești august 2019
Horoscop Pești septembrie 2019 Horoscop Pești septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.