Horoscop Capricorn septembrie 2019

În horoscopul Capricornului din luna septembrie 2019 se anticipează ocazia nativilor din această zodie de a se afirma în sfera socială, în special întrucât  sunt foarte conștienți de atuurile lor individuale, o viață sentimentală interferată strâns cu cea profesională, care, la rândul ei, le dăruiește mai multe oportunități decât de obicei.

Horoscop Capricorn septembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Treci printr-o perioadă auspicioasă afirmării în viața publică. Mai toți oamenii sunt cu ochii pe tine și abia așteaptă să le confirmi valoarea ta.

Se pare că ai depășit deja un răgaz de îndoieli, dubii despre tine însuți, despre forța personalității tale, fără, însă, să te infumurezi, să ai credința că ești mai presus de oricine. Evaluarea obiectivă a punctelor tale forte te ajută, de fapt, cum să ți le exploatezi în cea mai mare măsură.

Ești justificat, așadar, să îți iei ceea ce ți se cuvine, să îți popularizezi cu succes realizările, ba chiar să fii încununat de succese care de mult trebuiau să-ți fie recunoscute.

Alte influențe astrologice, de o mai mică anvergură, se fac simțite în decursul lunii, alături de cele generale, anterioare...

Astfel, Mercur în trigon cu Saturn pe 5 septembrie 2019 îți insuflă agilitate mentală, precizie în analizarea unor fapte aparent aleatorii din traiul zilnic. Înțelegi cu ușurință motivațiile ascunse ale oamenilor cu care ai de face și, tocmai de aceea, ai capacitatea să-i convingi să se ralieze țelurilor tale.
Horoscop septembrie 2019 Capricorn

Ca efect al trigonului dintre Soare și Saturn, și al celui dintre Venus și Pluton, din 6 septembrie 2019, eșți extrem de prudent și organizat în punerea la punct a proiectelor tale, inclusiv din sfera profesională, astfel încât nu ai cum să ajungi în pragul unui eșec, ci din contra! Totodată, pari să profiți de seriozitatea cu care te implici în legăturile cu alții, și să ajungi , din această cauză, pe aceeași lungime de undă chiar cu oamenii care păreau să-ți fie adversari.

 În data de 9 septembrie 2019, Mercur în trigon cu Pluton și Marte în trigon cu Saturn te sprijină să te focalizezi către deslușirea miezului lucrurilor, înlăturarea unui văl de superficialitate și orientarea către esențele demersurilor tale. Nu eziți să-ți asumi responsabilități purtate de mai de mult timp și unele ivite peste noapte, iar lumea te admiră pentru seriozitatea ta.

Luna plină răsărită pe 14 septembrie 2019 în Pești îți dă prilejul să îi captivezi pe oameni cu cuvintele, opiniile tale. Totodată, ea te îndeamnă să dai un curs nou gândirii tale, unul în stare să te deschidă către noi fațete ale existenței, neexperimentate până acum. Indiferent ce faci, oamenii par să fie impresionați de originalitatea ta!

Marte în trigon cu Pluton în ziua de 19 septembrie 2019 îți aduce la lumină hotărârea și perseverența în ducerea la bun sfârșit a unui plan important. Ai la dispoziție o energie năvalnică în acest sens, ce te ajută să treci fără mari probleme peste orice piedică ivită în cale.

Străduința de a îți crea o perspectivă realistă asupra a ceea ce ai de făcut  îți garantează împliniri pe 22 septembrie, când Mercur se întâlnește în cuadrat cu Saturn. Capacitatea sporită de memorizare este un atu însemnat în această zi. Aspirația de a te apropia de perfecțiune îți poate juca totuși, uneori, câteva feste.

Cuadratul dintre Venus și Saturn din 25 septembrie 2019 îți făgăduiește bucuria de a fi împreună numai cu tine însuți. Din când în când, este necesar să ne regăsim cu noi înșine în singurătate pentru a ne confrunta cu propria personalitate, cu năzuințele și durerile noastre neconștientizate.

Pe 26 septembrie 2019, cuadratul lui Mercur cu Pluton te poate ghida către un gând obsesiv, pe care trebuie neapărat să ți-l scoți din minte. Preocupat de fiecare detaliu, aparent neînsemnat al întreprinderilor tale de bază, poți să-ți dezvălui astfel carențe în activități care păreau să-ți meargă ca pe roate. Vorbele tale pot avea un efect extrem de puternic asupra celor din imediata ta apropiere, așa că este cazul să ai mare grijă cum le foloseșți!

Horoscop Capricorn septembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își află resurse inimaginabile în interacțiunea socială, indiferent dacă ești sau nu parte a unui cuplu...

Cu cât te implici mai des, mai intens, în viața publică, cu atât ai mai mari sorți de izbândă în inițierea unei povești de dragoste! Nu este de neglijat nici posibilitatea de a te lăsa atras într-o idilă cu o persoană din sfera ta profesională!

Dacă ești deja anjagajat într-o relație amoroasă în doi și nu ți-ai oficializat-o încă, există o mare probabilitate să fii cerut în căsătorie sau să îi propui chiar tu persoanei iubite să vă puneți pirostriile! În caz că ești cununat, nu ar trebui să uiți de o aniversare importantă a conexiunii tale cu tovarășul tău de viață!

Horoscop Capricorn septembrie 2019: Muncă și bani


Ai o mulțime de treabă la serviciu, mai cu seamă în privința comunicării cu clienți, furnizori, șefi și subordonați. Poți fi pus în fața unor decizii majore legate de viitorul tău traseu profesional. Există posibilitatea ca unele rude să-ți facă propuneri importante legate de un alt job...

Oricum, vrând-nevrând, te remarci în muncă, și, mai ales dacă îți anunți o altă opțiune din plan profesional, superiorii tind să îți promită o promovare sau o creștere salarială consistentă ca să se asigure că nu îi vei părăsi.

În același timp, poți fi tentat, convins, să investeșți mai mulți bani pentru dezvoltarea educațională, profesională, a copiilor tăi.

Sub vibrațiile Lunii noi instalate în data de 28 septembrie în Balanță, poți fi inspirat să te orientezi spre o activitate profesională acasă. Dacă nu faci asta, este necesar să găsești, cu orice preț, o echilibrare a muncii cu relațiile familiale, întrucât ceva nu merge cum trebuie din acest punct de vedere!

Horoscop Capricorn august 2019
Horoscop Capricorn septembrie 2019 Horoscop Capricorn septembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on august 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.