Horoscop Capricorn august 2019

Tendințele dominante în horoscopul Capricornului din luna august 2019 sunt reestimarea și ajustarea legăturilor de parteneriat, o abordare serioasă, matură, analitică a existenței, șansa de a-ți accelera progresul spre tealurile tale prioritare, extinderea experienței tale de viață și oportunități în dragoste grație unor călătorii.

Horoscop Capricorn august 2019: Previziuni astrologice generale


Pe 1 august 2019, Luna nouă din Leu îți atrage atenția că ai nevoie să te înconjori cu oameni sinceri, în stare să-ți laude dezinteresat împlinirile, dar și să-ți semnaleze când și unde greșești. Te simți îmboldit să-ți transformi în bine atât relațiile de asociere personale, cât și pe cele profesionale.

Cea dintâi decadă a lunii pare să fie rezervată analizării și renegocierii contractelor, înțelegerilor mai vechi cu alții. Nu este indicat să te angajezi într-o inițiativă însemnată întrucât pari să nu îi estimezi cu realism efectele colaterale.

Pot ieși la iveală vechi probleme, dispute și conflicte cu parteneri din orice domeniu al existenței tale. Ți se sugerează, astfel, să-ți reglezi cu mare grijă conexiunile umane de acest tip. Ține-ți sub control cuvintele deoarece, dacă sunt prea contondente, pot avea un efect de bumerang, întorcându-se împotriva ta!
Horoscop august 2019 Capricorn

În a doua decadă din august, pari să nu mai fii satisfăcut de aparențele lumii înconjurătoare, și să le cauți cu orice preț esențele, un lucru ce-ți este facilitat de abilitatea ta extraordinară de investigare. Nu suporți discuțiile frivole, triviale, fiind interesat numai de cele serioase, pe teme semnificative.

Intuiția ți se ascute și poți avea o viziune profetică despre viitor. Eliberat de balastul impulsurilor negative ale subconștientului, te remarci prin capacitatea de a-ți pune în aplicare visurile, idealurile.

Ți se poate impune să-ți armonizezi interacțiunea cu cei apropiați, să-ți reclădești bazele familiei, pentru a-i asigura stabilitate și a readuce în prim plan speranțele, interesele fiecăruia dintre membrii ei.

O criză de încredere în tine însuți se poate instala în ziua de 15 august 2019, sub impactul amplasării Lunii pline în Vărsător. Persoane pe care te bazezi par să-ți întoarcă brusc, nejustificat, spatele. În acest context astral, ți se pune la încercare tăria de a te descurca de unul singur, a-ți lua viața în propriile mâini!

În a treia decadă din luna ești marcat de nevoia imperioasă de a acționa și a te lansa în aventuri incitante, pline de învățăminte. Uneori, trebuie să te ferești să te expui unor riscuri exagerate din punct de vedere fizic, și să te străduiești să nu-ți impui prea agresiv ideile, credințele.

Pari să fii impulsionat să scapi de monotonia traiului cotidian, să te bucuri de un plus de libertate și independență, să afli un înțeles major al existenței tale.

Treci printr-un ciclu astrologic favorabil unei vacanțe, călătoriilor atât în interes de serviciu cât și pentru plăcere, intri în contact și comunici intens cu persoane din străinătate.

Horoscop Capricorn august 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea năzuiește să se înalțe deasupra rutinei, monotoniei zilnice...

Dacă ești singuratic, te poți implica într-o idilă de-a lungul unei călătorii, într-un loc îndepărtat de casă sau cu o persoană sosită de curând de peste mări și țări. Un astfel de partener tinde să-ți alunge întru totul plicitiseală din viață, să te facă să trăiești mai mereu clipe trepidante ori să-ți deschidă perspective noi, nebănuite, despre lume.

În eventualitatea că ai deja un tovarăș de viață, ai posibilitatea să-ți împrospătezi conexiunea sentimentală cu acesta cu prilejul unui voiaj caracterizat de un romantism aparte.

Horoscop Capricorn august 2019: Muncă și bani


În caz că ești silit să te ocupi de o muncă anostă, minuțioasă, pari să o duci cu dificultate la bun sfârșit.

Ai, în schimb, rezultate notabile într-o activitate profesională presupunând punerea în valoare a creativității tale.

Horoscop Capricorn iulie 2019
Horoscop Capricorn august 2019 Horoscop Capricorn august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.