Horoscop Leu decembrie 2019

Horoscopul Leului din luna decembrie 2019 se focalizează pe ameliorarea tonusului tău fizic și psihic, efluviile tale creative, fortificarea parteneriatelor, o viață sentimentală infuzată de spiritul Crăciunului, și una profesională solicitantă, dar foarte favorabilă evoluției tale. 

Horoscop Leu decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


O mulțime de influențe astrale din luna asta dau de veste despre optimizarea stării tale de sănătate, capacitatea te de a identifica ceea ce-ți face rău în obișnuințe, tabieturi, și voința de a a te desprinde de ele.

Este, așadar, de așteptat, să îți schimbi dieta (în pofida ospățurilor tradiționale de Crăciun și Anul Nou), să te mobilizezi către un program regulat de întreținere fizică. Nu este, totuși, indicat să faci schimbări radicale din aceste puncte de vedere, apelând, mai curând, la pași mici, dar hotărâți, statornici!

Totodată, e posibil să pornești într-o călătorie având nu atât menirea de a te relaxa, deconecta, cât cde a te revitaliza spiritual, sufletește.

În același timp, pari să te ocupi mai mult decât de obicei de niște lucruri care-ți plac, hobby-uri, pasiuni, mai ales unele care-ți pun la treabă creativitatea, o înclinație artistică.
Horoscop decembrie 2019 Leu

Luna plină apărută pe 12 decembrie 2019 în Gemeni îți crează o aură specială de carismă, care îi ispitește pe cei din jur să-ți caute mai mereu tovărășia. Te bucuri de faptul că ai audiență, că luminile reflectoarele sunt îndreptate către tine, însă te poți teme că, în acest mod, îți pierzi individualitatea. Uneori, împlinirea așteptărilor altora poate fi delectantă, cu condiția de a nu-ți limita exprimarea adevăratului tău potențial interior.

În ultima decadă din luna, se pune accentul pe îmbunătățirea relațiilor cu parteneri de-ai tăi din sfera personală, socială și profesională. Drept urmare, sărbătorile de iarnă par să-ți rezerve momente extrem de plăcute alături de astfel de oameni, mai ales că nu vrei să treci cu vederea nici cu acest prilej astfel de conexiuni umane.

Ca efect al Lunii noi răsărite în Capricorn în data de 26 decembrie, chiar în a doua zi de Crăciun, pari să fii copleșit de o grămadă de sarcini și obligații. Poate fi, de exemplu, într-adevăr necesar să îți pierzi această zi într-un eveniment convențional, în loc să fii împreună cu cei dragi? Nu poți lăsa niște îndatoriri pe mâine ori poimâine, pentru a nu rata magia zilei de azi?

Oricum, în cele din urmă trei zile ale anului, tinzi să te angajezi în tot felul de comisioane și treburi, inclusiv profesionale, de la care nu te poți sustrage!

Horoscop Leu decembrie 2019: Dragoste și cuplu


În a doua decadă din decembrie, farmecul Crăciunului te cuprinde anticipat, stimulându-te să-ți exprimi latura romantică.

Dacă ai un tovarăș de viață, nu te mai poți împiedica să îi mărturisești și dovedești, prin căi spontane, originale, sentimentele tale de dragoste.

În caz că ești solo, ești îmboldit să-ți mărturisești iubirea față de cineva care te captivează de ceva timp, fiind sprijinit în acest sens de o sporită forță de convingere.

În cele zece zile dinaintea Anului Nou, nativii solitari profită de un șarm ieșit din comun în plan amoros, iar cei "cuplați" sunt gata de orice pentru a-și armoniza legătura de cuplu. Cei necăsătoriți încă pot fi impulsionați să ceară mâna persoanei iubite!

Horoscop Leu decembrie 2019: Muncă și bani


Norocul ți se alătură în muncă încă de la debutul lunii, îndeosebi în inițierea unor schimbări în concordanță cu țelurile tale cele mai înalte. Ți se mărește eficiența, iar colegii sunt mai receptivi față de ideile, obiectivele tale.

În plus, sarcinile profesionale tind să-ți fie tot mai mult pe plac, iar șefii par să te favorizeze, să fie impresionați de competența ta. Autoritatea ta se face simțită pregnant, și ai șansa să ajungi într-o poziție de lider.

Jobul te poate solicită intens și în decursul festivităților de iarnă, dar, în această eventualitate, se impune să nu te lași antrenat de detalii nesemnificative, și să dai atenție numai demersurilor importante în mod real.

Horoscop Leu noiembrie 2019
Horoscop Leu decembrie 2019 Horoscop Leu decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 27, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.