Horoscop Fecioară decembrie 2019

În horoscopul Fecioarei din luna decembrie 2019, precumpănesc tendințele de a-ți pune în relief valorile, a-i aduna pe oameni în jurul tău, a-ți îmbunătăți relația cu rudele, a-ți recrea dragostea și a ți-o dinamiza, dar și a risca uneori prea mult în sfera financiară.

Horoscop Fecioară decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Este o vreme favorabilă pentru a-ți pune în lumină autenticul tău sine, personalitatea veritabilă, fără să te mai temi că vei fi  ori nu pe placul altora. Tinzi să-i captivezi pe cei din preajma cu cuvintele tale, mesajele tale spre ei, și să-i aduci de partea ideilor, idealurilor tale!

Interacțiunea ta cu familia capătă întâietate după Moș Neculai, te determină să iei măsuri ferme pentru a rezolva probleme și a materializa năzuințe ale rudelor și persoanelor dragi.
Horoscop decembrie 2019 Fecioară

Până înaintea sărbătorilor de iarnă, nu ești direct implicat în activitatea socială, preferând mai degrabă să fii împreună cu cei iubiți.

Cu toate astea, cu 2-3 zile înainte de Crăciun, ești inspirat să-ți revitalizezi conexiunea cu amicii, cunoscuții și colegii, ba chiar să dai tonul unor petreceri alături de ei. Ești străbătut de o veselie molipsitoare, de un spirit efervescent al umorului, ceea ce ii provoacă, iarăși, pe cei din imediata ta apropiere să îți caute cu insistență compania.

Horoscop Fecioară decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Viața amoroasă îți este tot mai prielnică grație unor conjuncturi ieșite din comun...

Ai capacitatea să-ți scoți la iveală cele mai avantajoase, plăcute, laturi ale sinelui, un lucru ce-ți furnizează șanse sporite în fortificarea unei legături de cuplu formate deja, ori în închegarea uneia promițătoare, cu bătaie lungă în viitor.

De altfel, în cea de-a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2019, sub vibrațiile Lunii noi din Capricorn, nu mai ești dispus să-ți vezi o relație de cuplu prin printr-o prismă amăgitoare, ci să ți-o evaluezi cât mai obiectiv. Deschide-ți inima și cere-i tovarășului tău de cuplu să facă la fel, pentru a te convinge că începi Noul An într-o conjunctură amoroasă de bun augur!

Horoscop Fecioară decembrie 2019: Muncă și bani


Mai cu seama în ultima decadă din decembrie, ești tentat să faci o mulțime de cheltuieli costisitoare pentru tine și oamenii la care ții. Nu este un lucru rău, atâta vreme cât ai mare grijă să nu-ți dezechilibrezi balanță financiară.

Paradoxal, în cele din urmă zile din lună, pari să ai beneficii sporite, să îți mărești contul din bancă, datorită punerii în practică a unor idei ingenioase, care îți pun, totuși la încercare perseverența.

Horoscop Fecioară noiembrie 2019
Horoscop Fecioară decembrie 2019 Horoscop Fecioară decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 28, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.