Horoscop Balanță decembrie 2019

Orientările de bază din horoscopul Balanței în luna decembrie 2019 sunt întâietatea acordată familiei și persoanelor dragi, o relaționare socială având o turnură imprevizibilă, fericită, și o viață sentimentală presărată cu o grămadă de oportunități.

Horoscop Balanță decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


De-a lungul întregii luni, căminul tău devine centrul universului. Ești gata să îi dai o față cât mai frumoasă, să îl faci cât mai ospitalier, dar nu trebuie neapărat să-i dai jos, să-i demolezi zidurile, pentru a-l face cât mai accesibil pentru rudele și amicii tăi. Oricum este de așteptat ca între pereții locuinței  tale să se petreacă momente unice de comuniune, fericire, desfătare cu prilejul Crăciunului și Anului Nou.

Totodată, aidoma unui melc, tinzi să-ți porți "casa" oriunde te duci în această lună, să îi ai drept locatari ai săi oameni îndrăgiți, interesanți, incitanți, membri ai familiei pe care nu i-ai mai văzut de mult, care parcă s-au schimbat în bine, nu-ți sunt împotrivă, dacă ți-au fost vreodată.
Horoscop decembrie 2019 Balanță

Interacțiunea socială îți oferă știri curioase, vești îmbucurătoare, la care visezi probabil de mult timp. Pari să faci o grămadă de vizite, călătorii  de mică durată, să îți regăseșți neamuri (bune) cu care nu ai mai luat contact de multă vreme.

Sub presiunea Lunii pline ivite în data de 12 decembrie 2019 în Gemeni, magia festivă a acestei luni devine irezistibilă, și te îndeamnă să  lași baltă monotonia preocupărilor cotidiene, să-ți faci în grabă bagajele și să pleci spre o destinație necunoscută încă. Conștientizezi că ai neapărat nevoie de o vacanță, în stare să te purifice de stresul acumulat în ultimul timp!

Pe 26 decembrie 2019, Luna nouă din Capricorn îți infuzează iarăși năzuința să te retragi în zona sigură, confortabilă a casei tale. Cu toate astea, o surpriză, un eveniment neașteptat, tinde să îți zguduie temeliile siguranței, să îți pună sub semnul întrebării traseul pavat cu prudență al existenței tale actuale. Poate fi, așadar, necesar să îți regândești destinul, apelând la un plus de flexibilitate în abordarea unor circumstanțe fluide, ce nu pot fi încadrate în tipare fixe.

În cele din urmă trei zile din decembrie, ești traversat de emotivitate efervescentă, ce te poate provoca să iei unele decizii bazându-te numai pe simțămintele tale, și nu pe o judecată la rece. Încă o dată, pari să te simți ca în rai în sânul familiei, să ai cele mai inspirate idei când ești preajma oamenilor apropiați.

Horoscop Balanță decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Venus îți influențează spectaculos în bine viața amoroasă mai cu seamă în ultima decadă din lună...

Dacă ești parte a unui cuplu, ai șansa să-ți revitalizezi conexiunea cu persoana iubită, să o scuturi de praful obișnuințelor, să fii însuflețit din nou de fiorii cutremuratori ai iubirii dintâi față de partenerul tău.

În eventualitatea că ești singur, ai la dispoziție numeroase ocazii de a fi antrenat într-o poveste de dragoste, însă nu trebuie să fii prea zorit în acest sens, așteptând mai curand să-ți afli un veritabil suflet pereche.

Horoscop Balanță decembrie 2019: Muncă și bani


Activitatea profesională și cea financiară îți stau sub semnul stabilității. Nu se anunță în nici una din ele situații ieșite din comun, pozitive ori negative.

Horoscop Balanță noiembrie 2019
Horoscop Balanță decembrie 2019 Horoscop Balanță decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.