Horoscop Scorpion decembrie 2019

În horoscopul Scorpionului din luna decembrie 2019 prevalează o integrare armonioasă, benefică, în plan social, o activitate mentală foarte vioaie, necesitând însă autodisciplină, și o viață sentimentală favorizată de seriozitate, fundamente solide.

Horoscop Scorpion decembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Pe cuprinsul întregii luni, te simți de minune printre oameni, ești predispus să joci cu toate cărțile pe masă, să îți exprimi cu impetuozitate, tuturor, toate gândurile, aspirațiile tale. Câteodată, trebuie să-ți ții în frâu această tendință, astfel încât să nu devii vulnerabil față de persoane răuvoitoare, care abia așteaptă să-ți facă rău, să te șicaneze!

Oricum, nu ai cum să-ți reprimi generozitatea fără margini, un lucru ce se aliniază perfect cu spiritul Crăciunului.

Ai, pare-se, de purtat aproape în fiecare zi conversații importante cu rude, amici și colegi. Îți promovezi, cu o notabilă forță de convingere, interesele, crescându-ți impresionant sfera de influență. 
Horoscop decembrie 2019 Scorpion

Gândirea îți este tot mai alertă, ești înclinat să sari cu repeziciune de la un subiect la altul, de la o preocupare la alta. Nu prea ai răbdare să te focalizezi pe una și aceeași întreprindere, așa că poți avea succese mai cu seamă în acțiuni scurte, de mai mică amploare.

De Revelion, pari să fii sufletul petrecerii, să îi molipsești pe cei din jurul tău cu o veselie explozivă!

Un șir de alte aspecte astrologice, de o mai mică anvergură, se alătură celor anterioare...

Astfel, pe 3 decembrie 2019, sextilul lui Mercur cu Pluton, și cel al lui Venus cu Marte te fac să comunici cu pasiune cu ceilalți, nu ești dispus, cu una cu două, să fii refuzat de cineva în ceea ce-ți dorești. Intuiția te sprijină să îți dezvălui motivele ascunse ale altora, și să îți creeze avantaje în relaționarea cu ei. Oamenii îți apreciază poziția de lider, și se raliază cu ușurință țelurilor tale.

Sub impactul trigonului dintre Marte și Neptun din 13 decembrie 2019 îți eficientizezi activitatea zilnică, ajungi lesne acolo unde năzuiești, grație unui instinct deosebit. Atitudinea binevoitoare, deschisă, pornită din inimă, te determină să ajuți cu plăcere, dezinteresat, persoane aflate într-un impas.

Misterele vieții te incită mai mult decât de obicei, și ai prilejul să ți le iluminezi prin dialoguri cu oameni originali, înțelepți, ca efect al sextilului lui Marte cu Pluton de pe 22 decembrie 2019. Ai capacitatea să îți scoți la lumină talente, resurse interioare exploatate prea puțin în ultima vreme.

Vibrațiile Lunii noi poposite în ziua de 26 decembrie 2019 în Capricorn îți facilitează împletirea idealismului cu simțul practic. Deși visezi cu ochii deschiși, rămâi cu picioarele pe pământ. Sinceritatea, onestitatea îți sunt canalizate numai spre persoane de încredere, care ți-au confirmat că poți avea deplină încredere în ele.

Horoscop Scorpion decembrie 2019: Dragoste și cuplu


Pe 12 decembrie 2019, Luna plină din Gemeni te impulsionează și îți dă ocazia să te dedai multor flirturi, să te joci copios cu dragostea, fără să o iei deloc în serios. Atenție! Este un joc periculos, ce poate da naștere unor suferințe, atât pentru tine, cât și pentru alții! Străduiește-te să nu pui semnul egalității între fantezie și realitate.

În ultima decadă din lună, viața sentimentală se stabilizează, nu-și mai permite să lase loc superficialității.

În caz că ai deja un partener, relația cu acesta își regăsește sursele cele mai profunde, o autentică împărtășire afectivă.

Dacă ești solitar, nu mai ești deloc înclinat să iei peste picior iubirea, ai ai șansa să te implici într-o idilă veritabilă, cu bătaie lungă în viitor.

Horoscop Scorpion decembrie 2019: Muncă și bani


Rețeaua de contacte umane utile, discuțiile cu persoane influente, îți netezesc calea spre reușite financiare de excepție. Traversezi o perioadă prielnică echilibrării bugetului personal și acumulării unor venituri însemnate.

Marte în sextil cu Saturn pe data de 19 decembrie 2019 îți furnizează dinamism și creativitate în proiecte de muncă ambițioase. Principalele tale atuuri din sfera profesională sunt perseverența, răbdarea, organizarea și atenția față de detalii.

Horoscop Scorpion decembrie 2019
Horoscop Scorpion decembrie 2019 Horoscop Scorpion decembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 30, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.