Horoscop Balanță noiembrie 2019

Horoscopul Balanței din luna noiembrie 2019 indică recâștigarea încrederii în forțele tale, inclusiv din punct de vedere mental, optimizarea impactului asupra oamenilor și împrejurărilor existenței, o viață amoroasă profitând de oportunități sociale și de comunicare, una profesională și una financiară eliberate de restricții, piedici.

Horoscop Balanță noiembrie 2019: Previziuni astrologice generale


Te implici cu plăcere, pasiune, în activitatea socială, iar această atitudine îți garantează satisfacții deosebite. Pari să te întâlnești mai des cu rudele, prietenii, și să le oferi clipe de bucurie memorabile.

Nu te mai îndoiești de abilitățile, resursele tale interioare, îți afirmi, cu curaj, atuurile personale. Îți limpezești ideile, idealurile, și ți le exprimi cu autoritate, forță de convingere, înfluențându-i pe cei din jur să se ralieze lor.

Ai, de altfel, numeroase ocazii de a-ți lărgi atât orizonturile cunoașterii, cât și rețeaua de contacte utile în viitorul apropiat.

Te poți orienta spre hobby-uri, demersuri creative, eventual într-un domeniu artistic, sau către reluarea unor proiecte mereu amânate, dar împlinitoare pe termen lung.
Horoscop noiembrie 2019 Balanță

Este posibil să pornești într-o călătorie ce-ți va furniza importante beneficii sufletești sau materiale.

Alte influențe astrologice, de o anvergură mai mică, se alătură celor de mai sus...

 Astfel, cuadratul dintre Marte și Pluton din 5 noiembrie 2019 îți insuflă o determinare de zile mari, însă conjuncturile și acțiunile altor persoane par să ți se împotrivească mai mult decât de obicei, tinzand să te scoată din sărite. Nu te lăsa anternat în dueluri păguboase ori neproductive!

Ziua de 12 noiembrie 2019 stă sub semnul sextilului lui Marte cu Jupiter și a Lunii pline din Taur. Ești mai eficient, mai optimist, mai încrezător în tine în intearctiunea cu cei din preajma ta. Gata să-i încurajezi, să-i ajuți pe alții, nu trebuie, totuși, să-ți neglijezi propriile obiective. Un partener romantic sau din afaceri te poate lăsa brusc baltă, făcându-te să te întrebi cu ce i-ai greșit. Dacă nu ajungi la un compromis cu acesta, vezi-ți de drumul tău fără să te lași împovărat de vreun regret!

Ca urmare a Lunii noi ivite în data de 26 noiembrie 2019 în Săgetător, anticipezi cu nerăbdare un eveniment fericit, dar acesta pare să nu aibă loc conform așteptărilor tale. Circumstanțele tale exterioare se pot schimbă surprinzător de la o clipă la alta, așa că nu trebuie să-ți pierzi cumpătul, ci să te adaptezi cu flexibilitate lor, estimându-le cu obiectivitate.

Horoscop Balanță noiembrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea înflorește, se dezvoltă grație unei comunicări sporite și a integrării tale benefice printre oameni...

Dacă ești singur, ai șansa să întâlnești un partener de cuplu promițător datorită efervescentei tale relaționări sociale, unul părând să-ți citească gândurile și simțămintele, să te aprecieze pentru cine ești cu adevărat.

În caz că ai un tovarăș de viață, înțelegerea dintre voi se ascute, se intensifică atât pe plan emoțional, cât și intelectual. Vă afișați fără complexe atașamentul reciproc în public, în cadrul reuniunilor, întâlnirilor, petrecerilor cu prietenii.

Horoscop Balanță noiembrie 2019: Muncă și bani


Mai cu seamă în a treia decadă a lunii, întârzieri, impedimente în chestiunile financiare tind să se disipeze, clarificându-ți abordarea lor pe termen scurt și îndelungat. Banii își află mai ușor drum spre buzunarele tale, însă își pot găsi la fel de ușor o cale de a le părăsi dacă nu-ți supraveghezi cu grijă predilecția de a face cheltuieli excesive, extravagante.

Spre finele lui noiembrie, atmosfera din muncă pare să se însenineze și ea, mai ales că ești înclinat să-ți asumi un plus de realism în scopul achitării de sarcinile și responsabilitățile tale.

Horoscop Balanță octombrie 2019
Horoscop Balanță noiembrie 2019 Horoscop Balanță noiembrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 31, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.