Horoscop Balanță octombrie 2019

Horoscopul Balanței din luna octombrie 2019 insistă pe orientarea către delectarea consistentă și constantă din traiul de zi cu zi, voința și perseverența în urmărirea obiectivelor tale esențiale, îmbunătățirea relaționării cu rudele, oamenii dragi, o viață amoroasă optimizată de stabilitate, și oportunități însemnate în plan financiar.

Horoscop Balanță octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


Ești înclinat să-ți asiguri un confort fizic cât mai mare, să-ți oferi plăceri refuzate altădată, să te răsfeți nițel, poate cu masaje, saună, și delicii culinare. În același timp, ești atras de frumusețile lumii și tinzi, câteodată, să ignori aspectele urâte, neplăcute ale acesteia. Te dedici în mod sporit unor activități culturale, poate și unor demersuri artistice personale.

Nu trăiești, însă, cu capul în nori ci, dimpotrivă, dai dovadă de simț practic, spirit de inițiativă și încredere în forțele tale. Ești capabil să îți impui personalitatea și țelurile fără să faci eforturi deosebite în acest sens.

Te bucuri de o mărită libertate interioară și exterioară, ce-ți permite să te ocupi de ceea ce-ți place, te pasionează, fără să fii îngrădit în vreun fel de cei din jurul tău.

Cu toate astea, nu-ți neglijezi căminul, persoanele îndrăgite. După o posibilă perioadă de punere la încercare a relațiilor cu familia, știi cât se poate de bine cum să înăbuși din fașă orice tip de probleme ce le pot afecta, grație, probabil, și unei schimbări radicale a atitudinii tale în această privință.

O serie de alte evenimente astrologice, de o anvergură mai mică, se adaugă celor anterioare...
Horoscop octombrie 2019 Balanță

Astfel, pe 7 octombrie 2019, cuadratul Soarelui cu Saturn îți crează dificultăți dacă te ocupi cu o prea mare sârguință de lucruri lipsite de importanță. Oricum, în această zi, chiar și cele mai mici succese ale tale necesită străduințe deosebite. Este posibilă o dispută cu unul dintre părinți, provocată de o pornire a sa foarte autoritară.

Luna plină ivită în ziua de 13 octombrie 2019 în Berbec te atenționează, în pofida bunelor tale intenții, să nu-ți risipești peste măsură timpul și energia pentru a-i sprijini pe cei din preajmă, pentru că riști, în acest fel, să-ți treci cu vederea propriile interese. Ești, de fapt, îndrumat să îți reevaluezi relațiile cu oamenii și să reajustezi balanța între cât dai și cât primești în cadrul acestora. Apropie-te de persoane care contribuie la atingerea visurilor tale tot atât de substanțial cum o faci tu pentru ele.

Pe 14 octombrie 2019, satisfacerea unor dorințe de ale tale pare să fie împiedicată de circumstanțe neașteptate ori de împotrivirea unor inși din imediata ta apropiere. Deși presiunea exercitată asupra ta este considerabilă, tinzi să reacționezi cu o forță egală. Întreabă-te dacă nu cumva unele bătălii în care ești pe punctul să te implici astăzi au cu adevărat vreo utilitate.

Dacă îți propui obiective rezonabile, realiste, te apropii de ele cu eficiență in data de 27 octombrie 2019, când Marte se poziționează în cuadrat cu Saturn. Aspectele de detaliu ale acțiunilor tale îți pot totuși încețoșa viziunea de ansamblu asupra lor. Niște chestiuni din trecut îți cer o soluționare rapidă.


Horoscop Balanță octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Traversezi un ciclu venusian caracterizat de stabilitate în dragoste...

Dacă ai un partener, îți reconfirmi că ai făcut alegerea cea mai bună în amor, îi prețuiești calitățile și afecțiunea pe care ți-o poartă. Ești gata să împărtășești cu el savorile existenței, să profitați de orice ocazie de a trăi din plin fiecare clipă!

În caz că ești singur, nu ești dornic să te avânți cu ochii închiși într-o aventură amoroasă superficială. Ai posibilitatea să pui bazele unei legături de cuplu cu bătaie lungă în viitor, cu o persoană căreia îi deslușești cu limpezime atuurile personale și care-ți răspunde cu aceeași monedă.

Horoscop Balanță octombrie 2019: Muncă și bani


Impulsionat de năzuința de a-ți întări siguranța materială, te mobilizezi să îți majorezi veniturile, atât prin creșterea productivității profesionale, printr-o activitate lucrativă suplimentară, cât și prin identificarea de noi surse de bani.

Este, de altfel, o vreme favorabilă în negocieri, semnarea unor contracte, punerea la punct a unor unor înțelegeri ori unor parteneriate în afaceri, călătorii întreprinse în acest scop.

În ciuda oportunităților tale financiare, sau poate tocmai din cauza lor, ești, totuși, tentat să te dedai unor cheltuieli excesive, să-ți cumperi o mulțime de lucruri frumoase sau exorbitante!

Horoscop Balanță septembrie 2019
Horoscop Balanță octombrie 2019 Horoscop Balanță octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.