Horoscop Scorpion octombrie 2019

În horoscopul Scorpionului din luna octombrie 2019 se evidențiază o agilitate a gândirii de zile mari, ocazia de a-ți mări impactul asupra celor din cercul tău social, și nu numai, înclinația de a-ți explora lumea interioară și cea din afara ta, și o viață sentimentală favorizată de spontaneitate și o temeritate ținută în frâu.

Horoscop Scorpion octombrie 2019: Previziuni generale


 Gândirea îți este stimulată, ți se accelerează, ești cuprins de o curiozitate fără astâmpăr, ai încredere în abilitățile tale mentale și dai dovadă de un plus de expresivitate în afirmarea credințelor, convingerilor tale.

Este o vreme potrivită pentru lectură, studiu, înmagazinarea de noi cunoștiințe.

Te focalizezi pe perfecționarea imaginii tale exterioare, a modului cum te oglindești în lume, a relaționării cu cei din jur. Ți se satisface năzuința de a fi în centrul atenției!

Oricum, după un răstimp de dezvăluire și eliminare a unor tendințe, obișnuințe păguboase, negative, din traiul zilnic, pari să te integrezi cu brio în acesta, să îi abordezi cât se poate de eficient pe cei din imediata ta apropiere, oferindu-ți-se șansă de a-ți crește consistent sfera de influență.

Nu îți neglijezi, totuși, universul lăuntric, îți relevi impulsuri și simțăminte subconștiente, și ești dornic să investighezi secrete, mistere incitante ale existenței. Încearcă să-ți înfrângi posibile accese de frustrare, iritabilitate, nervozitate.
Horoscop octombrie 2019 Scorpion

Un număr de alte influențe astrologice, cu un impact mai mic ori mai scurt, se alătură celor de mai sus...

Pe 7 octombrie 2019, Mercur în opoziție cu Uranus imprimă un ritm extrem de alert trăirii tale, ce te poate face să treci cu vederea oportunități rare și te poate încărca cu stres. Tinzi să-ți asumi prea multe sarcini într-o durată scurtă. Întâmplări neprevăzute te pot nedumeri sau deruta.

Ziua de 13 octombrie 2019 este marcată de Luna plină găzduită de Berbec. Ești îndemnat să-ți pui sub semnul întrebării actualul stil de viață, să îți afli o folosire a timpului cât mai eficientă. Străduiește-te să nu cazi pradă unor emoții extreme, în stare să-ți prejudicieze relații umane armonioase. Creativitatea ta trebuie să fie însoțită de o autodisciplină de fier.

Selectarea atentă a detaliilor cu adevărat importante din activitățile tale principale, și concentrarea asupra lor, te ajută să iei cele mai bune decizii în data de 14 octombrie 2019, când Mercur se amplasează în sextil cu Saturn. Probleme care te sâcâie de ceva vreme tind să-și găsească o soluționare definitivă.

Trigonul lui Mercur cu Neptun din 15 octombrie 2019 îți ascute receptivitatea, te încurajează să asculți cu bunăvoință ceea ce au de spus alții și să faci în sinea ta deosebirea dintre ce-i corect și ce-i greșit în vorbele, părerile lor. O călătorie fără vreo destinație precisă te sprijină să te deconectezi, să te eliberezi de tumultul treburilor cotidiene.

Ziua de 20 octombrie 2019 stă sub semnul sextilului dintre Mercur și Pluton și al celui dintre Venus și Saturn. Oamenii tind să te ia foarte în serios, iar cuvintele și gândurile tale au un efect pozitiv asupra lor, dar te pot forța să faci față unor lucruri pe care, de obicei, le eviți. Confruntarea directă cu situații dificile contri buie la depășirea lor. Responsabilitățile îți par mai ușoare când le apreciezi locul în existența ta. Te simți mai în largul tău în cercul prietenilor, și nu într-un grup mare de persoane. Un secret mărturisit de tine cuiva sau unul recunoscut de cineva ție poate să întărească conexiunea ta cu acesta.

Ca urmare a trigonului lui Venus cu Neptun din 21 octombrie 2019, îți îndepărtezi temeri inutile, te bucuri de tovărășia unor oameni apropiați și pari să-i molipsești cu bucuria ta exuberanța. Bunătatea ta față de alții, și cea a altora față de tine te determină să vezi lumea ca un loc mai frumos decât altădată.

Aplecarea asupra lucrurilor care-ți plac îți rezervă plăceri intense, imense, pe 25 octombrie 2019, grație sextilului dintre Venus și Pluton. Ceilalți par să-ți remarce punctele forte și să se ralieze ideilor tale, deși nu ești dispus să le faci compromisuri.

Soarele în opoziție cu Uranus și Luna nouă poposită în Scorpion în data de 28 octombrie 2019 îți conferă neastâmpăr, te îmboldesc să-ți cauți o libertate fără margini. Restricțiile ce-ți sunt puse în cale te pot aduce în pragul unor explozii de mânie necontrolată! Unele persoane pot reprezenta un catalizator al unei schimbări majore, benefice, din viața ta!

Horoscop Scorpion octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Îndrăzneala care te însuflețește îți înlesnește noroc în dragoste, cu condiția să nu o duci prea departe, încercând să forțezi mâna lui Venus...

În caz că ai un tovarăș de cuplu, ești motivat să înlături degrabă, fără vreo ezitare, orice împiedică aprofundarea conexiunii voastre. Sprijinit de o spontaneitate efervescentă, ai posibilitatea să îl surprinzi plăcut prin dovezi inedite ale iubirii pe care i-o porți. Străduiește-te, totuși, să nu îi impui punctele tale de vedere, să descoperi fericirea și prin ochii săi.

Dacă ești solo, pari să fii debarasat de orice urmă de timiditate, complexe, și să iei cu asalt, cu numeroase șanse de succes, inima unei persoane care te captivează. Ești ajutat în acest sens și de aura specială de șarm care te înconjoară.

Horoscop Scorpion octombrie 2019: Muncă și bani


Comunicarea sinceră, armonioasă de la serviciu are potențialul de a te inspira să-ți optimizezi prestațiile, îndeplinirea sarcinilor.

Strălucești îndeosebi într-un domeniu profesional asociat cu relațiile cu publicul ori într-unul, eventual cu tentă artistică, ce-ți îngăduie să-ți exploatezi efluviile creative.

Câteodată, poți avea realizări remarcabile într-un demers strict individual, sau este necesar să-ți ceri cu fermitate recunoașterea meritelor.

Horoscop Scorpion septembrie 2019
Horoscop Scorpion octombrie 2019 Horoscop Scorpion octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.