Horoscop Săgetător octombrie 2019

Potrivit horoscopului Sagetatorului din luna octombrie 2019, îți investighezi cu folos lumea interioară, îți conștientizezi impulsuri negative și ți le exploatezi din plin pe cele pozitive, ai beneficii însemnate prin prietenii verificate, și o viață amoroasă necesitând o sporită stăpânire de sine. 

Horoscop Săgetător octombrie 2019: Previziuni astrologice generale


De-a lungul întregii luni, poți fi predispus să te focalizezi pe viața personală, să petreci mai mult timp în singurătate, pentru a te reenergiza, a reflecta, a medita la direcțiile prioritare ale destinului tău.

Nu trebuie, totuși, să dai prea multă importanță unor chestiuni mentale, emoționale sau spirituale din trecut care și-au pierdut, de fapt, semnificația, relevanța, în prezent, ci din contra, să te străduiești să le alungi, odată pentru totdeauna, din existența, din mintea ta, din sufletul tău, după ce ai extras învățăminte din ele.

Din cauza sensibilității tale din plan emoțional, uneori, poți fie să te simți neînțeles de oameni, fie să înțelegi intuitiv probleme, dificultățile nemărturisite ale unora apropiați, și să faci tot ce ești în stare pentru a le da o mână de ajutor.

În acest context astral, niște secrete bine păstrate până acum, ale tale, sau ale altcuiva, din imediata ta apropiere, pot ieși brusc la iveală, creând vâlvă ori stupoare!
Horoscop octombrie 2019 Săgetător

Pe de altă parte, deși nu o arăți încă altora, după o perioadă de dubii, ești foarte încrezător în valoarea ta, în țelurile tale și în strategiile pe care ți le-ai trasat pentru împlinirea lor.

De asemeni, înclinația spre solitudine îți poate fi diminuată de prieteni de nădejde care îți caută mai mereu tovărășia și te invită la diverse evenimente sociale!

Creativitatea infuzată în proiectele și demersurile tale iese în evidență pe data de 13 octombrie 2019, atunci când Soarele este în sextil cu Jupiter, iar Luna plină își face apariția în Berbec. Pari să fii însoțit de noroc în toate întreprinderile tale, poate și datorită optimismului care te însuflețește!

Sub impactul Lunii noi răsărite pe 28 octombrie 2019 în Scorpion ești îmboldit să descretești frunțile altora prin glume și prin promovarea unor speranțe pe care nu le poți materializa. Conștientizează cât de mult poți face pentru oameni înainte de a le face promisiuni!

Horoscop Săgetător octombrie 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea trebuie să își impună să nu mai facă ocolișuri către țelurile sale...

Nativilor angajați într-o legătură amoroasă în doi li serecomandă să se străduiască să își țînă în frâu tendința de a avea secrete față de partenerul lor, inclusiv într-o problema legată de sănătatea lor ori una de familie. Chiar dacă li se pare că nu vor fi înțeleși de acesta, sinceritatea este cheia menținerii și stabilizării conexiunii lor sentimentale.

Cei singuri, trebuie, la rândul lor, să își înfrângă o eventuală timiditate, să își mărturisească direct, fără vreo șovăială, iubirea față de cineva care le stăpânește inima. În același timp, este indicat să nu își îndrepte dragostea către o persoană care le este inaccesibilă în vreun fel!

Horoscop Săgetător octombrie 2019: Muncă și bani


Un ciclu astral anterior ar trebui să te fi învățat să nu treci cu vederea resurse financiare aparent minore. Ar fi necesar, poate, să fi înțeles deja că banii se fac pic cu pic, și nu neapărat printr-o lovitură norocoasă extraordinară. Unele conjucturi nefavorabile din ultima vreme ar trebui să te direcționeze către o echilibrare veritabilă a balanței tale de venituri și cheltuieli!

Horoscop Săgetător septembrie 2019
Horoscop Săgetător octombrie 2019 Horoscop Săgetător octombrie 2019 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.