Horoscop Balanță ianuarie 2020

Horoscopul Balanței din luna ianuarie 2020 scoate în relief interacțiunea fericită, avantajoasă cu cei din jurul tău, o activitate socială și personală intensă, dezideratul de a elimina piedici ce-ți îngrădesc împlinirea veritabilă a sinelui și optimizarea tonusului fizic și psihic, efluvii creative care îți înlesnesc succese notabile, o viață sentimentală insistând pe realism, și una profesională îmbunătățită de un spirit fin de diplomație. 


Horoscop Balanță ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă de la debutul lunii, comunici direct, nemijlocit cu cei din preajma ta, ai multe să le spui și mai nimic nu te poate opri să faci asta. Dacă ai de purtat o converstie importantă cu cineva, acum este momentul cel mai prielnic de a o iniția.

Agenda zilnică îți este încărcată mai mereu cu o grămadă de treburi, obligații, îndatoriri, dar acest lucru îți este pe plac, întrucât simți nevoia să fii tot timpul ocupat cu ceva, să-ți pui creierul în acțiune, pentru a-ți revărsa energia imensă ce te străbate.

Pari să fii frecvent pe drumuri, în mașina ta, în troleuri, autobuze sau autocare, să călătorești îndeosebi pe distanțe scurte.
Horoscop ianuarie 2020 Balanță

Sub impactul Lunii pline răsărite în data de 10 ianuarie 2020 în Rac, toată lumea se așteaptă să fii sufletul petrecerilor, reuniunilor, cel care sparge gheața. Ai grijă, totuși, la riscul de a te dedica prea mult dorințelor altora, uitându-ți astfel pe cele proprii. Chiar dacă adori să fii în centrul atenției, nu te lăsa distras de la interesele tale!

În plus, în a doua decadă din ianuarie, împrejurări uneori stânjenitoare îți  atrag atenția că e necesar să-ți conștientizezi într-un grad mai mare locul în lume și potențialul talentelor, resurselor tale interioare. Ești călăuzit să demolezi orice stă în calea evoluției personale, mai ales obișnuințe toxice sau care te cufundă într-o comoditate dăunătoare.

Îți relevi zone ale creativității neîndeajuns exploatate până în prezent, ingeniozitatea și spontaneitatea îți dăruiesc soluții ale unor probleme aparent irezolvabile, și te ajută să îți deschizi porți ale destinului ce păreau să-ți fie inaccesibile.

În ultima săptămână din lună, se pune iarăși accentul pe ieșirea ta din inerția cotidiană, inclusiv în privința unor tabieturi ce-ți afectează starea de sănătate. Nu trece cu vederea niște semne, simptome de rău augur din acest punct de vedere!

Inspirația îți devine năvalnică pe 24 ianuarie 2020, când Luna nouă își face sălaș în Vărsător. Ai posibilitatea să găsești modalități convingătoare de a-ți exprimă gândurile originale, în așa fel încât să îi racolezi pe alții de partea ta. Năzuința ta de a fi sub luminile reflectoarelor, a ieși în evidență, are cu atât mai mulți sorți de izbândă cu cât îți lași imaginația să-ți scape din frâu!

Horoscop Balanță ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea tinde să se privească în oglinda realismului și să se scuture de iluzii...

Dacă ești implicat într-un cuplu, ești înclinat, alături de tovarășul tău de viață, să vă pogorâți din cerurile unui relativ idealism, să vă concentrați spre obiective practice, având harul de a vă aduce cu picioarele pe pământ în dezvoltarea conexiunii voastre pe termen lung.

În caz ești solo, nu mai ești dispus să te îndrăgostești de dragul dragostei, fiind foarte (poate chiar prea) pretențios în alegerea unui partener. Dacă, totuși, te decizi asupra unuia, acesta poate proveni din sfera ta profesională ori poate avea capacitatea să te stimuleze efervescent atât în plan intelectual cât și erotic.

Horoscop Balanță ianuarie 2020: Muncă și bani


Pari să fii pe val la serviciu, deoarece dai dovadă mai tot timpul de tact și bunăvoință în relaționarea cu colegii și șefii. Armonia din zona ta profesională te poate îmboldi, totuși, uneori, să o lași mai moale cu munca.

Niște investiții cumva riscante în afaceri îți pot rezerva beneficii impresionante peste câteva luni!

Horoscop Balanță decembrie 2019
Horoscop Balanță ianuarie 2020 Horoscop Balanță ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 26, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.