Horoscop Balanță februarie 2020

Horoscopul Balanței din luna februarie 2020 are drept orientări majore optimizarea stării tale de sănătate, beneficii notabile din parteneriate, prioritizarea relațiilor familiale, o viață amoroasă marcată de seriozitate și una profesională promițătoare, ce-ți solicită flexibilitatea gândirii.

Horoscop Balanță februarie 2020: Previziuni astrologice generale


Pe cuprinsul întregii luni te simți mobilizat să renunți la tabieturi, obiceiuri dăunătoare, astfel încât să-ți echilibrezi legătura dintre minte și trup. Este posibil să faci o călătorie într-o stațiune balneară.

Mai împăciuitor, mai dispus să recurgi la negocieri și compromisuri, te dedici fortificarii relațiilor de parteneriat personale, sociale și profesionale mai vechi și ai ocazia să pui bazele altora, cu bătaie lungă în viitor.

 Luna plină răsărită în ziua de 9 februarie 2020 în Leu te îndeamnă să te îndepărtezi de trendurile comune ale oamenilor din preajma ta, pentru a-ți exploata la maximum creativitatea crescândă. Ești dornic să-ți sărbătoreșți individualitatea, unicitatea ființei, ajungând chiar să fii radical, rebel în afirmarea acesteia. Apelarea la surse neconvenționale de a stimulare a inspirației se dovedește a fi fructuoasă și îți mărește încrederea în tine însuți.
Horoscop februarie 2020 Balanță

În a doua parte din februarie, tinzi să te focalizezi pe activități sau proiecte importante ținând de casă și familie. Ești gata de orice pentru a-ți apăra rudele, persoanele dragi, a le pune la adăpost de orice fel de riscuri, pericole. Tocmai de aceea, pari predispus să iei hotărâri însemnate în numele lor, fără a le consulta în prealabil, iscând astfel dispute cu ele!

Este de așteptat să-ți pui la punct planuri de investiții în locuință, de creștere a confortului acesteia.

Pe 23 februarie 2020, Luna nouă din Pești îți sugerează și ea inițierea unei revizuiri și transformări în bine a stilului tău de viață. O conjunctură apărută brusc, pe neașteptate, îți favorizează acest lucru.

Horoscop Balanță februarie 2020: Dragoste și cuplu


Nativii solitari par îmboldiți să înceteze să se mai "copilărească", să mai zboare din floare în floare în amor. Chiar dacă trebuie să-și piardă cumva independența, sunt motivați să se implice într-o relație de cuplu serioasă, responsabilă. O pot crea împreună cu o persoană de o frumusețe fizică și sufletească rară, cu un farmec special în viața socială, ce îi poate aduce, cu timpul, chiar și în pragul unei căsătorii.

Balanțele care au un partener tind să-și consolideze conexiunea afectivă cu acesta, să se concentreze spre o sporită comunicare sentimentală și mentală cu persoana iubită.

Horoscop Balanță februarie 2020: Muncă și bani


Ai oportunitatea să avansezi în carieră prin perfecționarea abilităților și extinderea competențelor tale.

O schimbare neprevăzută de la serviciu, ce se poate ivi în ultima jumătate a lui februarie, îți pune la încercare adaptabilitatea. Din fericire, ești capabil să treci de acest hop, să te achiți cu succes de sarcini noi sau multiple, și să strălucești în mediul tău profesional.

Horoscop Balanță ianuarie 2020
Horoscop Balanță februarie 2020 Horoscop Balanță februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.