Horoscop Fecioară februarie 2020

Conform horoscopului Fecioarei din luna februarie 2020, profiți de o relaționare armonioasă cu oamenii, alegi grâul de neghină în legăturile de parteneriat, ești impulsionat să-ți dezvălui semnificații ascunse ale lumii, trăiești din plin deliciile existenței, ai o viață sentimentală caracterizată de o minunată profunzime.

Horoscop Fecioară februarie 2010: Previziuni astrologice generale


Interacțiunea socială și cea cu asociați din diverse dimensiuni ale existenței tale  capătă întâietate și se limpezește chiar de la debutul lunii. Ai, în acest fel, prilejul să-ți ajustezi, îmbunătățești relațiile cu cei din preajma ta.

Nu suporți, cu toate astea, oamenii convenționali, superficiali, înlemniți mental în prejudecăți. Te simți mobilizat să dai deoparte vălul aparențelor realității, să o investighezi în profunzime, să ajungi la miezul lucrurilor care te interesează cel mai tare!

Sub vibrațiile Lunii pline poziționate în data de 9 februarie 2020 în Leu, ți se semnalează să te desprinzi de înclinația de a visa cu ochii deschiși, a pica în capcanele imaginației, și să fii mult mai pragmatic în abordarea traiului cotidian. Nu-ți zăgăzui, însă, efluviile intuiției întrucât aceasta te sprijină să afli soluții neobișnuite, dar eficiente, de a pune capăt unor probleme care te sâcâie de ceva vreme. Eliberează-te de tot ce îți îngrădește succesul, și aproape orice îți va fi posibil!
Horoscop februarie 2020 Fecioară

În a doua jumătate din februarie, ți se evidențiază o expresivitate deosebită în comunicarea gândurilor, dorințelor, idealurilor tale. Ești predispus să-ți focalizezi energia către joacă, hobby-uri, plăceri, desfătări ale vieții, ceea ce -i inspiră pe alții să-ți caute frecvent tovărășia.

Unele parteneriate cu oameni din diverse ramuri ale existenței tale par să treacă printr-o criză, să-ți solicite atenția. Din fericire, ai capacitatea să înnăbuși din fașă astfel de dispute, înainte să ia amploare, întărindu-ți bazele acestor relații prin seriozitate și onestitate.

Pe 23 februarie 2020, Luna nouă din Pești pune din nou accentul pe legături umane care și-au pierdut viabilitatea, ori în care alții încearcă să te domine, să te controleze. Trebuie, desigur, să renunți la ele cu orice preț, deși acest lucru nu este atât de simplu cât pare la prima vedere, și îți poate necesita timp și perseverență.

Horoscop Fecioară februarie 2010: Dragoste și cuplu


Dacă ești singur, poți fi interesat romantic de cineva cu o personalitate foarte complexă, care te incită prin aura sa de mister și îți poate atinge corzile cele mai sensibile ale sufletului, sprijinându-te să te metamorfozezi în cea mai bună varianta a sinelui.

Nu ai opreliști interioare în a te apropia de o astfel de persoană deoarece ești mai cutezator decât de obicei în amor.

În eventualitatea că ai un tovarăș de viață, conexiunea ta cu el câștigă în profunzime emoțională, tinzând, totodată, să fie străbătută de un plus de senzualitate.

În cuplurile închegate deja, dar care nu au ajus încă la căsătorie, dorința ambilor parteneri de a face acest lucru devine tot mai arzătoare, mai presantă!

Horoscop Fecioară februarie 2010: Muncă și bani


Abilitățile tale dezvoltate de comunicare te avantajează mai ales într-un job asociat cu relațiile cu publicul, negocieri și publicitate.

Mai cu seamă în ce-a de-a doua parte din lună, poate fi nevoie să-ți înfrânezi impulsul de a te avânta în jocuri de noroc!

Horoscop Fecioară ianuarie 2020
Horoscop Fecioară februarie 2020 Horoscop Fecioară februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 20, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.