Horoscop Fecioară ianuarie 2020

Horoscopul Fecioarei din luna ianuarie 2020 dă întâietate prudenței și siguranței, căminului, intensificării relațiilor cu rudele, persoanele îndrăgite, partenerii, alinierii la noi tendințe ale existenței, unei vieți amoroase insistând pe încredere reciprocă și uneia profesionale prielnice cooperării.

Horoscop Fecioară ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


În prima parte a lunii, dornic să te bucuri de confort, ești nițel conservator, și nu ești ispitit să faci lucruri noi, preferând mai degrabă să te ocupi de ceea ce știi foarte bine și ai întreprins până acum. Nu strălucești prin sociabilitate și îți dorești să petreci mai mult timp de calitate acasă, în sânul familiei. De fapt, aceasta îți poate necesită o sporită atenție, din cauza unor împrejurări neprevăzute!

Un șir de circumstanțe surprinzătoare îți poate zgudui filosofia de viață, îți pune la încercare credințele. Pentru a nu stagna, este nevoie să-ți revizuiești viziunea despre existență.

De asemeni, un plan de călătorie poate fi supus unor modificări neașteptate, impunându-ți și din acest punct de vedere un plus de adaptabilitate.
Horoscop ianuarie 2020 Fecioară

În cea de-a doua jumătate din ianuarie, începi să ieși mai mult în lume, fiind îmboldit să-ți îmbunătățești relațiile de asociere existente și să pui bazele altora, având potențialul să se dezvolte pe termen lung.

Ești motivat să te apleci cu minuțiozitate asupra detaliilor traiului zilnic, să rezolvi probleme de mult amânate.

Totodată, te simți înclinat să îți verifici în amănunțime starea de sănătate și să te dedici unui program de întreținere fizică.

În ultimele zile din lună, se anticipează, totuși, unele dificultăți în parteneriate, ce-ți solicită punerea la punct a unor înțelegeri clare, neechivoce, realiste.

Luna plină poziționată pe 10 ianuarie 2020 în Rac te îndeamnă să bei până la fund din pocalul plăcerilor viețîi. Râsul tău pare să fie molipsitor, și spiritul tău jucăuș îi determină pe alții să ți se alăture. Magia iubirii plutește în aer, însă acesta presupune și o sporită responsabilitate.

Horoscop Fecioară ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


De altfel, dragostea este guvernată de o sinceritate și o loialitate de zile mari...

Dacă s-a ivit vreo neînțelegere în legătura de cuplu în cea din urmă vreme, în acest context astral ar trebuie să fie eliminată întru totul printr-un dialog deschis, cu toate cărțile pe masă.

Năzuiești să-ți dovedești cu prisosință atașamentul față de persoana iubită, și această pare să-ți răspundă cu aceeași monedă.

În caz că ești solo, nu ești atras de o poveste de iubire scurtă, efemeră, lipsită de perspective. Poți înfiripa o idilă stabilă, cu bătaie lungă în viitor, cu cineva de o frumusețe extraordinară, întâlnit prin intermediul unui prieten mai vechi.

Horoscop Fecioară ianuarie 2020: Muncă și bani


Poți găsi o posibilitate de a-ți majora veniturile cu o muncă suplimentară, prestată acasă.

Pari să porți discuții plăcute și constructive despre carieră. Ești interesat să-ți mărești competența, și tinzi să ai satisfacții mai mari decât de obicei în plan profesional.

Este de așteptat să comunici mai des cu colegii, să te implici cu ei în colaborări stând sub semnul armoniei. Nu este exclus ca șefii să-ți facă favoruri deosebite.

În data de 24 ianuarie 2020, sub vibrațiile Lunii noi din Vărsător, este posibil ca rutina, previzibilitatea de la serviciu să-ți fie brusc cutremurată. Indiferent câtă stabilitate părea să-ți ofere jobul, acesta tinde să-ți fie, mai mult sau mai puțin, amenințat. În loc să reacționezi imediat la o schimbare din muncă, este indicat să lași lucrurile să se așeze, până le întrevezi orientarea, și abia atunci să intri în acțiune!

Horoscop Fecioară decembrie 2019
Horoscop Fecioară ianuarie 2020 Horoscop Fecioară ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 24, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.