Horoscop Leu ianuarie 2020

În horoscopul Leului din luna ianuarie 2020 prevalează scoaterea la lumină a comorilor tale lăuntrice, efluvii creative îmbelșugate, pofta de a te bucura deplin de existență, dezideratul de a-ți întări prestigiul, dezvoltarea legăturilor tale de parteneriat, o viață sentimentală caracterizată de temeritate, senzualitate, profunzime, și una profesională direcționată mai puțin spre colaborare.

Horoscop Leu ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă de la începutul lunii, ești impulsionat să-ți exprimi cu elocvență, forță de convingere, persuasiune. Creativitatea ți se înalță până la cer, și se manifestă pregnant în toate domeniile existenței tale, dar îți poate veni greu câteodată să ți-o pui în aplicare, întrucât ești interesat mai mult de distracție, și mai puțin de muncă.

Încearcă să-ți iei un concediu, o vacanță, să-ți rezervi răgazuri cât mai lungi pentru a face ce-ți dorești, a te delecta cu plăcerile lumii, a-i da de joacă copilului din interiorul tău.

Reputația ta socială poate avea de suferit sau te poate dezamăgi pentru că nu este prezentă și în cercul oamenilor importanți pentru tine. Este necesar, așadar, să-ți dublezi eforturile de a ți-o mări, ajusta. 
Horoscop ianuarie 2020 Leu

Parteneriatele din diverse sfere ale vieții capătă întâietate în a doua jumătate a lui ianuarie. Ești înclinat să iei sporit în considerare atât nevoile proprii, cât și pe cele ale altora. Uneori, poți fi cuprins de nehotărâre, dezorientare, fiindcă ești tentat să-ți asumi puncte de vedere contrare. Cooperezi și comunici excelent, în special cu persoane apropiate, iar gândurile ți se limpezesc în dialogurile cu aceștia. Puterea notabilă a cuvintelor tale îți permite să le dai sfaturi prețioase celor din jur sau să împaci oameni ajunși la "cuțite".

Îți place să fii observat, apreciat, și poți face cunoștiință cu persoane influente, în stare să-ți fie de ajutor în viitor.

Luna plină adăpostită pe 10 ianuarie 2020 de cerurile Racului te ademenește să te cuibărești în apropierea sobei, caloriferului, să citești o carte bună sau să te deconectezi urmărind un film interesant. Problema e că nu te poți relaxa complet, deoarece mintea îți este străbătută de gândurile despre obligații, îndatoriri. Chiar dacă stai în casă, punerea la punct a unor strategii legate de acestea te sprijină mai mult să te bucuri de timpul liber.

     Diferențele dintre obiectivitate și imaginație par să ți se dizolve sub efluviile Lunii noi apărute în ziua de 24 ianuarie 2020 în Vărsător. Relațiile cu cei din preajma ta sunt învăluite într-o emotivitate intensă. Oamenii cei mai apropriați îți devin asemeni unor oglinzi deformate dintr-un parc de distracții, cerându-ți să separi ceea ce există în realitate de ceea ce crezi că vezi. Nu te bizui numai pe cele cinci simțuri, apelând și la intuiție pentru a te călăuzi dincolo de miraje!


Horoscop Leu ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


La debutul lunii, tinzi să fii mai energetic, mai îndrăzneț în dragoste!

Dacă ești solo, poți flirta mai puțin decât altădată, și ai șansă de a fi curtat de mai mulți aspiranți la inima ta.

Dacă ești atașat amoros de cineva, ai capacitatea să reaprinzi vâlvătaia dintâi a iubirii voastre, să infuzezi un plus de pasiune legăturii tale de cuplu.

În ultima jumătate din ianuarie, dragostea ia o turnură mult mai senzuală, mai erotică, țintind însă și spre profunzime, o contopire nu numai fizică, ci și sufletească, emoțională.

Cu toate astea, în cele din urmă zile din lună, unii nativi par să fie motivați să pună la încercare limitele conexiunii în doi, să-și dezvăluie dacă această nu este cumva acaparată de iluzii!

Horoscop Leu ianuarie 2020: Muncă și bani


Ești cumva silit de circumstanțe să îți analizezi la sânge activitatea profesională, și să decizi dacă necesită o schimbare. Această poate fi surprinzătoare pentru unii, dar tinde să contribuie la alinierea la adevăratul sens al existenței tale.

La serviciu, nu poți suporta oamenii superficiali, care lucrează de mântuială, și preferi să te dedici unor proiecte într-un grup mic sau chiar individuale.

Horoscop Leu decembrie 2019
Horoscop Leu ianuarie 2020 Horoscop Leu ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 23, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.