Horoscop Rac ianuarie 2020

 Orientările principale din horoscopul Racului în luna ianuarie 2020 sunt preocuparea față de sănătate, transformări profunde în legături de amiciție, lărgirea orizonturilor tale inclusiv printr-o călătorie, străfulgerări intuive auspicioase, întâietatea acordată spiritualității, o viață amoroasă ieșită din rutina cotidiană, și una profesională guvernată de ambiție și ingeniozitate.

Horoscop Rac ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă de la debutul lunii, ești predispus să dai o mai mare atenție stării tale de sănătate, să-ți îmbunătățești stilul de viață în scopul optimizării tonusului tău fizic și psihic.

Pari să fii nemulțumit de unele relații de prietenie cumva găunoase, care funcționează mai degrabă în virtutea inerției decât grație unei adevărate comuniuni de credințe, năzuințe. Este de așteptat, drept urmare, să le pui capăt, și să îți creezi altele, mai implinitoare.

Dacă-ți dorești să înveți ceva nou, această perioadă îți este extrem de prielnică din acest punct de vedere. Poți să-ți extinzi cunoașterea, îndeosebi în domenii întrucâtva ciudate pentru unii, dar care te pasionează. De asemeni, ai posibilitatea să vizitezi un loc îndepărtat, remarcabil prin frumusețea ori exotismul său.
Horoscop ianuarie 2020 Rac

Mai intuitv decât de obicei, ai abilitatea să citești printre rânduri din hrisovul existenței, să-ți dezvălui indicii prețioase despre intențiile ascunse ale altora. Poți purta discuții amânate până acum, cu persoane apropiate, pe teme delicate, sensibile, abordate de tine cu o diplomație fină, ieșită din comun.

În ultima săptămână din decembrie se prefigurează o intensificare a laturii tale spirituale, ce te îndrumă spre lectura unor cărți bune, ascultarea unei muzici bune, concentrarea spre ceea ce este esențial în universul tău interior. Poți fi pătruns de ideea că, de vreme ce trăiești numai o dată, este păcat să-ți neglijezi adevărurile sufletului.

Înotarea în oceanul simțămintelor tale este sigură, lipsită de primejdii, mai cu seamă dacă ești înconjurat de amici de nădejde și familie, sub vibrațiile Lunii pline apărute pe 10 ianuarie 2020 în Rac. Poți descoperi că dragostea necondiționată pe care o dăruiești altora se întoarce spre tine numai dacă reușești să o meriți, să o câștigi. Se impune, așadar, să-ți rezervi mai mult timp, o sporită energie, pentru a te ocupa de nevoile, aspirațiile celor îndrăgiți.

În ziua de 24 ianuarie 2020, când Luna nouă se ivește pe cerurile Vărsătorului, poți conștientiza că lucrul în cooperare, împreună cu alții, este cu atât mai complicat cu cât aceștia nu-ți mărturisesc de la început planurile lor. Deși asociații tăi îți pot lăuda inițiativele, ei par să nu fie de acord cu tine în privința priorităților voastre. Nu-ți poți da seama până unde merge sprijinul altora altora față de tine... Calculează-ți cu grijă fiecare mișcare, acțiune, depinzând cât mai puțin de aliații tăi!

Horoscop Rac ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


În eventualitatea că ai deja un partener, tinzi, împreună cu acesta, să vă îndreptați spre cărări nebătătorite ale dragostei, să va înnoiți ritualurile iubirii, oferindu-vă modalități și împrejurări diferite, neobișnuite de a va împărtăși reciproc afecțiunea.

Dacă ești singur, poți înfiripă o idilă cu prilejul unei călătorii, posibil cu o persoană străină sau una care trăiește mereu pe muchie de cuțit și nu are cum are aducă vreodată în pragul plictiselii.

Horoscop Rac ianuarie 2020: Muncă și bani


Ești înclinat să te concentrezi cu perseverență asupra muncii, ai o mulțime de treabă la serviciu, dar nu te lași până nu-ți îndeplinești cu brio toate sarcinile.

Poți părea, uneori, cu mintea împrăștiată, însă îți dorești cu tot dinadinsul să fii mereu ocupat, pentru a-ți descărca energia clocotitoare pe care o ai la dispoziție. Se poate întâmplă să ai mai frecvent certuri cu colegii.

Ieși în evidență mai ales în proiecte noi, creative.

Ești inspirat în planificarea și strategizarea demersurilor tale financiare, și poți avea beneficii importante în asocieri de afaceri și din investiții mai vechi.

Horoscop Rac decembrie 2019
Horoscop Rac ianuarie 2020 Horoscop Rac ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 22, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.