Horoscop Berbec februarie 2020

Potrivit horoscopului Berbecului din luna februarie 2020, profiți de contactul strâns cu universul tău lăuntric, ai o activitate socială intensă, promițătoare, te implici în acțiuni de sprijin ale unor oameni mai mult sau mai puțin apropiați, îți relansezi viața sentimentală și cea profesională. 

Horoscop Berbec februarie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar de la începutul lunii, subconștientul îți rezervă niște revelații extraordinare, ce își aduc un aport major în evoluția sinelui. Poți fi tentat, totodată, să investighezi în secret o zona a lumii plină de mistere.Intuiția crescândă te favorizează îndeosebi într-un demers artistic.

Empatia ți se intensifică și te îmboldește să te alături unei cauze umanitare sau să oferi un ajutor consistent unei persoane ajunse într-un impas.

Nu ai, totuși, deocamdată, tendința să te izolezi ci, dimpotrivă, te avânți cu îndrăzneala în viața  socială. Poți, de altfel, să-i cucerești pe oameni prin atitudinea ta prietenoasă, amiabilă, binevoitoare și disponibilitatea de a face compromisuri.

Te simți nemaipomenit de bine când cei din jur sunt cu ochii pe tine și, din acest motiv, nu eziți să-ți optimizezi imaginea personală.

În a doua jumătate din lună îți acorzi mai multe răgazuri de solitudine pentru a reflecta, a-ți asuma o viziune spirituală asupra ta și a existenței, în general.
Horoscop februarie 2020 Berbec

Luna plină poposită în ziua de 9 februarie 2020 în Leu îți dă frâu liber creativității, te îndrumă să te dedici unui proiect inovator căruia, însă, este necesar să-l întrevezi dintr-o perspectivă cât mai largă. Încă o dată, ești mobilizat să îți folosești timpul și energia pentru ajutorarea altora.

Pe 23 februarie 2020, Luna nouă poziționată în Pești îți deschide mintea spre o cale insolită de atingere a obiectivelor tale. Visele despre viitorul tău devin atât de pregnante încât par să se reverse în traiul tău cotidian.

Deși ai tendința să exagerezi, nu-ți poți reprima plăcerea de a face lucruri în stil mare ca urmare a cuadratului dintre Venus și Jupiter din 23 februarie 2020. Mai presus de orice, ești ispitit să te dedai unor cheltuieli deloc neglijabile numai pentru a-i face fericiți pe alții, mai ales că ești în stare să ghicești ce își doresc cel mai tare.

Venus în cuadrat cu Pluton pe 28 februarie 2020 îți îngreunează interacțiunea cu ceilalți întrucât ești gata să mergi până în pânzele albe pentru a-i convinge să fie de acord cu tine. Cu cât te străduiești mai mult să-i controlezi, cu atât mai crancen par ei să ți se opună. Ai grijă și la tentativa altcuiva de a te manipula!

Horoscop Berbec februarie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile formate deja se instalează o spontaneitate efervescentă, ce făgăduiește reînnoirea, revitalizarea sentimentelor de iubire reciproce.

Nativii singuri sunt înzestrați cu o atractivitate specială, ce le înlesnește numeroase ocazii de a închega o idilă. Pentru a nu rămâne cu un gust amar, li se recomandă să nu zboare din floare în floare, ci să-și îndrepte dragostea numai spre acel candidat la inima lor care le face să vibreze cele mai sensibile corzi sufletești.

Horoscop Berbec februarie 2020: Muncă și bani


Mai cu seamă în ultima jumătate a lui februarie, îți dinamizezi activitatea profesională, ești străbătut de o ambiție ardentă în promovarea valorii tale, a meritelor tale. Sunt, totuși, posibile conflicte cu superiorii dacă nu îți stăpânești iritabilitatea.

Este o perioadă prielnică începerii unei afaceri sau întreprinderi profesionale pe cont propriu.

Horoscop Berbec ianuarie 2020
Horoscop Berbec februarie 2020 Horoscop Berbec februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.