Horoscop Taur februarie 2020

Horoscopul Taurului din luna februarie 2020 anticipează intensificarea relaționării cu amicii veritabili, de încredere, o relansare spectaculoasă, avantajoasă, în sfera socială, și o viață sentimentală împlinită de intimitate sau presupunând depășirea unor bariere interioare.

Horoscop Taur februarie 2020: Previziuni astrologice generale


Ești predispus să-ți analizezi țelurile esențiale și stadiul în care ai ajuns spre materializarea lor. Profiți de o interacțiune crescândă numai cu oameni apropiați ori cu prieteni de nădejde, care și-au dovedit devotamentul față de tine.

Nu te implici cu o prea mare pasiune în activitatea socială și le poți pare unora nepăsător și rece. Ești entuziasmat mai degrabă în orientarea spre un obiectiv de natură spirituală, ce te stimulează să arunci peste bord probleme mai vechi, ce nu-și au rostul în prezent.

În a doua jumătate din februarie, devii vădit mai îndrăzneț și mai flexibil în integrarea printre cei din jur. Te poți strădui să-ți lărgești orizonturile prin studiu ori printr-o călătorie pe meleaguri îndepărtate de casă.

Socializezi tot mai intens, ai oportunitatea să strălucești printre oameni prin ideile, cuvintele tale, să-ți sporești semnificativ rețeaua de cunoștiințe umane utile.
Horoscop februarie 2020 Taur

Pui, cu hotărâre, capăt unor relații de amiciție care stagnează de multă vreme sau te-au dezamăgit de curând, având, în schimb, posibilitatea să-ți fortifici pe cele viabile, și să pui bazele altora, promițătoare.

Alte influențe astrale, de o influență mai mică, se alătură celor de mai sus...

Astfel, sextilul lui Venus cu Uranus de pe 5 februarie 2020 îți mijlocește întâlnirea unor persoane neobișnuite, interesante, participarea la evenimente sociale neprevăzut de plăcute. Sastisit de cenușiul cotidian, te remarci în activități ce-ți pun la contribuție creativitatea.

Dorința de a fi liber să te bucuri de orice îți place capătă întâietate pe 21 februarie 2020, când Marte se poziționează în trigon cu Uranus. Ești captivat de forme de distracție, relaxare cumva riscante, în stare să-ți mărească adrenalina!

Sextilul dintre Soare și Uranus din 22 februarie 2020 te ajută să evadezi din rutină, să abordezi în mod diferit aspecte ale existenței ce păreau să fie consacrate. Independența sporită îți îngăduie să le arăți altora ce este mai special în tine, calitățile tale unice, care te deosebesc de ei.

Sub vibrațiile Lunii noi apărute pe 23 februarie 2020 în Pești, te confrunți  cu o problemă emoțională nerezolvată, simțindu-te îndemnat să pui capăt cât mai repede acestei situații neplăcute. Niște legături umane care se destabilizează te determină să-ți revezi obiectivele sociale și să ți le schimbi radical.

În ziua de 29 februarie 2020 (este un an bisect), ca efect al sextilului lui Mercur cu Uranus, ți se insuflă înclinația de a te menține mereu ocupat, a fi tot timpul în acțiune! Ai posibilitatea să te bucuri de o schimbare binevenită a traiului tău. Absorbi ca un burete idei noi, revoluționare, cu care pui la încercare receptivitatea celor din imediata ta apropiere.

Horoscop Taur februarie 2020: Dragoste și cuplu


Nativii solitari trebuie să se ferească de predispoziția de a-și păstra secretă iubirea față de cineva sau de a se îndrăgosti de cineva care le este inaccesibil. Dacă reușesc să facă asta, au șansa să-și făurească o idilă autentică cu un partener înconjurat de o aură magică de mister!

Cei ce sunt parte a unui cuplu tind, împreună cu persoana iubită, să-și întețească conexiunea afectivă printr-o relativă îndepărtare de lume, într-o intimitate cât mai strânsă.

Horoscop Taur februarie 2020: Muncă și bani


În sfera profesională sunt favorizați mai cu seama Taurii care lucrează într-un domeniu creativ, ce le solicită frecvent ingeniozitatea.

În ziua de 9 februarie 2020, când Luna plină răsare în Leu, pare să fie nevoie urgentă de tine la serviciu. Abilitățile tale recunoscute sunt necesare pentru soluționarea unei chestiuni neașteptate. Nu te lăsa prins în capcana unor îndoieli în privința ta și intră în acțiune pe dată, întrucât ai o oportunitate nemaipomenită de a fi sub luminile reflectoarelor, a-ți crește prestigiul și a avansa în carieră!

Horoscop Taur ianuarie 2020
Horoscop Taur februarie 2020 Horoscop Taur februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.