Horoscop Taur ianuarie 2020

Horoscopul Taurului din luna ianuarie 2020 aduce în prim plan inițierea unei metamorfoze esențiale, necesitatea de a-ți ajusta modul cum ești văzut, apreciat de ceilalți, integrarea fericită printre amici, ce nu exclude despărțirea de unii nocivi, o viață sentimentală bazată pe comuniunea de idealuri, și una profesională favorizată de comunicare.

Horoscop Taur ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Nesatisfăcut, decepționat de ceva important din viața ta, ești îmboldit să ți-o transformi cu orice preț. Plin de fler, investighezi în profunzime lumea înconjurătoare și ai capacitatea de a pătrunde până în miezul oricărui lucru care te preocupă.

Ești nevoit să te aliezi cu alții pentru a-ți materializa țelurile și ai succes în această privință întrucât posezi abilitatea de a ghici gândurile oamenilor din gesturile, vorbele lor cele mai mărunte.

Imaginea ta exterioară poate să-ți fie pusă sub semnul întrebării, determinându-te să experimentezi noi variante ale sale. Nu face concesii altora din acest punct de vedere, focalizează-te pe ce este autentic în tine însuți.

Poți, de asemeni, să fii silit de o împrejurare complexă să te chestionezi cât de mult ai "plăti" pentru a-ți menține identitatea individuală.

Din a două decadă a lunii, ești guvernat de optimism, emani vibrații pozitive ce-i fac pe alții să-ți caute constant compania. Ai la îndemână numeroase ocazii de a petrece clipe plăcute alături de prieteni.
Horoscop ianuarie 2020 Taur

Nu ești, totuși, înclinat să te implici în discuții superficiale, frivole, preferându-le pe acelea în stare să-ți furnizeze perspective noi despre destinul tău.

Cu toate astea, în ultima săptămână din ianuarie, poți avea dezamăgiri legate de unii amici. O neînțelegere cu cineva poate fi curmată numai dacă vă țineți amândoi în frâu încăpățânarea.

Sub efluviile Lunii pline răsărite pe 10 ianuarie 2020 în Rac, te poți delecta cu întoarcerea pe toate părțile a viselor tale despre viitor, mai ales în tovărășia celor care te cunosc cel mai bine. Un schimb reciproc de idei te poate inspira cum să te canalizezi în curând spre un obiectiv tangibil. Ești încurajat să-ți mărești siguranța emoțională prin dedicarea către ceva mai presus de ambițiile tale individuale.

În ziua de 15 ianuarie 2020, interacțiunea ta cu alții devine incitantă, neobișnuită, ca urmare a sextilului dintre Venus și Uranus. Ești satisfăcut de relaționarea cu oameni interesanți, ieșiți din comun, și de întâlniri și evenimente sociale apărute ca din senin. Creativitatea ți se intensifică și te poate îndrepta spre o activitate artistică.

Mercur în cuadrat cu Uranus pe 18 ianuarie 2020 îți insuflă neastâmpăr și dificultatea de a te concentra mult timp pe unul și același subiect. Sarcinile zilnice îți par plictisitoare, și ești extrem de iritabil, fiind necesar să-ți ții sub control nervozitatea, pentru a nu izbucni în accese de furie violentă.

Năzuința de a fi mai liber te poate provoca să-ți ocolești responsabilitățile în data de 23 ianuarie 2020, când Soarele se amplasează în cuadrat cu Uranus. Ai o atitudine rebelă și nu tolerezi ca vreo cineva să se bage  cu de-a sila în treburile tale.

Horoscop Taur ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea își alege un traseu ce trece prin minte înainte de a ajunge la inimă...

Nativii angajați într-o conexiune în doi tind, împreună cu tovarășul lor de viață, să se concentreze pe pasiuni comune, capabile să le fortifice împărtășirea afectivă.

Cei solitari pot fi purtați spre o idilă inițial nu foarte pătimașă, cu o persoană având aceleași interese ca și ei, care îi stimulează mental și pe care o pot întâlni în cercul de prieteni, sau cu una pe care o cunoșteau de ceva vreme, fără să le treacă prin cap că ar putea fi captivați sentimental de ea.

Horoscop Taur ianuarie 2020: Muncă și bani


Ai grijă să nu duci prea departe o dispută cu un partener de afaceri din cauza orogoliului tău excesiv.

Cariera îți necesită mai multă comunicare decât de obicei. Vorbești cu autoritate, siguranță de sine în mediul profesional, cântărindu-ți cu atenție fiecare cuvânt, ceea ce te sprijină să influențezi în favoarea ta oameni suspuși. În acest fel, îți creezi sporiți sorți de izbândă în ascensiunea în ierarhia de la serviciu.

Ca efect al Lunii noi poziționate pe 24 ianuarie 2020 în Vărsător, este de așteptat să fii străbătut de idei ingenioase, revoluționare în plan profesional, idei ce îi contrariază, chiar revoltă pe unii, care nu reușesc să le întrevadă fundamentul practic. Din fericire, ai suficientă energie pentru a le transpune în realitate și a le duce la bun sfârșit!

Horoscop Taur decembrie 2019
Horoscop Taur ianuarie 2020 Horoscop Taur ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 21, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.