Horoscop Gemeni februarie 2020

Reperele principale ale horoscopului Gemenilor din luna februarie 2020 sunt atitudinea ta pozitivă față de evoluția destinului tău, exploatarea consistentă a punctelor tale forte, atracția față de aspecte ale lumii ieșite din comun, integrarea cu un fin simț al diplomației printre oameni, oportunitatea de a fi aplaudat la scenă deschisă în plan social, o viață amoroasă în care rațiunea se împletește cu patima, și una profesională auspicioasă colaborărilor și avansării.

Horoscop Gemeni februarie 2020: Previziuni astrologice generale


În prima parte din februarie, poți fi pus în situația de a lua o decizie extrem de importantă și, pentru a te asigura că este cea mai bună, este indicat să te consulți în privința ei cu oamenii cei mai apropiați ție.

Ești pe cale să-ți clădești o mare prietenie, una profundă și viguroasă, ce va rezista probabil vicisitudinilor timpului intreagă ta viață.

Îți privești cu un optimism sănătos, bine fundamentat, viitorul, te focalizezi pe individualitatea ta, pe ceea ce este unic în tine, și ești captivat de lucruri neobișnuite, care sfidează convențiile, conformismul.
Horoscop februarie 2020 Gemeni

În a doua jumătate a lunii, un nou ciclu al existenței tale sau al unei componente a acesteia ajunge la un final, directionându-le spre obiective noi, mai cutezătoare. O veste ce-ți ajunge la urechi te poate marca neplăcut ori te poate mișca sufletește.

Pari să-ți pui la punct strategii minuțioase ale acțiunilor tale și să devii mai conștient de subtilitățile interacțiunii umane. Nu trebuie să neglijezi sprijinul altora pentru a avea succes în demersurile tale majore.

Vrând-nevrând, ești, dintr-o dată, în centrul atenției, lumea nu te scapă din ochi, așa că-i nevoie să-ți supraveghezi cu grijă cuvintele, comportamentul, și să dai, cu orice prilej, tot ce ai mai bun în tine.

Luna nouă, găzduită pe 9 februarie 2020 de Leu, te îndrumă să utilizezi informațiile prețioase adunate în ultima vreme pentru a-ți întocmi un plan tangibil de acțiune. Dacă nu ai la dispoziție toate detaliile din această privință, te poți baza, totuși, pe inovația și originalitatea ta.

Horoscop Gemeni februarie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea se consolidează printr-o comuniune profundă de crezuri și interese...

Dacă ești solo, poți închega o relație de cuplu cu cineva animat de aceleași convingeri, idealuri, ca și tine, cu o persoană cunoscută prin intermediul unui amic sau cu una pe care o știi de ceva timp, dar care nu te-a atras până acum amoros.

În caz că ai un partener, tindeți amândoi să vă acordați un sporit sprijin reciproc în proiectele voastre individuale.

Ultima jumătate a lui februarie stă sub semnul intensificării intimității și senzualității din cuplurile formate deja.

Horoscop Gemeni februarie 2020: Muncă și bani


În plan profesional, ești cutreierat de o mulțime de idei practice și comunici foarte bine cu colegii și șefii, cooperezi armonios cu ei. Relațiile sociale par să te ajute în carieră.

Este de așteptat să fii apreciat și recompensat pentru meritele, realizările tale din muncă. Dacă la serviciu apar unele schimbări neprevăzute, aparent de rău augur, ești capabil să te adaptezi lor, ba chiar mai mult decât atât, să extragi beneficii din acestea.

Este o vreme prielnică căutării unui (nou) job ori extinderii unei afaceri.

În ziua de 23 februarie 2020, Luna nouă din Pești îți înlesnește dezvoltarea profesională. Un conflict în muncă, generat de o tensiune cu un colaborator, poate fi înnăbușit în fașă dacă îi preîntampini escaladarea, iei măsuri ferme pentru a-l stinge.

Horoscop Gemeni ianuarie 2020
Horoscop Gemeni februarie 2020 Horoscop Gemeni februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 18, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.