Horoscop Capricorn februarie 2020

Tendințele prioritare din horoscopul Capricornului în luna februarie 2020 sunt întețirea relaționării sociale și adaptabilitatea la transformări ale acesteia, izvodirea unor idei ingenioase ce trebuie să-și mai aștepte materializarea, îmbunătățirea legăturilor familiale, temeritate în promovarea planurilor tale și o viață sentimentală insistând pe siguranță și loialitate.

Horoscop Capricorn februarie 2020: Previziuni astrologice generale


De-a lungul întregii luni capătă întâietate o comunicare intensă, febrilă, cu cei din jur. Este posibil ca, la un moment dat, mediul social în care ești implicat să fie cutremurat de schimbări majore, nedumeritoare, dar ai capacitatea să depășeșți orice dificultate iscată de acestea grație flexibilității tale mentale și a finului tău simț diplomatic.

Ești cutreierat de o grămadă de idei, însă îți poate fi greu să iei o hotărâre în privința lor, a punerii lor în aplicare. De aceea, ar fi indicat să aduni deocamdată cât mai multe informații utile din preajma ta, și să lași pe mai târziu luarea unor decizii importante în acest sens.

Poți avea mai multe îndatoriri decât de obicei, întâlniri cu amicii, cunoștiințele, deplasări, călătorii în locuri nu foarte îndepărtate de casă. Poți ieși în evidență prin abilitatea ta de a sparge gheața în situații încordate, a-i face pe alții să se simtă în largul lor cu astfel de prilejuri.

Nu-ți neglijezi, totuși, căminul, și te bucuri de o relaționare armonioasă, fertilă, cu familia, cu persoanele dragi. De asemeni, poți fi preocupat de infrumuțesarea locuinței tale, inclusiv prin achiziționarea unor obiecte de valoare pentru aceasta.

În a doua jumătate din februarie, îți afirmi cu impetuozitate, vitalitate, personalitatea și interesele. Ești mai întreprinzător decât altădată, te dinamizezi în ducerea la bun sfârșit a planurilor tale, vrei cu tot dinadinsul să infăptuiești ceva notabil, și ai șansa să-i impresionezi pregnant pe oameni. Cu toate astea, se impune să-ți ții sub control țâfna, iritabilitatea excesivă, ce te poate determina să te iei la harță cu oricine ți se împotrivește, îți critică acțiunile!
Horoscop februarie 2020 Capricorn

Un șir de alte aspecte astrale, de o amploare cava mai mică, se adaugă celor anterioare...

Astfel, ca urmare a sextilului lui Venus cu Pluton din 2 februarie 2020 ești ghidat de onestitate în expunerea gândurilor tale, nu suporți conversații frivole, fiind atras de unele provocatoare, în contradictoriu, având darul de a te imboldi să investighezi în profunzime subiecte aflate la ordinea zilei.

Sextilul dintre Uranus și Saturn, pe 4 februarie 2020, te inspiră să fii foarte productiv, responsabil și organizat în demersurile tale, să ocolești compania oamenilor superficiali, în stare să-ți consume în van timpul și energia.

Luna plină ce-și face sălaș în data de 9 februarie în Leu îți dezvoltă empatia și te încurajează să te angajezi în sprijinirea celor mai puțin norocoși. Aspirația de a trece printr-o reînnoire spirituală îți poate fi împlinită de cineva plin de înțelepciune, un fel de guru sau mentor.

Abordarea diferită a existenței pare să te conducă spre rezultate pozitive în ziua de 21 februarie 2020, când Marte se amplasează în trigon cu Uranus. Apelarea la ceva ieșit din comun îți poate modifica în bine imaginea personală ori îți poate înlesni o sporită independență.

Pe 23 februarie 2020, sub influența Lunii noi din Pești și a cuadratului lui Venus cu Jupiter, ești îndreptățit să te bazezi pe intuiția ta, întrucât aceasta îți permite să ai succese însemnate, inaccesibile numai prin recurgerea la calcule raționale. Poți fi înclinat să le dăruiești îndrumare, sfaturi unora, dar, nu-ți prelua față de ei o atitudine arogantă, de superioritate!

Configurarea cu precizie, minuțiozitate, a obiectivelor tale îți făgăduiește atingerea lor ca efect al sextilului dintre Soare și Marte din 25 februarie 2020. Exploatarea directă, nemijlocită, a unor oportunități te avantajează. Instinctul îți facilitează, totuși, adoptarea deciziilor celor mai bune.

Marte în sextil cu Mercur pe 26 februarie 2020 îți stimulează o interacțiune efervescentă cu ceilalți. Ești satisfăcut de dezbateri prietenești, îți aperi cu ușurință opiniile, cu o logică de fier, și îi convingi pe alții de viabilitatea lor, cu o forță de persuasiune extraordinară.

Sub impactul cuadratului lui Venus cu Pluton de pe 28 februarie 2020, oamenii pot scoate la iveală din tine tot ce ai mai bun și mai rău! Tinzi să oscilezi emoțional între extreme, și să nu ingădui nimănui să se bage în treburile tale. Impulsul de a nu face compromisuri poate genera conflicte ardente cu alții!

Horoscop Capricorn februarie 2020: Dragoste și cuplu


În eventualitatea că ești solo, după o perioadă de nostalgie, visare cu ochii deschiși la o trecută iubire, tinzi să te "dezmorțești" emoțional, să fii mai îndrăzneț în amor. Rămâi, totuși, foarte sensibil din punct de vedere sufletesc, așa că pari să te orientezi spre o idilă cu cineva capabil să te protejeze și să-ți fie fidel până în pânzele albe. Poți cunoaște o persoană de acest fel și prin mijlocirea unei rude.

Dacă ești parte a unui cuplu, ești predispus să-i apreciezi bazele solide sau te străduiești să i le clădești, astfel încât să reziste oricăror vitregii sosite din exterior. Atât tu, cât și partenerul tău, sunteți tentați să rămâneți mai mult în casă, văzând-o ca o oază de liniște și reciprocitate afectivă în mijlocul deșertului, deșertăciunii lumii.

Horoscop Capricorn februarie 2020: Muncă și bani


La serviciu, receptivitatea ta sporită față de ideile, aspirațiile colegilor și șefilor îți netezește calea spre împliniri în cooperări, în lucrul în echipă.

În plan financiar, unele întreprinderi ale tale necesită să intri în contact cu noi oameni, să-i convingi de avantajul împletirii țelurilor lor din afaceri cu cele ale tale.

Horoscop Capricorn ianuarie 2020
Horoscop Capricorn februarie 2020 Horoscop Capricorn februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 24, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.