Horoscop Capricorn ianuarie 2020

Conform horoscopului din luna ianuarie 2019, poți fi înclinat să-ți configurezi cu grijă și răbdare întreprinderile cele mai importante, aspiri să-ți metamorfozezi abordarea existenței, ești caracterizat de maturitate atât în plan social, cât și sentimental, și poți avea beneficii financiare substanțiale.

Horoscop Capricorn ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


La debutul lunii, ești impulsionat să te izolezi nițel de lume, pentru a reflecta și a lucra în liniște la trasarea proiectelor tale pentru noul an, și căile de materializare ale acestora. Fantezia și intuiția îți sunt aliați de nădejde în acest sens.

Abia ieșit din perioada sărbătorilor de iarnă, nu ești mulțumit de felul în care te-ai bucurat până acum de viață, și tinzi să-ți exploatezi noi modalități de a te implica în satisfacții, plăceri autentice, împlinitoare și împrospătate de creativitate.

Ești atras de oameni responsabili și conversații incitante, constructive, în stare să te inspire să-ți iei soarta în propriile mâini.

Oricum, mai ales în ultima decadă din lună, pari să te desprinzi de o relativă singurătate, și să petreci cât mai mult timp de calitate în numeroase evenimente, reuniuni sociale.

Nu suporți, totuși, frivolitatea în comunicarea cu cei din jur și îți pui la treabă logica, simțul practic, pentru a iniția o schimbare realistă a existenței tale. 
Horoscop ianuarie 2020 Capricorn

Îți mărturisești direct, fără vreo ezitare, gândurile și ideile cele mai profunde, fără să-ți pese că pot fi criticate, interpretate eronat de persoane răuvoitoare.

Mai multe evenimente astrologice, de o anvergură mai mică, se alătură celor anterioare...

Astfel, Mercur în conjuncție cu Jupiter pe 2 ianuarie 2020 îți prilejuiește să înveți cu atât mai mult, cu cât ești mai activ. Interacțiunea cu oamenii îți furnizează oportunități, iar cuvintele de încurajare ale altora te dinamizează. Prin impletirea dintre cunoașterea ta și o viziune de azi poți avea un plan de succes pentru viitorul apropiat și cel îndepărtat.

Sextilul dintre Soare și Neptun din 7 ianuarie 2020 te determină să te adaptezi cu ușurință unor împrejurări noi, nesteptate, ceea ce-ți înlesnește apariția de la sine a unor soluții definitive pentru probleme aparent încurcate. Ai ocazia să ierți pe cineva care ți-a greșit, și să reînnozi cu acesta o legătură din trecutul îndepărtat.

În data de 8 ianuarie 2020, Mercur în sextil cu Neptun îți infuzează o expresivitate deosebită în expunerea idealurilor tale. Poți să te dedici unei activități artistice ori spirituale. Ești străbătut de o empatie năvalnică, ce te îmboldește să asculți cu înțelegere păsurile altora, și să le dai o mână de ajutor.

Ziua de 10 ianuarie 2020 stă sub semnul conjuncției Soarelui cu Mercur și a Lunii pline ivite în Rac. Ai o agendă încărcată cu o mulțime comunicări, mesaje scrise și verbale. Te remarci prin abilitatea de a valorifica informații diverse la care ai acces astăzi. Concentrat asupra țelurilor tale, tinzi uneori să le pierzi din vedere pe cele ale altora. N-ar fi rău să-ți reexaminezi prioritățile și să nu neglijezi relații umane importante pentru tine.

Pe 12 ianuarie 2020, interferează influențele a trei conjuncții: dintre Mercur și Soare, Mercur și Pluton și, Saturn și Pluton. Te angajezi în chestiuni serioase, ce-ți solicită focalizare. Este necesar să te ferești de predispoziția de a vedea totul printr-o prismă negativă, nerealistă, și poți fi silit să fii cât mai precis și mai minuțios în tot ce faci, să asculți și părerile altora, și să distingi limpede ceea ce este esențial de ceea ce este efemer ori trivial în demersurile tale.

Conjuncția Soarelui cu Pluton, și cea a Soarelui cu Saturn, din 13 ianuarie 2020, te înarmează cu o voință ieșită din comun, ce te sprijină să-ți atingi obiectivele în pofida împotrivirii unora. Relevarea detaliilor cu adevărat însemnate îți facilitează progresul. Dacă ai trecut prin dificultăți de curând, acum este timpul să-ți conștientizezi adânc impactul lor, și să tragi învățăminte utile din ele.

Natura ta socială, o atitudine plăcută și binevoitoare în relaționarea cu cei din preajma ta îți sunt stimulate pe 23 ianuarie 2020, grație sextilului lui Venus cu Jupiter. Te evidențiezi printr-o comunicare pozitivă, optimistă, ce-ți netezește calea încheierii unor înțelegeri benefice și convingerii oamenilor de viabilitatea planurilor tale.

Luna nouă răsărită în data de 24 ianuarie 2020 în Vărsător îți mărește respectul față de sine prin afirmarea competenței tale. Poți fi, totuși, nevoit, să suporți numeroase hopuri, răsturnări de situație, pentru a decoperi cât de mult țin la tine alții. Nu-ți risipi timpul cu detalii neînsemnate, încercând, în schimb, să fii recunoscător pentru ceea ce-ți merge bine în viață, și nu rata nici o șansă ce-ți este pusă la dispoziție când te aștepți mai puțîn!

Horoscop Capricorn ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


Nemulțumit de stadiul actual al vieții tale amoroase, te simți impulsionat să-i dai o față nouă, să ți-o transformi în profunzime.

Dacă ești solo, poți fi motivat să te angrenezi într-o poveste de iubire veritabilă, bazată pe sentimente reciproce genuine, cu mari sorți de izbândă de a evolua pe termen lung. Ai ocazia să întâlnești un potențial partener promițător prin intermediul rudelor sau în decursul unei călătorii scurte.

În eventualitatea că ai deja un tovarăș de viață, năzuiești să-ți modifici, împrospătezi, conexiunea acesta. Oricum, loialitatea ta față de el, și a acestuia față de tine, presupune o receptivitate emoțională sporită, ce capătă în mod evident întâietate.

Horoscop Capricorn ianuarie 2020: Muncă și bani


Mai cu seamă, în cea din urmă decadă din ianuarie, ai capacitatea să-ți analizezi cu sânge rece situația financiară, și să extragi astfel concluzii pentru optimizarea sa.

Este un răstimp favorabil punerii în aplicare a noi idei de a-ți majora veniturile, datorită și unor discuții fructuoase cu persoane influente!

Poți avea câștiguri notabile în special prin extinderea unor afaceri, ori a inițierii unora de mari proporții.

Horoscop Capricorn decembrie 2019
Horoscop Capricorn ianuarie 2020 Horoscop Capricorn ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 17, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.