Horoscop Vărsător ianuarie 2020

Horoscopul Vărsătorului din luna ianuarie 2020 insistă pe transpunerea în realitate a viselor tale, regândirea locului tău  în existența amicilor și familiei, convorbiri fertile, constructive cu persoane apropiate, o viață amoroasă stabilă, echilibrată, și o activitate financiară necesitând precauție și conștientizarea unor aspecte negative.

Horoscop  Vărsător ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Ești înclinat să inovezi, să visezi la viitor, să dai dovadă de voință, motivație, în atingerea țelurilor tale însemnate. Privești lumea dintr-o perspectiva nouă, neobișnuită, iar ideile tale par să fie ingenioase, ieșite din comun. Ai un calendar zilnic foarte încărcat, obții cele mai notabile rezultate când îți uneșți eforturile cu cele altora, animați de aceleași credințe, opinii, ca și tine.

Pari tentat să-ți vezi casa, căminul, dintr-un punct de vedere inedit, diferit, să o iei în considerare nu numai fizic, material, ci și emoțional, spiritual. Ți se poate pune la încercare atașamentul față de familie, persoane și rude apropiate sau îndepărtate.

Năzuința de a fi în siguranță devine preponderență. Te simți nemaipomenit de bine împreună cu oameni pe care îi cunoști foarte bine și pe care știi că te poți baza.
Horoscop  ianuarie 2020 Vărsător

Predispus să dai glas unor gânduri secrete până acum, ești dornic să le împărtășești tuturor. Relaționarea cu membrii ai familiei, colegi, prieteni, se întețește. Discuți cu astfel de persoane, fără vreo jenă, despre cum ți-ai putea perfecționa imaginea personală, impactul asupra celor din jur. Ai un comportament spontan, direct, dar amiabil, binevoitor, și din acest motiv ți se caută frecvent compania.

Mai ales în ultima decadă a lunii, plin de vitalitate, încredere în tine însuți, ai capacitatea să intri în grațiile unor oameni importanți, aflați în poziții înalte. De asemeni, ești stimulat să-ți pui în lumină abilitățile de lider.

Totodată, poți fi confruntat cu necesitatea de a-ți reconfirma valoarea, punctele forte.

Luna plină apărută în data de 10 ianuarie 2020 în Rac te îmboldește să începi noul an cu dreptul în privința sănătății, adoptând o nouă dietă și un program regulat de exerciții fizice. N-ar fi rău să-i antrenezi în așa ceva și pe amici sau pe cineva din familie.

Mercur în conjuncție cu Uranus pe 18 ianuarie 2020 îți infuzează dorința de a-i împinge pe alții la limita unor provocări mentale. Întrucât ești adeseori întrerupt din activitățile tale și pari să porți discuții încinse în contradictoriu, poți fi amenințat de stres. Rezervă-ți timp pentru a-ți pune lucrurile în ordine, a regăsi semnificația întreprinderilor tale.

În ziua de 23 ianuarie 2020, un alt cuadrat, între Soare și Uranus, îți pregătește circumstanțe, întâmplări surprinzătoare, în stare să te descumpănească, să te prindă cu garda jos. Diferențele dintre modul cum te vezi tu și cum te văd alții îți poate provoca accese de mânie!

Sub vibrațiile Lunii noi poziționate pe 24 ianuarie 2020 în Vărsător, ești încurajat să îți focalizezi atenția spre orientarea actuală a existenței tale, și să rămâi îndeajuns de flexibil pentru a face ajustări ori de câte ori este necesar. Ai forța de a-ți pune în aplicare, cu realism, orice aspirație!

Sextilul lui Mercur cu Marte din 25 ianuarie 2020 îți înlesnește rezultate pozitive ale unor demersuri bine pregătite anterior. Prin luarea în considerare a posibilelor consecințe ale activităților tale, ai prilejul să-ți minimizezi conflicte potențiale. Capabil să prevezi următoarea mișcare a celor cu care ai de a face, obții avantaje în interacțiunea cu ei.

Horoscop  Vărsător ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


Conjunctura astrală anunță stabilitate în dragoste, fortificarea relațiilor de cuplu existente, creșterea respectului reciproc dintre parteneri. Dacă ai un tovarăș de viață, este posibil să te concentrezi împreună cu acesta pe un proiect îndelungat, având darul de a vă consolida conexiunea.

Dacă ești singur, poți fi antrenat într-o idilă cu cineva care-ți admiră talentele, resursele interioare, o persoană cumva familiară, pe care o știi de ceva vreme, dar la care nu te-ai gândit până în prezent dintr-o perspectivă amoroasă.


Horoscop  Vărsător ianuarie 2020: Muncă și bani


Munca în echipă îți facilitează împliniri imposibil de atins altădată.

Îți asumi o prudență sporită în întreprinderile financiare, și nu ești, deocamdată, dispus, să riști într-o nouă afacere.

Oricum, într-un fel sau altul, ești obligat să-ți recunoșți tendințe păguboase de a cheltui, să-ți reanalizezi viabilitatea, realismul acțiunilor tale financiare!

Horoscop Vărsător decembrie 2019
Horoscop Vărsător ianuarie 2020 Horoscop  Vărsător ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.