Horoscop Pești ianuarie 2020

În horoscopul Peștilor din luna ianuarie 2020 se pune accentul pe perseverență și mobilizarea în demersuri inclusiv ținând de muncă, ocazia de a juca un rol principal pe scena socială, dezideratul de a-ți ajusta relaționarea cu cei din imediata ta apropiere, și o viață amoroasă marcată de reînnoire.


Horoscop Pești ianuarie 2020: Previziuni astrologice generale


Îmboldit să te bucuri de cât mai multe succese, nu ești satisfăcut când reușești să ajungi pe un pisc al realizărilor individuale, atâta vreme cât există altele, și mai înalte, de cucerit. Ambiția te canalizează spre teluri pe termen lung atât în viața privată, cât și în cea socială și profesională.

În a doua decadă a lunii, te poți aștepta să ajungi mai lesne în centrul atenției, grație și optimizării imaginii tale personale, inspirate de Venus. Deși te implici cu ușurință în interacțiunea cu cei din jur, poți fi afectat de unele probleme de comunicare. Ți se poate semnala că trebuie să afli metode noi, creative, mai eficiente în acest sens, menținându-ți mereu o minte deschisă la ceea ce se petrece în preajma ta.

Mai cu seamă în a treia decadă din ianuarie, ești înclinat să-ți treci în revistă trecutul, pentru a extrage din el învățăminte pentru prezent și viitor. Evită, totuși, să te lași acaparat de chestiuni, simțăminte de altădată, care și-au pierdut semnificația, în special de unele ce te împovărează cu o vinovăție nejustificată.

Creativitatea efervescentă ți se îndreaptă spre un făgaș artistic. Poți, din când în când, să te izolezi de lume ori să fii mai secretos decât de obicei. 
Horoscop ianuarie 2020 Pești

De asemeni, cu toate că ești foarte receptiv față de mediul înconjurător, vâltoarea de semnale multiple primite de la acesta îți poate încețoșa gândirea, determinându-te să pui sub semnul egalității între fantezie și realitate. Dacă îți diminuezi această tendință, ai șansa să-ți clarifici identitatea sinelui și modul în care ești perceput de alții.

Un șir de alte aspecte astrale, cu o influență mai redusă, se adaugă celor anterioare...

Astfel, Soarele în sextil cu Neptun pe 7 ianuarie 2020 îți stimulează imaginația, și te îndrumă spre o dimensiune spirituală a existenței. Poți să îți iei un scurt răgaz pentru a te relaxa în sânul naturii sau ascultând muzică de calitate.

Mai puțin predispus să îi judeci cu răceală pe oameni, tinzi să fii empatic față de unii ajunși într-un impas, sub impactul sextilului dintre Mercur și Neptun din 8 ianuarie 2020. Extrem de atent la ceea ce se petrece în apropierea ta, poți observa, auzi și vedea mai multe decât te-ai obișnuit.

Luna plină, poposită în Rac pe 10 ianuarie 2020, te sprijină să strălucești ca un far călăuzitor în mijlocul prietenilor tăi. Ideile tale originale, inspirate, îi conving pe alții să se ralieze unui ideal de-al tău. Îți poți discula planurile de viitor cu cineva în stare să te înțeleagă și să te ajute să-ți focalizezi ambiția spre ele.

În data de 15 ianuarie 2020, sextilul lui Venus cu Uranus îți pune în față situații sociale incitante ca urmare a imprevizibilității lor. Desfătările îți apar de acolo de unde te aștepți mai puțin. Oamenii te îndeamnă să faci ceva plăcut, ieșit din comun, desprins de rutina cotidiană.

Venus în sextil cu Jupiter pe 23 ianuarie 2020 dă întâietate generozității tale față de alții, și a celei a altora față de tine. Aprecierea oamenilor îți crează avantaje rare. Prietenii te înconjoară cu atașament, gata să te încurajeze când ai nevoie.

Sub efluviile Lunii noi apărute în ziua de 24 ianuarie 2020 în Vărsător pari să sari cu rapiditate de la un tărâm imaginar la altul. Caleidoscopul de vise, fantezii din mintea ta poate fi năucitor, nedumeritor. Te simți ca și cum ai rătăci printr-o negură, fără nici un indiciu despre locul de unde ai plecat. De îndată ce accepți inevitabilitatea schimbării, îți este ușor să te lași pe aripile fanteziei, indiferent unde te duc ele.

Tensiunea dintre tine și persoane dezagreabile ajunge la o culme pe 27 ianuarie 2020, când Venus se amplasează în cuadrat cu Marte și în conjuncție cu Neptun. Poți sesiza că astfel de oameni încearcă să profite de tine, să te manipuleze. Din fericire, cei care sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine îți dovedesc bunătatea, bunăvoința, și pot să-ți deschidă ochii asupra unor noi perspective despre plăceri și frumusețe.

În data de 28 ianuarie 2020, cuadratul dintre Marte și Neptun îți îngăduie să-ți dezvălui piedici ascunse în demersurile tale, datorită sincerității tale față de tine și alții. Poți fi pus, uneori, în circumstanțe stânjenitoare, neplăcute. Ai parte de împliniri numai când nu trebuie să te aliniezi la așteptările altora.

Horoscop Pești ianuarie 2020: Dragoste și cuplu


Nativii angajați într-o legătură de cuplu o pot reînvigora prin preluarea ințiativei, îndepărtarea sa de cărări bătătorite, prin entuziasm și spontaneitate în exprimarea sentimentelor lor față de persoana iubită.

Cei singuri sunt frecvent favorizați în amor de un plus de atractivitate, farmec. Pot întâlni un veritabil suflet pereche ca urmare a bogatei lor activități sociale.

Horoscop Pești ianuarie 2020: Muncă și bani


Încă de la debutul lunii, tinzi să te concentrezi pe muncă, să faci eforturi sporite pentru a-ți evidenția competența și responsabilitatea, un lucru de bun augur atâta timp cât nu aduce prejudicii în viața familială ori cea sentimentală. Traversezi o perioadă auspicioasa evoluției în carieră, puneriii bazelor unei noi orientări profesionale sau închegării unei afaceri.

Este necesar să fii cu ochii în patru la tentația unor parteneri de afaceri de a-ți ascunde ceva, și la posibilitatea de a avea pierderi însemnate prin lansarea în investiții riscante pe termen scurt!

Horoscop Pești decembrie 2019
Horoscop Pești ianuarie 2020 Horoscop Pești ianuarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on decembrie 19, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.