Horoscop Leu februarie 2020

Horoscopul Leului din luna februarie 2020 aduce în prim plan o viziune spirituală de excepție, aspirația de a-ți imbogăți cunoașterea, ocazia de a face o incursiune în străinătate, optimizarea tonusului tău fizic și psihic, o turnură bruscă a existenței aparent dificilă dar, de fapt, promițătoare, o viață sentimentală stând sub semnul înnoirii și incitării, una profesională dinamică, și o conjunctură financiară când prielnică, când problematică.

Horoscop Leu februarie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar de la începutul lunii, un anumit aspect al traiului tău ajunge la un sfârșit, trece printr-un fel de  moarte și renaștere simbolică. Nu este exclus să ai o revelație spirituală cutremurătoare, impresionantă.

Îți poate fi facilitat pe neașteptate, ca prin minune, un voiaj peste hotare la care visai de mult.

Îți face o plăcere enormă să-ți extinzi granițele minții și să te implici în experiențe de viață palpitante, capabile să te învețe ceva nou, să-ți înlesnească accederea la perspective diferite, inedite, despre sine și lume.

Pe 9 februarie 2020, Luna plină din Leu te determină să-ți sărbătorești cu nesaț individualitatea, să atragi asupra ta luminile reflectoarelor. Dacă, însă, îți privești în ansamblu existența, poți să-ți dai seama cât de mult fericirea ta depinde de fericirea altora. Când îi îngădui unui partener sau unui prieten să-ți ia uneori locul într-un rol principal, poți avea o satisfacție profundă, inclusiv prin învigorarea atașamentului acestuia față de tine.
Horoscop februarie 2020 Leu

În a doua jumătate din februarie, preocuparea față de starea ta de sănătate se intensifică și ai la dispoziție îndeajunsă voință pentru modificarea în bine a stilului tău de viață, adoptarea unei alte diete ori a unui program de întreținere fizică.

Poți să fii marcat de o nevoie imperioasă de a fi sincer cu tine însuți. Ești mult mai încrezător că vei obține ceea ce-ți dorești, fiind sprijinit astfel să renunți fără vreo ezitare la orice nu merge cum trebuie în existența ta.

Purificarea traiului tău, debarasarea de balastul unor circumstanțe din trecut, se pot produce printr-o transformare  impusă de un eveniment neașteptat, dramatic, negativ la prima vedere. Dacă evaluezi rațional, cu luciditate, acest eveniment, și nu te lași în voia impulsivitățîi ori mâniei, îi poți descoperi efectele pozitive!

Horoscop Leu februarie 2020: Dragoste și cuplu


În caz că ai deja un tovarăș de viață, ești îmboldit să-ți împrospătezi relația cu el cu orice preț. Poți să-l smulgi din rutina zilnică prin instituirea unor noi ritualuri ale dragostei, prin demonstrarea sentimentelor tale pentru acesta în modalități insolite, ieșite din comun. De asemeni, este probabil să pornești împreună cu el departe de casă, într-un fel de a doua lună de miere.

În eventualitatea că ești solo, poți fi atras de cineva liber ca păsările cerului, capabil să te poarte în aventuri incitante, amuzante, să te facă să vezi lumea într-o lumină nouă, nebănuită. O persoană de acest tip o poți întâlni în decursul unei călătorii sau poate fi una sosită de curând de peste mări și țări.

Horoscop Leu februarie 2020: Muncă și bani


Ai o grămadă de sarcini, îndatoriri, la serviciu, însă te achiți de ele cu brio, grație înaltului tău nivel energetic. Nu îi suporți pe cei care fac treabă de mântuială și, foarte irascibil, ești gata mai mereu să te iei la harță cu ei. Nu te încadrezi prea ușor într-o muncă în echipă, și ai realizări de excepție mai ales în demersuri individuale.

Expresivitatea și intuiția ta în comunicare îți facilitează avantaje în afaceri, în special în unele în asociere.

Spre finele lunii, o conjunctură financiară complexă îți poate sugera să-ți plătești degrabă datoriile, să-ți regândești bugetul personal și să-ți direcționezi banii înspre investiții cu bătaie lungă în viitor.

Luna nouă ce luminează pe 23 februarie 2020 cerurile Peștilor îți poate isca schimbări surprinzătoare în sfera financiară. În acest context astral, ți se recomandă să te înarmezi cu răbdare și prudență, să nu te lansezi deocamdată într-o inițiativă de afaceri.

Horoscop Leu ianuarie 2020
Horoscop Leu februarie 2020 Horoscop Leu februarie 2020 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 19, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.