Gheața din vise | Interpretarea și semnificația viselor

Gheața din vise semnifică, în general, lipsa de idei, inspirație în dinamizarea progresului tău în viață, sau faptul că ești tentat să-ți asumi riscuri prea mari, periculoase, într-un demers individual. Gheața poate reprezenta o zonă a existenței tale care este "înghețată", stagnează, ori probleme pentru care nu încerci să afli o soluționare.

În alte interpretări onirice, gheața poate reflecta amintiri reprimate subconștient, ocolite, pe care te-ai străduit să le uiți. Poate fi necesar să îți reexaminezi trecutul pentru a întrezări rezolvări ale unor treburi încurcate actuale.

Când visezi că mergi pe un lac înghețat, gheața se sparge, și te cufunzi în apa rece, ți se transmite un mesaj intuitiv, ce se referă la inflexibilitatea ta în viață și primejdiile asociate cu această atitudine a ta. Poate însemna, de asemeni, că nu ești întru totul conștient de ceea ce se petrece în jurul tău, și că, probabil, te izolezi de ceilalți.

Un vis în care te deplasezi pe gheață sigur pe tine însuți, fără să eziți, îți oglindește încrederea în alți oameni ori în persoana iubită. În caz, însă, că umbli pe gheață șovăielnic, nesigur pe tine, ți se reliefează astfel neîncrederea, suspiciunea față de unele persoane, frica de a greși și a le înșela altora așteptările; poate fi vorba, totodată, de o neînțelegere cu cineva îndrăgit. 
Gheața din vise | Interpretare și semnificație

Gheața murdară zărită în vise indică stres, supărări, teama de a fi respins ori îndrumat greșit de alții. Pe de altă parte, cea curată este un semn de rigiditate, pasivitate, în luarea destinului în propriile tale mâini.

Un drum cu gheață visat denotă o nerăbdare păguboasă, dar și destrămarea unor dubii, îndoieli, din traiul tău. Situații sau împrejurări negative te pot motiva să-ți pui la punct chestiuni amânate, să-ți schimbi convingerile ori să înfrunți cu curaj adversități majore.

Dacă visezi gheață topită, ți se sugerează că există un lucru grav, căruia nu îi acorzi atenție și care-ți scapă treptat de sub control. Se poate și ca o problemă veche, cu care nu credeai că te vei mai întâlni, să revină brusc în traiul tău.

Visele de-a lungul cărora aluneci pe gheață simbolizează nesiguranța ta sau un respect scăzut față de tine însuți. Ele pot semnala și piedici, dificultăți, inclusiv într-o relație amoroasă.

Când te-ai visat căzând pe gheață, ți se pune în vedere că emoții, simțăminte de ale tale contrarii, tind să te aducă în pragul derutei, instabilității!

Zapada din vise | Interpretarea și semnificația viselor
Gheața din vise | Interpretarea și semnificația viselor Gheața din vise | Interpretarea și semnificația viselor Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 06, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.