Horoscop Berbec martie 2020

În horoscopul Berbecului din luna martie 2020 prevalează regândirea și restatornicirea relațiilor de prietenie, a alianțelor cu oamenii, dezvăluirea intuitivă a unor taine ale existenței, optimizarea impactului asupra celor din preajma ta, o viață sentimentală axată pe prețuirea reciprocă din cuplu, și întreprinderi financiare de succes.

Horoscop Berbec martie 2020: Previziuni astrologice generale


Relaționarea cu unii amici sau grupuri din care faci parte poate deveni neobișnuit de încordată, problematică, în cea dintâi decadă a lunii. Trebuie să-ți dai seama că, dincolo de aceste dificultăți și prin ele, ai, de fapt, oportunitatea să evaluzezi cine îți împărtășește cu adevărat valorile, idealurile, și cine nu.

În același timp, poți fi îmboldit să fii mai puțin dur cu unele persoane, să le acorzi mai multă atenție, să le înțelegi frământările în loc să te grăbești să le judeci și să le condamni.

Pe la jumătatea lui martie, pari să-ți conștientizezi într-o sporită măsură niște porniri interioare efervescente. Sprijinit de o intuiție ieșită din comun, ești înclinat să investighezi mistere incitante ale existenței și să te dedici unei viziuni spirituale asupra acesteia.

 În cea de-a treia decadă din lună te simți mobilizat să-ți ajustezi imaginea exterioară, să faci schimbări benefice în modul cum te comporți cu alții și îți expui interesele, punctele de vedere. Acest lucru, împletit cu o viguroasă independență personală, îți permite să ajungi sub luminile reflectoarelor, să te evidențiezi în plan social.

Reapare și se întețește tendința de a-ți examina la rece, cu luciditate, asocierile cu oameni din imediata ta apropiere, mai ales că multe dintre ele îți pot rezerva niște surprize neplăcute. Nu eziți să pui capăt unor amiciții superficiale, nesatisfăcătoare, și ai ocazia să inchegi altele, stabile, promițătoare pe termen lung.
Horoscop martie 2020 Berbec

Oricum, spre finalul lui martie și în decursul lui aprilie ești avantajat de demersuri în cooperare, lucrul în echipă, conjugarea eforturilor tale cu cele ale unor prieteni de nădejde.

Ești foarte serios în tot ce întreprinzi, în drumul spre materializarea obiectivelor tale esențiale, ce-ți pot asigura fericirea în societate, muncă, dragoste ori căsătorie.

Alte aspecte astrologice, de o anvergură mai mică, se adaugă celor anterioare...

Astfel, cuadratul lui Venus cu Saturn din 3 martie 2020 te poate determina câteodată să te simți singur chiar și în mijlocul oamenilor. Responsabilitățile îți pot îngrădi avântul de a te distra.

Pe 5 martie 2020, Mercur în sextil cu Uranus îți insuflă dorința de a le ușura altora  povara unor necazuri. Prietenos, binevoitor, ești apreciat cu ocazia unei reuniuni sociale. Cei din jur simt că-i înțelegi și îți caută frecvent compania.

Luna plină apărută în data de 9 martie 2020 în Fecioară te atenționează să nu-ți neglijezi îndatoririle din traiul de zi cu zi, să nu te cufunzi în comoditate și nonșalanță. Este necesar să te autodisciplinezi, să-ți echilibrezi predispoziția de a fantaza cu un realism sănătos.

Și sub efluviile Lunii noi poposite pe 24 martie 2020 în Berbec ți se poate pune în vedere cât ai de pierdut atunci când îți pierzi obiectivitatea și te lași călăuzit numai de impresii, judecăți subiective. Întreabă-i pe oamenii apropiați ce doresc în mod onest de la tine și străduiește-te să-ți armonizezi ideile cu ale lor!

Horoscop Berbec martie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai deja un partener, tinzi să-ți reconfirmi că ai făcut alegerea cea mai bună în amor, iar acesta pare să își revalideze că ești alesul inimii sale. Sunteți pe cale să vă răsfățați împreună în tot ce vă poate oferi mai frumos lumea, să vă împărtășiți plăceri, delicii ale vieții pe care vi le-ați refuzat poate până în prezent.

Dacă ești solo, ai capacitatea să-ți înfrânezi impulsul de a te lansa într-o aventură amoroasă foarte atractivă în aparență, dar îndoielnică în profunzime. Ești capabil să te apropii afectiv de o persoană care îți admiră calitățile, punctele forte, are flerul de a-ți scoate la iveală frumusețea interioară. O poți cunoaște într-o conjunctură ținând de un eveniment cultural, o activitate artistică.

Horoscop Berbec martie 2020: Muncă și bani


Traversezi un ciclu astral favorabil unor inițiative în muncă și cererii de ajutor financiar unor oameni influenți. Există posibilitatea să te implici în diverse parteneriate de afaceri fertile, dar ți se recomandă, totuși, să pui zăgaz unor cheltuieli excesive.

Horoscop Berbec februarie 2020
Horoscop Berbec martie 2020 Horoscop Berbec martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 16, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.