Horoscop Capricorn martie 2020

Tendințele prioritare în horoscopul Capricornului din luna martie 2020 sunt simțământul de recunoștiință pentru ce ți-a oferit existența până în prezent, impulsul de a te lepăda de conformisme, idei de-a gata, o integrare fericită în sfera socială și o implicare adâncă în relațiile familiale. Viața amoroasă îți strălucește prin impetuozitate, spontaneitate, iar acțiunile financiare îți pretind mai multă prudență și luciditate decât de obicei. 

Horoscop Capricorn martie 2020: Previziuni astrologice generale


La debutul lunii poți avea o perioadă prielnică pentru a-i mulțumii vieții, lui Dumnezeu, pentru ceea ce ți-a dăruit, chiar dacă uneori ești bântuit de unele frustrări, dezamăgiri. Dacă te simți epuizat de conjuncturi amare, ai un scurt răgaz pentru a te odihni, a te relaxa.

Pe de altă parte, nu mai suporți să te aliniezi conformismelor lumii, vrei să te afirmi prin ceea ce este mai autentic în tine, în personalitatea ta. Ca să scapi de frământările anterioare, ești impulsionat să fii cumva jucăuș, plin de spontaneitate în traiul de zi cu zi, chiar dacă îi șochezi astfel pe oameni încorsetați în prejudecăți, panicați poate și de un coronavirus imaginar!

Ești cutreierat de o grămadă de idei inspirate, neobișnuite, fiind dornic, de exemplu, să le dai peste nas suporterilor "vulpiței", să îi iei în râs.

În a doua jumătate a lunii, mintea îți este cuprinsă din nou de neastâmpăr și îți favorizează comunicările din plan social, proiectele din studii, învățătură.

Cea de-a treia decadă din luna stă sub semnul focalizării asupra familiei și casei. Curățenia de primăvară capătă întâietate, atât material, cât și sufletesc.  Simți nevoia să te asiguri că cei îndrăgiți sunt feriți de orice fel de riscuri materiale ori emoționale.

Alte aspecte astrale, de mai mică anvergură, se alătură celor de mai sus... 
Horoscop martie 2020 Capricorn

Astfel, cuadratul dintre Venus și Saturn din 3 martie 2020 te influențează să fii cumva inhibat în relaționarea cu alții, să ai impresia că îți caută cu tot dinadinsul nod în papură. Cel mai bine este să te canalizezi pe demersuri individuale, cel puțin până te lămurești ce vor ceilalți de la tine!

Pe 9 martie 2929, Luna plină din Fecioară îți infuzează abilitatea de a aduna din mediul înconjurător cele mai prețioase informații pentru tine. Depășești granițele viziunii tale despre viață, și îți afli oportunități noi, nebănuite!

Soarele în sextil cu Jupiter pe 11 martie 2020 te însuflețește cu optimism, îți conferă putința de a te centra pe planuri cu bătaie lungă în viitor. Grație unor
împrejurări norocoase, poți avea rezultate notabile chiar atunci când te aștepți mai puțin.

În data de 14 martie 2020, două sextiluri, între Marte și Neptun, și între Soare și Pluton, îți înlesnesc fapte remarcabile când te lași în voia intuiției și îți exploatezi la maximum talentul de persuasiune. Sinceritatea ta îi poate impresiona pe alții, dar nu este bine să sări pe cal atentând, cu orice preț, să îi faci să se alieze ideilor convingerilor tale.

Ziua de 20 martie 2020 este marcată de sextilul Soarelui cu Saturn și conjuncția lui Marte cu Jupiter. Înclinația de face lucruri în stil mare îți este fortificată de seriozitate, autodisciplină, voință și organizare.

Ai puterea de a înlătura cu ușurință barierele ce sunt puse în calea ta pe 23 martie 2020, indiferent cât de mari sunt acestea, ca urmare a conjuncției dintre Marte și Pluton. Nu ai de gând să faci vreun compromis în acest sens, dar trebuie să-ți dezvălui efecte negative, colaterale, ce pot apare.

Sub vibrațiile Lunii noi ce-și află sălaș pe 24 martie 2020 în Berbec ți se reamintește importanța familiei în existența ta. Ești îmboldit să-ți împrospătezi relațiile cu rudele, chiar dacă, uneori, este necesar să le faci unele concesii.

Venus în trigon cu Jupiter în data de 28 martie 2020 te însuflețește cu un optimism contagios, ce îți facilitează crearea unor alianțe cu oameni care, până mai ieri-alaltăieri, ți se opuneau pe față. Ești stimulat de convorbiri aprinse, pe teme serioase, cu amici ce-ți sunt pe aceeași lungime de undă!

Pe 29 martie 2020, trigonul lui Venus cu Pluton îți acordă răgaz pentru a te ocupa de ceea ce-ți place mai mult. Ai șansa să îți reînnoieșți pofta de a degusta plăcerile viețîi, de la cele mai simple la cele mai sofisticate.

Horoscop Capricorn martie 2020: Dragoste și cuplu


 Dragostea se împrimăvărează, își află seve noi, puternice...

Dacă ai un partener, tinzi să-l iei mai mereu prin surprindere cu gesturi inedite, fermecătoare, de afirmare a sentimentelor tale de iubire față de el, să-l provoci să le sărbătorească împreună cu tine cu focuri de artificii!

Dacă ești singur, ești dăruit cu o aură specială de magnetism, venusiană, ce-ți pune pe tavă o grămadă de oportunități în amor. Printre numeroșii pretendenți la inima ta ar fi indicat să îl alegi pe cel care te înțelege în profunzime, care te iubește pentru cine ești cu adevărat și nu se străduiește în vreun fel să te schimbe.

Horoscop Capricorn martie 2020: Muncă și bani


Chiar de la debutul lunii poți fi constrâns ori impulsionat să-ți pui în ordine balanța de venituri și cheltuieli, să-ți strângi punga și să nu ți-o deschizi decât pentru lucruri strict necesare.

În cea din urmă decadă din martie ți se pune iarăși la încercare capacitatea de a-ți crește nivelul de trai. Poate fi nevoie să pui capăt unor investiții păguboase, unor demersuri din afaceri care te secătuiesc financiar. Ești, de fapt, călăuzit spre o perspectivă cât mai amplă, ce-ți sugerează să te abții de la riscuri majore, să te dedici unor acțiuni care nu-ți aduc peste noapte o avere, nu îți furnizează câștiguri impresionante, ci unele medii, dar stabile în decursul următorilor ani.

Horoscop Capricorn februarie 2020
Horoscop Capricorn martie 2020 Horoscop Capricorn martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 28, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.