Horoscop Taur martie 2020

Potrivit horoscopului Taurului din luna martie 2020, trebuie să eviți contradicții din sfera socială și cea profesională, să îți refundamentezi și optimizezi relațiile umane din aceste domenii, ai beneficii importante în prietenii și în dialoguri fertile cu amici și cu persoane apropiate ție, iar viața amoroasă ți se fortifică printr-o comuniune veritabilă, dar și neconvențională, cu partenerul tău de cuplu. 

Horoscop Taur martie 2020: Previziuni astrologice generale


Viața publică te poate stresa în primele zece zile ale lunii din cauza unor tensiuni neașteptate, așa că este indicat fii foarte atent la cuvintele și gesturile tale, pentru a nu da naștere unor dispute înverșunate. Dacă ai deja neînțelegeri cu unii oameni, ar fi bine să le pui capăt degrabă, cu diplomație, înainte să se întețească.

Oricum, ești dornic să îi mulțumești pe cei din jurul tău, să apelezi la compromisuri, să socializezi din plin, să mediezi conflicte între diverse persoane, demonstrându-le că au mai multe interese comune decât sunt tentate să vadă.

Mai cu seamă, în a doua jumătate din martie, prietenii par să te sprijine consistent în tot ce ai de gând să întreprinzi. Sfaturile lor și cele ale unor oameni întâlniți în diferite împrejurări și straturi sociale, îți oferă soluții neluate în calcul în eliminarea problemelor tale.

Este de așteptat să ai mai multe conversații, fierbinți, pe subiecte serioase, cu rude, amici, colegi, sau să pleci cu aceștia în călătorii nu foarte îndepărtate de casă.
Horoscop martie 2020 Taur

În a treia decadă din lună, ai ocazia să-ți iluminezi zone obscure, adumbrite ale universului lăuntric, să-ți purifici existența din punct de vedere fizic, mental, emoțional și spiritual.

Nu te lași, totuși, în voia ispitei de a te însingura, mai ales că ești înclinat să dai întâietate statutului tău, prestigiului tău în societate. Dacă acesta are de suferit, înseamnă probabil că este nevoie să-ți ajustezi modul cum ești perceput de alții și să-ți expui cu un plus de pregnanță autenticitatea personalității și credințelor tale.

Alte evenimente astrologice, cu un impact ceva mai mic, se adaugă celor de mai sus...

Astfel, Venus în conjuncție cu Uranus pe 8 martie 2020 îți poate rezervă niște surprize în interacțiunea cu ceilalți. Poți cunoaște pe cineva extrem de interesant, având harul să te îndrume spre perspective noi, nebănuite, despre viață. Nu ești satisfăcut, de altfel, de monotonia cotidiană, îți prețuiești independența și nu te ferești să-ți asumi niște riscuri majore pentru a ți-o afirma.

Luna plină, ce-și face sălaș, în data de 9 martie 2020, în Fecioară, te atenționează că energia în exces consumată în activitatea socială, în extinderea contactelor tale cu alții, îți poate secătui progresul individual. Trebuie să găseșți un echilibru între lumea ta interioară și cea exterioară, între proiectele tale colective și cele personale.

Ca efect al sextilului dintre Mercur și Uranus din 22 martie 2020, gândirea îți strălucește prin inventivitate, originalitate, și poți încerca să-i șochezi pe unii prin opiniile tale trăznite, doar pentru a te amuza. Te angrenezi cu plăcere în activități noi, ce-ți pun la încercare ingeniozitatea.

Cineva te poate inspira să-ți vezi traiul într-o lumină mai clară pe 23 martie 2020, când Venus se poziționează în sextil cu Neptun. Ai la dispoziție numeroase modalități de a te simți bine, însă cele mai relaxante se dovedesc a-ți fi cele mai benefice.

Sub efluviile Lunii noi din Berbec, din 24 martie 2020,  în ciuda intenției de a ține un secret numai pentru tine, nu te poți împiedică, în cele din urmă, să îl dezvăluiești. Ești îmboldit să scoți la lumină ceea ce ascunzi de multă vreme, dar trebuie să cumpănești cu minuțiozitate cui te confesezi și în ce măsură, până în ce punct, îți îngădui să-ți deschizi inima.

Pe 28 martie 2020, grație trigonului lui Venus cu Jupiter, atragi de partea ta persoane folositoare, motivate să ți se alieze. Întrucât te integrezi de minune printre oameni, ai prilejul să te bucuri de delicii deosebite ale vieții alături de ei. Pentru ca exuberanța ta să nu fie știrbită în vreun fel, încrede-te în special în prietenii tăi și în ceea ce-ți place cel mai mult să faci.

Ca urmare a trigonului dintre Venus și Pluton de pe 29 martie 2020, ești perseverent și focalizat în acțiuni importante, și nu te dai bătut până nu le duci la bun sfârșit. Totodată, posezi o forță de convingere atât de mare încât poți vinde castraveți până și grădinarilor!

Horoscop Taur martie 2020: Dragoste și cuplu


Chiar dacă nu depui eforturi notabile în a-ți crește atractivitatea, Venus îți dăruiește un șarm aparte care, dacă ești solitar, îți înlesnește o grămadă de oportunități în dragoste. În caz că te hotărăști să te implici într-o idilă cu o persoană ce-ți pică în mreje, pentru a da acestei relații șanse sporite pe termen lung, este necesar să te dezbari de un oarecare narcisism, și de impresia că iubirea ți se cuvine orice a-i face. Străduiește-te să îți relevi aspirațiile cele mai adânci ale noului tău partener!

Dacă ai un tovarăș de viață, ai potențialul să-ți reîmprospătezi conexiunea cu el, datorită spontaneității care te animă. Un voiaj împreună cu acesta, oricât de scurt, într-un loc necunoscut amândorura, poate, de asemeni, să va reînnoiască împărtășirea sentimentală!

Horoscop Taur martie 2020: Muncă și bani


În prima treime din lună poate fi necesar să recurgi la vechi tactici, strategii în carieră, să-ți pui la treabă abilități întrucâtva uitate și să pui în practică învățăminte extrase din experiențe profesionale de altădată. Uneori, pentru a te relansa spre viitor, este nevoie să faci un pas în spate, și să-ți rememorezi lecții de viață ale trecutului!

În cea din urmă treime, se impune să-ți revezi și, eventual, să-ți reclădești fundația activității profesionale. Pari să fii mobilizat să estimezi în ce grad te dedici îndatoririlor și responsabilităților tale. În acest context astral nu există cale de mijloc: fie culegi roadele bogate ale străduințelor și perseverenței din muncă, fie suporți consecințele comodității, dezinteresului tău din ultima vreme.

În ambele cazuri, zilele de la finelui lui martie și cele de pe cuprinsul lui aprilie stau sub semnul unei ambiționări năvalnice în sfera profesională, dinamizării demersurilor tale lucrative. Ai ocazia să întrevezi diverse posibilități, noi, în evoluția carierei tale sau în inițierea unor afaceri.

Horoscop Taur februarie 2020
Horoscop Taur martie 2020 Horoscop Taur martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.