Horoscop Capricorn aprilie 2020

Horoscopul Capricornului din luna aprilie 2020 aduce în prim plan o interacțiune sporită cu membrii familiei, cu persoane îndrăgite, noi modalități de a-ți canaliza efluviile creative, dezideratul unei metamorfoze a sinelui, o viață sentimentală derutată uneori de un exces de rațiune și aplecarea către lucruri mărunte, și una profesională învigorată de cooperare și ingeniozitate. 

Horoscop Capricorn aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


 Comunicarea ta cu rudele și părinții se intensifică, deși nu vă întâlniți frecvent față în față, preferând mai degrabă să folosiți telefonul sau internetul. Ești mobilizat să rezolvi cu eficiența orice problemă se ivește în familie.

Ai la dispoziție o creativitate îmbelșugată, ce se manifestă mai cu seamă în aflarea unor noi modalități de a-ți petrece timpul liber acasă. În caz că ai copii, responsabilitatea pe care o simți față de ei se mărește, poți să le impui noi măsuri de a se proteja, chiar dacă te lovești de proteste din partea lor.

Circumstanțe probabil neplăcute te conving că este necesar să treci printr-o transformare profundă a sinelui. Trebuie să îți evaluezi cu realism ființa și să nu pregeți să te îndepărtezi de tot ce este fals, contrafăcut în tine însuți.

În ultimele zile ale lunii, deși poți avea, din nou, rezultate excelente în proiecte creative, uneori îți poate fi greu să te concentrezi asupra lor. Năzuiești mai degrabă să te deconectezi, să îți petreci timpul urmărind filme sau ascultând muzică. Poți, totuși, să îți găseșți un nou hobby sau să revii la unul mai vechi, căruia nu i-ai mai acordat atenție în ultimul timp.
Horoscop aprilie 2020 Capricorn

O serie de alte influențe astrale, de o mai mică anvergură, interferează cu cele de mai sus...

Astfel, conjuncția dintre Jupiter și Pluton din 5 aprilie 2020 te determină să faci eforturi pentru a avea reușite într-un domeniu care te pasionează. Te poți orienta către o preocupare spirituală, către imbunătățirea vieții celor din imediata ta apropiere.

Pe 7 aprilie 2020, Mercur în sextil cu Pluton îți inoculează dorința de a îi convinge pe alții de viabilitatea aspirațiilor, ideilor tale. Posezi, de altfel, o impetuoasă putere de convingere în acest sens, reușind, în plus, să îi aduci pe oameni de partea ta grație abilității de a le întrezări motivațiile ascunse.

Îți anticipezi cu inspirație pașii cei mai avantajoși pe care îi ai de făcut în viitor ca urmare a sextilului lui Mercur cu Jupiter și a Lunii pline amplasate în Balanță  în data de 8 aprilie 2020. Gândirea pozitivă asociată cu acest context astrologic reprezintă un alt atu major în planificarea acțiunilor tale. Un simț diplomatic foarte dezvoltat te sprijină să pui la punct înțelegeri de bun augur cu unele persoane. Dacă niște oameni influenți încearcă să-ți limiteze libertatea de mișcare, de afirmare, lasă-i să creadă că au reușit, și adună-ți forțele pentru a lua o inițiativă cutezătoare peste puțin timp!

Cuadratul dintre Soare și Pluton din 14 aprilie 2020 îți crește aspirația de a-ți lua soarta în propriile tale mâini, dar, iarăși, poți purta bătălii de orgoliu cu unele persoane puternice. Încă o dată, este indicat să zici ca ei și să faci ca tine, fără să te lansezi în dueluri păguboase.

Soarele se poziționează în cuadrat cu Jupiter pe 15 aprilie 2020, ceea ce-ți îngăduie să îți asumi cu ușurință mai multe sarcini decât de obicei, fără a te chinui să te achiți de ele. Există, totuși, pericolul să îți supraestimezi abilitățile și, din această pricină, să gafezi câteodată.

Sub vibrațiile Lunii noi ce-și face sălaș pe 23 aprilie 2020 în Taur, ai posibilitatea să îți trasezi o strategie viabilă în atingerea unui obiectiv însemnat, datorită capacității tale de a-ți calcula foarte bine niște riscuri necesare. Oricum, trebuie să continui să îți îndrepți energia spre un făgaș deja inițiat, în caz contrar, străduințele tale de până în prezent fiind inutile.

Mercur în cuadrat cu Pluton în data de 25 aprilie 2020 te îmboldește să găsești grabnic răspunsuri unor întrebări care te frământă, un lucru posibil numai dacă treci dincolo de suprafața lucrurilor, și pătrunzi până în miezul lor. Capabil să-ți exprimi cele mai arzătoare dorințe, te poți conecta cu alții la un nivel extrem de profund.

Pe 26 aprilie 2020, cuadratul lui Mercur cu Jupiter îți sugerează speranțe înalte despre viitor, așa că este o zi potrivită pentru a-ți concepe planuri ambițioase pe termen lung. Dacă vrei cu adevărat ca ele să-ți fie încununate de succes este nevoia să nu pierzi din vedere amănunte semnificative ale acestora!

Horoscop Capricorn aprilie 2020: Dragoste și cuplu


Dacă ai un tovarăș de viață, poate apare tendința de a fi mai critic față de el, ori, din contra, ca acesta să-ți caute mai des nod în papură. Este necesar să nu vă mai agățați de detaliile, aspectele mărunte ale comuniunii voastre, să vă readuceți ambii în minte și inimă motivele esențiale care va leagă unul de celălalt.

În eventualitatea că ești solitar, înclinația de a analiza la rece, prea rațional, argumentele pro și contra de a demara o idilă cu o persoană care te atrage și care te place, poate să-ți lase, peste puțină vreme, un gust foarte amar.

În a treia decadă din lună, cuplurile formate stau sub semnul unei intense senzualități, ce le poate înlesni clipe memorabile de fericire.

Horoscop Capricorn aprilie 2020: Muncă și bani


Tinzi să fii plin de tact și mai îndatoritor cu colegii de muncă, fiind, din această cauză, mai apreciat, mai bine văzut.

Poți avea reușite răsunătoare la serviciu în proiecte inovatoare, cu condiția de a-ți ține în frâu o oarecare predispoziție de a visa cu ochii deschiși, a te lăsa în voia comodității.

Horoscop Capricorn martie 2020
Horoscop Capricorn aprilie 2020 Horoscop Capricorn aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.