Horoscop Săgetător aprilie 2020

Orientările majore din horoscopul Săgetătorului în luna aprilie 2020 sunt prioritizarea relațiilor de parteneriat, atașamentul față de oameni ce-ți împărtășesc idealurile și crezurile, îmbunătățirea interacțiunii cu copiii, regăsirea reperelor autentice ale personalității, o viață amoroasă care insistă pe conexiuni de cuplu statornice, și una profesională prielnică evidențierii calităților tale.

Horoscop Săgetător aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


La debutul lunii, asocierile în doi cu persoane din tot spectrul existenței tale sunt pe cale să-ți dăruiască satisfacții atât materiale, cât și emoționale. Orice parteneriat format în această conjunctură astrală promite să fie îndelungat și împlinitor.

Cu toate astea, Luna plină răsărită pe 8 aprilie 2020 în cerurile Balanței îți poate pune sub semnul întrebării unele conexiuni cu membri ai familiei sau prieteni. Ții la ei, însă vezi lumea dintr-o perspectivă diferită de a lor. A venit timpul să-ți mărturisești cu sinceritate credințele, chiar dacă ii deranjezi, inoportunezi. La urma urmei, nu vrei să te cufunzi în ipocrizie, să-ți pierzi autenticitatea sinelui.

În a doua decadă din aprilie, pari să te orientezi numai spre oameni care sunt pe aceeași lungime de undă ca și ține, nu-ți pun în față lucruri care nu te interesează deloc. Te poți angaja în hobby-uri neglijate până acum și în activități cu o tentă artistică. 
Horoscop aprilie 2020 Săgetător

Dacă ai copii, comunici mai bine cu ei, ai abilitatea să intri cu ușurință în universul lor, să-i înțelegi și să-i stimulezi să evolueze din punct de vedere intelectual.

Poți, de asemeni, să-ți trasezi planuri ambițioase legate de optimizarea sănătății tale, dar nu este recomandat să te dedai unor schimbări bruște, radicale, ci să adopți în această privință tactica pașilor mărunți și fermi.

Ești, totodată, îmboldit ori forțat de circumstanțe ieșite din comun să-ți revizuiești sistemul de valori. Poți fi îndrumat să pui pe primul loc ceea ce prețuiești mai mult pe lume, fără să te mai risipești în întreprinderi nesemnificative!

Horoscop Săgetător aprilie 2020: Dragoste și cuplu


Venus te îndeamnă să te focalizezi pe bazele cele mai statornice ale împărtășirii cu persoana iubită. Se impune să pui capăt unor neînțelegeri pe teme superficiale, triviale, cu aceasta, și să vă concentrați amândoi spre ceea ce vă unește în profunzime.

Dacă ești solo, nu mai ești amator să te implici într-o idilă trecătoare, poate chiar frivolă. Năzuiești să te dedici unei legături amoroase cât mai durabile, și poți fi atras într-una împreună cu cineva de o frumusețe remarcabilă, atât exterioară, cât și interioară.

Horoscop Săgetător aprilie 2020: Muncă și bani


Îndeosebi în cea din urmă decadă din lună ai satisfacții deosebite în muncă, îți exprimi cu autoritate competența sau abilitățile de management, și ai ocazia să intri în favorurile superiorilor.

Faci față mai lesne unor sarcini complexe, laborioase, care se tot adună pe capul tău, în special grație spiritului de întrajutorare ce guvernează climatul tău de la serviciu.

Horoscop Săgetător martie 2020
Horoscop Săgetător aprilie 2020 Horoscop Săgetător aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 22, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.