Horoscop Scorpion aprilie 2020

Horoscopul Scorpionului din luna aprilie 2020 insistă pe seriozitatea relaționării cu cei din imediata ta apropiere, disponibilitatea de a-ți schimbă stilul de trai în vederea creșterii tonusului tău fizic și psihic, interesul armonizării relațiilor tale de parteneriat. Ai o viață sentimentală în care senzualitatea se împletește cu un atașament afectiv profund, și beneficiezi de un climat astral avantajos în demersurile tale financiare și profesionale. 

Horoscop Scorpion aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


Suporți cu greu persoanele superficiale, înclinate să sporovăiască o grămadă și să-și transpună aproape deloc vorbele în fapte, atât în sfera socială, cât și-n cea profesională.

Ca efect al Lunii pline prezente pe 8 aprilie 2020 în Balanță, nu-ți mai este posibil să-ți îngropi capul, precum struțul, în nisip. Confruntarea cu temerile tale îți înlesnește progresul. Dacă ești pus în fața unei situații neplăcute, pe care nu ai cum să o schimbi în vreun fel, resemnează-te cu acest fapt, și nu-ți consuma în zadar energia și timpul. Este important să-ți asumi o atitudine pozitivă, să descoperi în orice impas o oportunitate!

Ești străbătut de numeroase idei privind îmbunătățirea stării tale de sănătate, multe dintre ele generate de convorbiri, dezbateri incitante cu oameni dragi. 
Horoscop aprilie 2020 Scorpion

În a treia decadă a lunii, ți se împlinește dorința de a fi observat și apreciat într-o măsură sporită de cei din jurul tău. Preferi să te dedici parteneriatelor din toate domeniile vieții tale, iar acest tip de conexiuni îți furnizează beneficii importante în plan sufletesc și material.

Interacționezi cel mai bine cu persoanele care-ți sunt cele mai apropiate și te simți nițel stânjenit, incomod, în preajma unora pe care abia le cunoști. Dai dovadă de o mare pricepere în negocieri, în medierea dintre oameni înverșunați unii contra altora, în aflarea unor compromisuri pentru a-i împăca.

Grație Lunii noi apărute în data de 23 aprilie 2020 în Taur, reușești să dai deoparte vălul de complicații al relațiilor tale umane, să ți le optimizezi printr-o comunicare directă, onestă. În acest mod, nu mai eșți stânjenit ori îngrădit emoțional, și îți promovezi cu succes opiniile și întreprinderile.

Horoscop Scorpion aprilie 2020: Dragoste și cuplu


În cuplurile deja închegate se instalează o patimă fierbinte, o împărtășire senzuală a sentimentelor, ceea ce le conferă noi dimensiuni și le învigorează.

Deși nu exclud latura erotică a dragostei, Scorpionii solitari sunt extrem de mobilizați și au abilitatea să exploreze sufletul unui potențial partener, pentru a-i descoperi profunzimea și a se asigura că le va fi alături, la bine și la greu, o perioadă cât mai îndelungată.

Horoscop Scorpion aprilie 2020: Muncă și bani


Situația ta financiară se poate îmbunătăți consistent, îndeosebi prin sprijinul familiei sau al tovarășului tău de viață.

Pari să ai o grămadă de gânduri inspirate pentru mărirea randamentului tău în muncă, te înțelegi excelent cu colegii de la serviciu și ești deschis cooperării cu ei.

Horoscop Scorpion martie 2020
Horoscop Scorpion aprilie 2020 Horoscop Scorpion aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 21, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.