Horoscop Scorpion martie 2020

Horoscopul Scorpionului din luna martie 2020 sugerează amplificarea gândurilor și simțămintelor tale către cămin, familie, mai cu seamă că pari să fii confruntat cu unele probleme din această perspectivă, o integrare armonioasă printre oameni, imboldul de a te despărți de aspecte nocive ale trecutului, o viață amoroasă fortificată de sinceritate și o veritabilă împărtășire afectivă, și una profesională prielnică cooperării.

Horoscop Scorpion martie 2020: Previziuni astrologice generale


În primele zece zile ale lunii ești preocupat de treburi familiale ori legate de locuință presante. Dacă ai de gând să îți imbunătățești casa, condițiile de trai, verifică de două-trei ori cum și cu cine faci acest lucru. De asemeni, nu ar fi rău să ai mai multă grijă de părinții tăi. Poate că au nevoie de ceva ce nu vor să-ți mărturisească sau simt, pur și simplu, nevoia, să le fii mai des pe aproape. Niște tensiuni din cadrul familiei nu mai pot fi trecute cu vederea, impunându-se să le pui capăt.

Pe de altă parte,  ai de profitat de o reală armonie în activitatea socială, mai ales în asocieri cu persoane semnificative, importante pentru tine. Cea mai mare plăcere îți este furnizată întâlnirile cu cei apropiați, îndrăgiți, care nu au cum să te dezamăgească vreodată.

Luna plină găzduită pe 9 martie 2020 în Fecioară îți atrage atenția să nu te lași năpădit de problemele zilnice minore, și să îți pierzi astfel din vedere perspectiva de ansamblu a destinului tău. Nu te mulțumi cu demersuri minore, reorientează-te către cele cu bătaie lungă înspre viitor! 
Horoscop martie 2020 Scorpion

În a doua jumătate din martie ești înzestrat cu o forță de persuasiune impresionantă, îți vine ușor să îți explici, clarifici, intențiile și interesele. Poți avea succese în niște aspirații artistice ori intelectuale, grație expresivității tale năvalnice!

Ultima decadă din luna asta și o perioadă ce poate cuprinde încă alte câteva luni, stă iarăși sub semnul unei revizuiri a atitudinii tale față de familie, și a celei a rudelor față de tine. Se impune dezideratul de a le demonstra unor persoane dragi care sunt veritabilele tale aspirații și de ce trebuie să se încreadă în tine că lei vei împlini, în ciuda părerilor lor preconcepute că nu ai fi în stare de așa ceva. În același timp, este nevoie să eviți un anumit egocentrism și să fii cât mai receptiv față de năzuințele celor care joacă un rol însemnat în existența ta.

Trebuie neapărat să te purifici de complexe, simțăminte păguboase din trecut, care îți impietează prezentul, să inițiezi o transformare spectaculoasă a sinelui tău, să îți invigorezi personalitatea printr-o deschidere deplină către noi posibilități de evoluție personală.

Dacă ți-ai amânat mereu în ultimul timp tentativa de a-ți modifica în bine stilul de viață, sub presiunea Lunii noi ivite în ziua de 24 martie 2020 în Berbec, ești mai perseverent în această tentativă. Nu te orienta, totuși, spre schimbări radicale din acest punct de vedere, ci apelează, mai degrabă, la strategia pașilor mărunți, dar fermi, în această direcție.

Spre finalul lui martie, te simți din nou impulsionat să faci ordine în căminul tău, în relaționarea cu cei ce-ți sunt cel mai aproape.. Nu te preschimba, cu toate astea, într-un mic dictator, încercând să îi forțezi pe oamenii la care  ții să se supună planurilor tale. Fă recurs, în schimb, la negocieri și compromisuri cu ei.

Horoscop Scorpion martie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea este favorizată de o onestitate și o dedicare reciprocă sporită a membrilor cuplurilor...

Dacă ai un tovarăș de viață, pari să te bucuri de o comuniune crescândă în relația cu el, inclusiv în concentrarea amândorura spre obiective înalte pe termen lung. Orice neînțelegere cu acesta pare să dispară ca prin minune grație bunăvoinței pe care o dovediți unul față de celalt. E un răstimp excelent pentru a cere pe cineva în căsătorie sau a fi cerut de acesta!

Îți exprimi lesne, cu patos și forță de convingere sentimentele pentru persoană iubita, indiferent dacă ești de mai multă vreme alături de ea, ori dacă abia încerci să-i cucerești inima.

Horoscop Scorpion martie 2020: Muncă și bani


 Ai capacitatea să-ți îmbunătățești, instinctiv, prin fapte inspirate, parteneriatele financiare, din afaceri.

Poți fi ispitit să îți investești niște bani în proiecte aparent lipsite de perspective, dar care îți pot aduce rapid niște beneficii însemnate!

În muncă, nu mai ai de gând să te joci ori să tragi chiulul. Datorită atenției tale față de detalii, poți avea niște rezultate excepționale. Lucrul în echipă pare să te conducă spre împliniri neașteptate!

Horoscop Scorpion februarie 2020
Horoscop Scorpion martie 2020 Horoscop Scorpion martie 2020 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.