Horoscop Taur aprilie 2020

În horoscopul Taurului din luna aprilie 2020 se prefigurează focalizarea spre cămin și persoane îndrăgite, o incursiune fructuoasă în profunzimile sinelui tău, demonstrarea cu pregnanță a atuurilor individuale, unele impedimente în proiecte legate de străînătate, o viață sentimentală extrem de stabilă, și câștiguri financiare facilitate de conjuncturi norocoase.

Horoscop Taur aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


Încă din primele zile ale lunii casa ta reprezintă centrul universului. Familiaritatea capătă prioritate, așa că te simți fericit, în apele tale, împreună cu oameni apropiați, pe care îi cunoști foarte bine și pe care știi că te poți baza în orice împrejurare.

În a doua decadă din aprilie, ești înclinat să te cufunzi în lumea ta lăuntrică, astfel încât să treci printr-un fel de vindecare sufletească, poate în urma unei recente traume sentimentale. Imaginația și sensibilitatea psihică îți sunt stimulate în continuare de persoane care sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine. Te poți strădui să evadezi din mijlocul rutinei cotidiene pentru a te dedica unui ideal înalt, spiritual.

În a treia decadă ești plin de încredere în tine însuți, ești traversat de vitalitate, voință și năzuința de a fi remarcat și admirat de alții. Pari să fii supus unei renașteri a sinelui, ce te determină să le relevi celorlalți punctele forte ale personalității tale. 
Horoscop aprilie 2020 Taur

Gândirea ți se întețește și te sprijină să abordezi cu ușurință conjuncturi aparent complicate pentru alții. Te concentrezi cu spor asupra detaliilor, dar îți poate fi dificil, uneori, să distingi imaginea de ansamblu a acțiunilor tale. Nu te avânta în prea multe inițiative pentru a nu-ți risipi în zadar energia.

O călătorie în străinătate îți poate fi zădărnicită de circumstanțe vitrege, asociate eventual cu coronavirus. Un impas în studii îți poate deschide ochii asupra unor pași greșiți făcuți în ultima vreme în această privință.

Alte influențe astrale, de o durată mai mică, se adaugă celor anterioare...

Astfel, cuadratul lui Marte cu Uranus din 7 aprilie 2020 îți infuzează o energie nervoasă greu de controlat. Se impune să nu reacționezi exagerat de negativ față de mici eșecuri, lucruri mărunte care nu iau turnura dorită de tine, să-ți ții în frâu o iritabilitate exacerbată!

Pe 6 aprilie 2020, Luna plină din Balanță poate fi corelată cu o problemă de sănătate. Pentru a-ți recâștiga vitalitatea trebuie să faci schimbări majore, ținând fie de dietă, fie de adoptarea unui program regulat de întreținere fizică, fie rezervarea de mai mult timp pentru odihnă, relaxare.

Ca efect al cuadratului dintre Soare și Saturn de pe 21 aprilie 2020 te poți confrunta cu niște evenimente  extrem de solicitante, în stare să te îndrepte spre pesimism, și chiar depresie. Restricțiile în împlinirea unor îndatoriri îți pun la încercare tăria caracterului. Pentru a te achita de sarcini complicate, laborioase, poate fi nevoie să-ți pui pe locul doi orgoliul, dorințe fierbinți din viața personală.

Soarele în conjuncție cu Uranus vestește în data de 26 aprilie 2020 incitare, suspans, schimbări neașteptate, manifestări spontane de libertate și revoltă. Ești îmboldit să te ocupi de cu totul altceva decât ce faci zi de zi. Unele împrejurări surprinzătoare te pot prinde cu garda jos. Este necesar să-ți menții flexibilitatea și disponibilitatea de a întreprinde ceva nou.

Tendința de a fi prea autocritic și de a încerca să te apropii de perfecțiune în tot ce ai de realizat apare pe 28 aprilie 2020, când Mercur se poziționează în cuadrat cu Saturn. Fii atent la ceea ce ți se spune și se petrece în preajma ta, pentru a obține informații prețioase, chiar dacă acestea sunt cumva deranjante, incomode.

Horoscop Taur aprilie 2020: Dragoste și cuplu


 Dacă ai un partener, conexiunea ta cu acesta este guvernată de stabilitate, prețuire reciprocă, ancorarea în aspecte trecute și viitoare ale împărtășirii voastre afective.

În eventualitatea că ești solo, poți fi atras într-o poveste de dragoste cu cineva care îți dăruiește siguranță, îți crește respectul față de tine, îți garantează că o să te iubească până în pânzele albe.

Horoscop Taur aprilie 2020: Muncă și bani


O serie de oportunități imprevizibile îți permit să-ți majorezi simțitor, semnificativ, veniturile.

Luna nouă apărută pe 23 aprilie 2020 în Taur îți infuzează o perseverență de nestăvilit în evoluția carierei. Încăpățânarea specifică zodiei tale te îmboldește să înfrangi orice obstacol, rezistență din drumul spre obiectivele tale profesionale. Cu nițel efort în plus, poți depăși chiar propriile tale așteptări în muncă!

Horoscop Taur martie 2020
Horoscop Taur aprilie 2020 Horoscop Taur aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.