Horoscop Vărsător aprilie 2020

Influențele cele mai pregnante în horoscopul Vărsătorului din luna aprilie 2020 sunt efervescența relaționării tale sociale și familiale (chiar, sau îndeosebi online) și șansa de aprofita de știri prețioase furnizate de alții, necesitatea eliberării de traume ale trecutului, o viață sentimentală extrem de promițătoare și una profesională prielnică demersurilor creative și individuale. 

Horoscop Vărsător aprilie 2020: Previziuni astrologice generale


Tinzi să-ți redescoperi copilul din universul tău lăuntric, să fii plăcut angrenat în plăcerile simple, dar veritabile ale existenței.

Interacțiunea cu cei din jurul tău îți este stimulată de curiozitate, imboldul de a afla ce gândesc ceilalți, inclusiv despre tine, și îți oferă posibilitatea de a acumula informații noi, valoroase în dezvoltarea activităților tale principale. Mai multe conversații cu rude, colegi, purtate mai cu seama prin telefon ori prin internet, îți iluminează noi căi de acțiune.

În cea de-a două decadă a lunii, ești impulsionat să preiei inițiativa, să îți impui voința în familie, pentru a o proteja cât mai mult, a o feri de riscuri inutile. Uneori, această înclinație de a-i conduce pe cei apropiați poate da naștere unor confruntări, certuri acerbe!

Mintea îți poate fi tulburată de emoții intense, așa că trebuie să-ți invigorezi gândirea cu o logică de fier. Oricum, ai cele mai bune idei atunci când  ești în preajma celor dragi, atâta timp cât le permiți să-și exprime și ei punctele de vedere.

Amintiri neplăcute, aspecte ale trecutului poate chiar dureroase, par să te bântuie din nou, fiind nevoie să ți le examinezi cu luciditate, să le înțelegi învățămintele și, în acest fel, să ți le alungi din lumea ta interioară odată pentru totdeauna.

Alte tranzituri astrologice, de o durată mai scurtă, se alătură celor anterioare... 
Horoscop aprilie 2020 Vărsător

Astfel, trigonul lui Venus cu Saturn din 4 aprilie 2020 te determină să le demonstrezi altora simțul responsabilității tale. Știi instinctiv când să te oprești să-ți dezvălui opiniile altora și ești mult mai receptiv față de spusele lor.

Pe 7 aprilie 2020, Marte în cuadrat cu Uranus te poate pune în fața unor schimbări imprevizibile în traiul cotidian. Desprinderea de rutină te ajută să te descotorosești de surse de stres copleșitoare. Cu cât ești mai flexibil, cu atât poți transpune mai multe situații păguboase în oportunități.

Luna plină ivită în ziua de 8 aprilie 2020 în Balanță te inspiră și ea cum să depășeșți un eveniment critic din viață. Universul pare să-ți sugereze în ce mod să-ți ajustezi parcursul destinului, fără să te mai agăți cu încăpățânare de obișnuințe, metode de abordare învechite.

Printr-o organizare riguruoasă și focalizarea pe detalii cu adevărat importante ale demersurilor tale, ai posibilitatea să ieși dintr-un impas pe 12 aprilie 2020, când Mercur se poziționează în sextil cu Saturn. Probleme care te sâcâie de multă vreme îți permit un răgaz de respiro grație unor ocazii favorabile de a le soluționa.

Soarele în cuadrat cu Saturn în data de 21 aprilie 2020 îți pune la încercare capacitatea de a nu te cufunda în dezamăgiri din pricina unor eșecuri minore. Chiar și succesele mai mici îți cer străduințe ieșite din comun, dar o astfel de tendința negativă va dispare în curând. Totodată, poți fi nevoit să te aperi de înclinațiile dictatoriale ale unuia din părinți. Fă-o cu cât mai multă diplomație!

Ca efect al amplasării Lunii noi, pe 23 aprilie 2020, în Taur, nu te mai simți încorsetat de prejudecățile celor din imediata ta apropiere. Ești mai încrezător în credințele tale, dar nu trebuie, totuși, să respingi cu tot dinadinsul sugestiile altora!

Cuadratul lui Mercur cu Saturn din 28 aprilie 2020 îți favorizează activitatea mentală, în special în acțiuni pe cont propriu. Cu toate astea, îți poate fi dificil să-ți promovezi planurile întrucât sunt percepute cu negativism sau lipsă de înțelegere de ceilalți. Evită să te implici în negocieri importante și fii prevăzător față de persoane ce pot încerca să te manipuleze ori să-ți facă rău dintr-un simplu capriciu!


Horoscop Vărsător aprilie 2020: Dragoste și cuplu


Venus pare să fie extrem de generoasă în amor în aprilie, să-ți dăruiască o grămadă de oportunități în această privință...

Dacă ai un partener, ai posibilitatea să îl porți spre sentimentele incipiente ale conexiunii voastre afective, și să retrăiți astfel amândoi fiorii cutremuratori ai dragostei de altădată.

În caz că ești singuratic, pari să fii atras în mrejele mai multor oameni ce aspiră să-ți cucerească inima. Nu-ți rămâne de făcut decât să-l alegi pe cel care izbandeste să îți atingă cele mai profunde, sensibile, corzi ale sufletului!

Horoscop Vărsător aprilie 2020: Muncă și bani


La serviciu, ești predispus să ieși în evidență prin proiecte neconformiste, foarte eficiente, care îi iau prin surprindere în mod plăcut pe șefii tăi.

În același timp, acțiunile tale individuale din plan profesional tind să-ți înlesnească cele mai notabile împliniri în muncă.

Horoscop Vărsător martie 2020
Horoscop Vărsător aprilie 2020 Horoscop Vărsător aprilie 2020 Reviewed by Diana Popescu on martie 23, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.