Horoscop Vărsător mai 2020

În horoscopul Vărsătorului din luna mai 2020 se remarcă oportunități în comunicare, dezideratul reconfigurării modului cum îți exploatezi creativitatea, cel al ajustării valorilor individuale și afirmării sinelui. Dragostea evoluează spre o reală comuniune între parteneri, iar stabilitatea financiară reprezintă o prioritate.

Horoscop Vărsător mai 2020: Previziuni astrologice generale


Ești capabil să-ți expui cu expresivitate, putere de convingere, gândurile și interesele, însă tinzi să nu asculți ceea ce au de spus alții. Pari să fii interesat de activități artistice, provocări mentale.

Cu toate astea, poți fi îmboldit să-ți redefinești impulsurile creative și să ți le direcționezi către ceea ce te satisface cu adevărat, și nu doar spre un simplu amuzament.

Poți fi silit să recunoșți aspecte inconfortabile, ocolite până acum, despre tine însuți. De fapt, ești îndrumat să îți invigorezi autenticitatea individuală și să înveți să-ți croiești drum spre succes, în special când te confrunți cu dificultăți.

De altfel, ai înclinația să te te identifici într-o măsură sporită cu idealurile, credințele tale, și să ți le aperi până în pânzele albe. Ai înainte un răstimp prielnic analizării sistemului tău de valori și estimării dacă mai este în acord cu stadiul actual al vieții tale.

Nu întâmplător, ești inspirat să te cufunzi în universul tău lăuntric și să adopți o viziune spirituală ce-ți aduce la lumină visele și dorințe adânc înrădăcinate are te ajută să te vindeci din punct de vedere emoțional. 
Horoscop mai 2020 Vărsător

După toate reorientarile anterioare, în ultima decadă a lunii ai prilejul să te avânți în plăcerile veritabile ale existenței, să te revitalizezi prin mijlocirea copilului ieșit la iveală din interiorul tău. Pari să fii, adeseori, cel/cea care sparge gheața cu ocazia unor reuniuni, agape.

Spre finalul lui mai și în cea dintâi parte din iunie, îți armonizezi interacțiunea cu familia, ai capacitatea să pui capăt rapid oricărei neînțelegeri cu rudele și oameni îndrăgiți, apelând la compromisuri și acordând o mai mare atenție nevoilor și aspirațiilor lor.

Un șir de alte influențe astrale, de o durată mai mică, se adaugă celor de mai sus...

Astfel, sub impactul Lunii pline răsărite pe 7 mai 2020 în Scorpion, o relativă stare de derută poate fi depășită prin voința de a-ți clarifica cu obiectivitate limitele timpului și resursele personale. De îndată ce distingi ceea ce și ceea ce nu îți este posibil, te poți concentra pe acțiuni împlinitoare.

Pe data de 11 mai 2020, Mercur în cuadrat cu Marte te stârnește să te lansezi în bătălii verbale înfierbântate. Ții cu tot dinadinsul să ai mereu dreptate și, din acest motiv, ești gata să te iei la harță cu alții din pricina unor lucruri triviale, insignifiante. Desigur, este posibil să fii atacat de unii oameni, fiind, în acest caz, necesar să-ți aperi cu îndârjire teritoriul. Alege-ți, însă, cu mare grijă, duelurile în care te implici!

Ziua de 12 mai 2020 este excelentă pentru orice activitate mentală cerându-ți acuratețe, precizie și minuțiozitate, grație trigonului lui Mercur cu Saturn. Gândirea îți este prudentă, organizată, și ajungi cu ușurință la concluzii logice, înțelese bine de cei din jur.

Horoscop Vărsător mai 2020: Dragoste și cuplu


Deși ești deschis către o comunicare intensă, sinceră cu tovarășul tău de cuplu, împrejurări neașteptate te determină să-ți pui sub semnul întrebării conexiunea cu acesta. Îți poți dezvălui că bucuriile dragostei îți sunt întrucâtva superficiale, de suprafață. Poate fi vina ta, a partenerului tău, sau amândorura. Oricum, se impune, se impune să vă dezbărați de obișnuințe, să regăsești împreună cu el fiorii iubirii dintâi, bazele împărtășirii voastre afective.

În eventualitatea că ești solo, te ferești ca dracul de tămâie de aventuri trecătoare, te simți îndemnat să inchegi o idilă serioasă, pe termen lung.

Sub vibrațiile Lunii noi aflate pe 22 mai 2020 în Gemeni, o legătură amoroasă incipientă poate să te aducă în pragul nedumeririi. Dacă cineva te tratează când cu căldură, când cu răceală, este indicat să pui capăt degrabă acestui joc cu sentimentele tale!

Vestea bună este că atât nativii singuri, cât și cei care au alături o persoană iubită profită în ultimele zile din lună de o relaționare fericită, lipsită de griji, extrem de spontană în amor.

Horoscop Vărsător mai 2020: Muncă și bani


Ești impulsionat să îți asiguri o siguranță financiară cât mai solidă și, de aceea, nu te dai înapoi de la nimic pentru a-ți suplimenta veniturile și a-ți diminua cheltuielile.

Soarele în trigon cu Saturn pe 22 mai 2020 îți infuzează răbdare și perseverență în afaceri, în întreprinderile financiare. La serviciu, ai tendința să-ți evidențiezi responsabilitatea, să-ți propui standarde mai înalte, un lucru pentru care superiorii nu ezită să te recompenseze.

Horoscop Vărsător aprilie 2020
Horoscop Vărsător mai 2020 Horoscop Vărsător mai 2020 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.