10 mai: Ziua "Fă curățenie în camera ta"

Celebrată în ziua de 10 mai de către americani, ziua "Fă curățenie în camera ta" nu ar strica să fie adoptată, măcar de probă, și de români, mai ales în acest an bântuit de Covid 19, care ne determină să stăm mai mult în case. În SUA este o zi așteptată cu nerăbdare de părinți, și cu groază de copii!

Dacă ai copii, și nu le pășești pragul odăile lor zilnic pentru a face ordine în pofida protestelor lor, este posibil ca în acestea să se fi adunat mormane de lucruri nefolositoare considerate de ei poate a fi "marfă", "cool"! În unele cazuri, îți poate fi imposibil să-ti croiești drum prin camerele lor. De asemeni, dulapurile, sertarele, șifonierele lor pot fi înțesate cu niște chestii inimaginabile.
10 mai: Ziua "Fă curățenie în camera ta"

La rândul lor, în ziua "Fă curățenie în camera ta", copiii pot să își verifice părinții, pentru a vedea dacă aceștia respectă și ei cerințele ținând de curățenie pe care le impun lor!

Am putea folosi, totodată, ziua de 10 mai pentru a ne ocupa de curățenia de primăvară din locuință, dacă nu am făcut-o încă, pentru a ne pune în aplicare idei de redecorare a acesteia, a-i zugrăvi pereții apelând la alte culori, mai vesele, sau pentru a ne trece în revistă și a ne debarasa de lucruri inutile care ne umplu debaraua, magazia, garajul sau odăile.

9 mai 2020: Ziua internațională a păsărilor migratoare
10 mai: Ziua "Fă curățenie în camera ta" 10 mai: Ziua "Fă curățenie în camera ta" Reviewed by Diana Popescu on mai 09, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.