18 mai: Ziua "Fără vase murdare"

Pe 18 mai, ziua fără vase murdare, suntem îndemnați să scăpăm de stiva de vase, oale, cratițe și farfurii din chiuvetă sau din preajma sa, să le spălăm cu sârguință, să le uscăm sau să le ștergem, și să le regăsim locul într-un dulap, bufet sau într-o poliță. 

Nu zic că fiecare dintre voi are obiceiul păgubos de a lăsa pe mâine ori poimâine spălatul vaselor dar, în mod sigur, cunoașteți pe cineva care este cuprins adeseori de un astfel de nărav. 
18 mai: Ziua "Fără vase murdare"

Nu se știe cu siguranță cine a instituit data de 18 mai ca una rezervată unei astfel de îndeletniciri, dar se poate presupune că a fost o gospodină, una care nu a mai suportat ca soțul ei sau o odrasla a sa, probabil un adolescent, să treacă mereu cu vederea vesela murdară din bucătărie, în pofida străduințelor ei de a face o mâncare cât mai bună, mai aleasă! 

În ziua de 18 mai, pentru a scăpa de corvoadă, unii preferă să iasă împreună cu familia la un restaurant, să comande o mâncare delicioasă prin telefon ori internet, sau să facă apel, acasă, la farfurii de unică folosință!

17 mai: Ziua mondială a telecomunicațiilor și societății informaționale
18 mai: Ziua "Fără vase murdare" 18 mai: Ziua "Fără vase murdare" Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.