6 iunie: Ziua grădinăritului ca exercițiu

 Ziua grădinăritului de pe 6 iunie ne încurajează anual să ieșim din culcușurile, bârloagele noastre, să ieșim afară și să ne îngrijim plantele noastre, poate neglijate o vreme. Acest lucru nu numai că ne poate infrumuțesa grădinile, ci ne oferă și o modalitate sănătoasă de a face, vrând-nevrând, niște exerciții fizice, pe când ne bucurăm de beneficiile prospețimii aerului. 

Mai toată lumea știe, conștientizează că grădinăritul este terapeutic. Este bun pentru nu numai pentru trup, ci și pentru minte și suflet. Are capacitatea de a ne relaxa, deconecta, însenina gândurile și emoțiile.           
6 iunie: Ziua grădinăritului ca exercițiu

Pentru a profita cât mai mult de ziua grădinăritului ca exercițiu din data de 6 iunie ar fi indicat ca, în loc să utilizăm niște dispozitive electrice, mecanice pentru a ne tăia iarba de pe peluză, a ne săpa pământul sau a îndepărta buruienile ivite printre florile și legumele noastre, să facem aceste treburi manual, să ne solicităm într-o sporită măsură din punct de vedere fizic!

5 iunie: Ziua gogoașei
6 iunie: Ziua grădinăritului ca exercițiu 6 iunie: Ziua grădinăritului ca exercițiu Reviewed by Diana Popescu on iunie 05, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.