Horoscop Berbec iulie 2020

În horoscopul Berbecului din luna iulie 2020 se evidențiază voința și oportunitatea de a-ți ajusta major demersurile din plan social și profesional, relansarea relaționării cu familia, ocazia de a te bucura din plin de deliciile trăirii și o viață sentimentală clădită cu realism și revitalizată de spontaneitate.

Horoscop Berbec iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Chiar din cele dintâi zile ale lunii ești înclinat să fii foarte sensibil față de statutul tău în lume, și să fii frustrat de faptul că acesta nu este pe atât de înalt precum ți-ai dori... Nu este vorba doar de zvonurile, bârfele unor oameni răuvoitori despre tine, ci și de năzuința de a fi văzut în cea mai bună, mai favorabilă lumină. Ești, de altfel, încurajat să iei măsuri ferme, pornind de la esențe, și nu de la aparențe, pentru a-ți crește notabil prestigiul în plan social.

Cuadratul dintre Mercur și Marte din 8 iulie 2020 îți preschimbă gura într-o armă, și vorbele în gloanțe dum-dum. Ești gata să te avânți în bătălii verbale, cu oricine îndrăznește să te contrazică, chiar în subiecte minore, triviale. Ai grijă să nu pui capăt astfel unor alianțe productive!   
Horoscop iulie 2020 Berbec

În a doua decadă a lui iulie, după o perioadă de neînțelegeri, răsturnări de situație nedumeritoare din familie, începi să-ți armonizezi relațiile cu membrii acesteia. Înzestrat cu simț diplomatic, cu disponibilitatea de a face compromisuri, știi intuitiv cum să-i mulțumești pe toți, să-i îndrumi spre aceleași țeluri.

Pe 20 iulie 2020, Luna nouă din Rac dă și ea întâietate contactelor strânse cu prietenii, rudele, persoanele îndrăgite. Reînnoirea legăturii cu trecutul comun, împrospătarea conexiunii cu astfel de oameni te satisface în profunzimea sinelui tău.

Ultima treime din lună stă sub semnul distracției, sorbirii până la fund din cupa plăcerilor existenței. Mult mai prietenos, mai direct decât de obicei, tinzi să te dedici hobby-urilor tale preferate, să ieși mai des în oraș, să participi la o grămadă de petreceri, agape.

Horoscop Berbec iulie 2020: Dragoste și cuplu


Tinzi să-ți asumi o atitudine mai realistă în viața amoroasă, să analizezi ce împliniri ai acumulat în ea până acum...

Această luciditate, uneori păguboasă, dispare spre finele lunii, făcând loc unei interacțiuni efervescente cu tovarășul tău de cuplu, unei spontaneități tumultuoase în conexiunea cu el.

În caz că ești singuratic, starea de neastâmpăr, predispoziția de a-i molipsi pe cei din jurul tău cu pofta de a trăi la maximum, îți este auspicioasă în dragoste, creându-ți sporite prilejuri de a-ți înfiripa o idilă.

Horoscop Berbec iulie 2020: Muncă și bani


Ești îmboldit să-ți faci un bilanț la rece al realizărilor și eșecurilor din muncă. Este posibil să fii inițial copleșit de o mulțime de sarcini, responsabilități, ceea ce te obligă să-ți întrevezi, cu obiectivitate, competența, abilitățile.

Poți fi recompensat sau, dimpotrivă, penalizat pentru modul în care ai acționat în ultimii ani în sfera profesională.

Horoscop Berbec iunie 2020
Horoscop Berbec iulie 2020 Horoscop Berbec iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.