Horoscop Pești august 2020

În horoscopul Peștilor din luna august 2020 primează focalizarea spre îmbunătățirea sănătății tale, numeroase ocazii de a te înfrupta din plăcerile existenței, conștientizarea circumstanțelor reale din mediul tău înconjurător, ralierea unor oameni către aceleași obiective ca și ale tale, o viață sentimentală foarte norocoasă, auspicioasă, și una profesională optimizată de realism și perfecționare. 

Horoscop Pești august 2020: Previziuni astrologice generale


Ești preocupat mai mult decât de obicei de starea ta de sănătate, și poți face o călătorie în acest scop, eventual într-o stațiune balneară.

Ferește-te de tendința de a fi prea critic cu cei din preajma ta, fără a-ți da seama care sunt adevăratelor lor nevoi, năzuințe.

Conjuncturile universului concură în a-ți oferi delicii nemaipomenite ale trăirii. Forța ta creativă ajunge până la ceruri, dar nu ți-o poți exploata, câteodată, la maximum, din pricina predispoziției tale de a te lăsa în voia deconectării. În același timp, posezi instinctul de a te evidenția în plan social, scoțându-ți la iveală cele mai avantajoase fațete ale sinelui.

În plus, după o perioadă de iluzionare în relaționarea cu lumea, pari să te desprinzi de anumite perspective false din acest punct de vedere, să îți înțelegi rolul în cercul tău social, în legăturile cu amicii tăi. Ai capacitatea să găsești o cale de mijloc între afirmarea autenticei tale personalități și compromisurile pe care este nevoie să le faci cu alții!                     
Horoscop august 2020 Pești

De altfel, în ultima decadă a lunii, comunici cel mai bine în conexiuni în doi, cu oameni de care te apropie aceleași idealuri și sentimente. Ai posibilitatea să îți dezvolți interesele alături de persoane animate de aceleași convingeri ca și tine.

Îți poți înălța statutul pe scena publică datorită alierii cu personalități influențe, care îți înțeleg întru totul crezurile și ideile inovatoare.

Trigonul dintre Venus și Neptun din 27 august 2020 îți furnizează o intuiție ieșită din comun, ce-ți îngăduie să citești printre rânduri intențiile celor din jurul tău, să distingi care dintre ei sunt răuvoitori ori binevoitori. Nu este exclus să te implici în cauze, acțiuni de ajutorare a unor persoane defavorizate.

Mercur în opoziție cu Neptun pe 30 august 2020 îți defavorizează concentrarea sau o gândire strict logică. Deși imaginația extrem de bogată îți furnizează gânduri fertile, îți poate fi greu să te ferești de predispoziția puternică de a visa cu ochii deschiși!

Horoscop Pești august 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea trece printr-una din cele mai oportune perioade ale anului...

Atractivitatea ți se înalță până la ceruri și, adeseori, nu mai ai nevoie să-ți miști nici măcar un deget ca să fii năpădit de o mulțime de propuneri de a te implica într-o idilă. Cu atât mai mult, nu este indicat să te avânți în aventuri amoroase trecătoare, cu complicații imprevizibile ci, mai degrabă, să distingi cu claritate cine-ți este mai apropiat de idealul tău de suflet pereche.

Dacă ai un tovarăș de viață, acesta pare să se reîndrăgostească de tine ca urmare a aurei tale intense de farmec.

Spre finele lui august, atât nativii solitari, cât și cei angajați deja într-o relație de cuplu, tind să pună baze solide unei conexiuni în amor, una caracterizată de proiecte în doi cu bătaie lungă în viitor.

Horoscop Pești august 2020: Muncă și bani


Pe 3 august 2020, Luna plină din Vărsător te atenționează să fii cât mai realist în sfera profesională, în ciuda unor laude, mai mult sau mai puțin sincere ale unor colegi și șefi. Urmează-ți în continuare cu perseverență țelurile, evaluându-ți cât mai obiectiv progresul lor.

În restul lunii, poți fi ambiționat să-ți îmbunătățeșți performanțele din muncă prin străduința de a-ți integra noi abilități.

Și sub vibrațiile Lunii noi apărute în dată de 19 august 2020 în Leu, ești stimulat să-ți extinzi competențele, astfel încât să faci față și unei noi orientări profesionale. Totodată, transformarea unui hobby îndrăgit într-un demers lucrativ îți poate rezerva satisfacții majore!

Horoscop Pești iulie 2020
Horoscop Pești august 2020 Horoscop Pești august 2020 Reviewed by Diana Popescu on iulie 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Un produs Blogger.