Horoscop Pești iulie 2020

Horoscopul Peștilor din luna iulie 2020 aduce în prim plan focalizarea spre o răscruce importantă a destinului tău, integrarea unor noi modalități de integrare în sfera ta socială, o circumstanță favorabilă apelării la prietenii autentice, o viață sentimentală purificată de iluzii și una profesională insistând pe eficientizarea sa. 

Horoscop Pești iulie 2020: Previziuni astrologice generale


Țelurile tale cele mai însemnate ajung să-și impună revederea și reanalizarea. Poate că este nevoie să ți le ajustezi conform actualului stadiu al vieții tale.

Vrând-nevrând, trebuie să-ți reevaluezi modul în care te încadrezi în societate, în grupurile pe care le frecventezi, să le treci prin furcile caudine ale intereselor tale veritabile.

Pe 5 iulie 2020, Luna plină amplasată în Capricorn îți poate insufla senzația că nu ești sprijinit de nimeni din preajma ta. Nu este chiar așa, e necesar să-ți depășești subiectivitatea și să redescoperi în ce oameni poți avea încredere, chiar dacă, aparent, nu sunt pe aceeași lungime de undă ca și tine.

Trigonul dintre Soare și Neptun din 12 iulie 2020 are potențialul să-ți desferece surse creative neglijate, să-ți înlesnească o inițiativă chiar din domeniul artistic, ba chiar una inedită din plan financiar ori profesional.                             
Horoscop iulie 2020 Pești

Oricum, în a doua jumătate a lunii, inspirația crescândă tinde să-ți faciliteze întreprinderi abia începute ce păreau să-ți fie blocate de constrângeri neașteptate.

 Luna nouă ivită în ziua de 20 iulie 2020 în Rac te îndeamnă să-ți depășești complexe, temeri fără rost în interacțiunea cu oameni deschiși la minte, gata să te sprijine să-ți concentrezi forțele spre proiecte remarcabile!

Ești focalizat către noi perspective ale vieții în urma sextilului dintre Jupiter și Neptun din 27 iulie 2020. Pari să fii dispus să treci cu vederea greșelile unor persoane din preajma ta, să le pui mai presus de orice calitățile!

Sextilul lui Venus cu Jupiter din ziua de 27 iulie 2020 te călăuzește spre aspecte plăcute ale existenței. Ești predispus să te îndepărtezi de circumstanțe inconfortabile, să vezi ceea ce este mai frumos în lume, să te agăți de laturi ale existenței de bun augur în dezvoltarea ta.

Horoscop Pești iulie 2020: Dragoste și cuplu


Dragostea nu mai are nevoie de iluzii, influențe care să-i înfrângă obiectivitatea...

În cuplurile deja formate se instaurează o atmosferă de seriozitate, responsabilitate, care nu mai îngăduie devieri, chiar minore, de la traseul comun din cuplu...

Dacă ești solo, nu te mai lași ademenit, cu una cu două, într-o idilă. Vrei să te convingi cu orice preț că este una autentică, stabilă, demnă de a fi dezvoltată, cu bătaie lungă în viitor!

Horoscop Pești iulie 2020: Muncă și bani


Chiar dacă demersurile din sfera profesională ți se par a fi pline de făgăduințe, nu trebuie să neglijezi în ce fel sunt eficiente.

Efluviile tale creative pot să-ți furnizeze avantaje în muncă atâta vreme cât știi să ți le direcționezi către făgașe fertile.

Horoscop Pești iunie 2020
Horoscop Pești iulie 2020 Horoscop Pești iulie 2020 Reviewed by Diana Popescu on iunie 25, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.