Horoscop Pești iunie 2020

În horoscopul Peștilor din luna iunie 2020 se evidențiază o inventivitate surprinzătoare, pofta de a bea până la fund din cupa plăcerilor existenței, voința de a face sacrificii pe altarul familiei, o viață sentimentală centrată pe stabilitate, seriozitate, și o activitate financiară efervescentă, dar riscantă.

Horoscop Pești iunie 2020: Previziuni astrologice generale


Creativitatea ți se remarcă prin imprevizibilitate, te îndrumă spre domenii neobișnuite. Pentru a profita de ea, nu are rost să ți-o incorsetezi, să ți-o îndrepți spre proiecte prestabilite ci, din contra, să te lași purtat de ea într-acolo unde te duce.

În ultima decadă a lunii, distracția ajunge la putere! Nu prea ai chef să stai locului, să te ocupi de chestiuni serioase. Tinzi să te dedici hobby-urilor tale preferate, să ieși cât mai des în oraș cu prietenii, să iei parte la numeroase petreceri.

Nu-ți neglijezi însă familia, ești îmboldit să-i regăsești valorile, poate și din pricina unui eveniment neplăcut. Ești dispus să-ți aliniezi obiectivele cu cele ale membrilor săi, ale oamenilor îndrăgiți, să apelezi la negocieri, compromisuri pentru a te asigura că relaționarea din cadrul ei se desfășoară în armonie.

Tendințele astrale anterioare se împletesc cu altele, de o durată mai mică... 
Horoscop iunie 2020 Pești

Astfel, cuadratul dintre Soare și Marte din 6 iunie 2020 îți infuzează năzuința de a fi mai mereu pe locul întâi, îți întețește competitivitatea. Acțiunile tale curajoase, dinamice, în scopul atingerii obiectivelor tale, se pot încrucișa însă cu interesele altora, ceea ce poate isca confruntări ardente.

Energia ta scăzută și înclinația de a fi repede descurajat de obstacole așternute în calea ta marchează ziua de 11 iunie 2020, când Soarele se amplasează în cuadrat cu Neptun. În acest context, trebuie să-ți ții în frâu tentația de a evada din mijlocul responsabilităților tale!

Marte în conjuncție cu Neptun pe 13 iunie 2020 te atenționează să nu te agăți de o agendă bătută în cuie, formalistă. Dacă te aștepți ca totul să meargă potrivit planurilor tale, poți pica în eșecuri. Adaptează-te din mers circumstanțelor exterioare, și nu vei avea nici un regret!

O zi de intensă focalizare și hotărâre se conturează a fi 19 iunie 2020, ca urmare a sextilului lui Marte cu Pluton. Știi foarte bine ce îți dorești și nu ai de gând să lași ceva ori pe cineva să îți stea în drum. Poți să-ți aprofundezi relații umane semnificative și să te angajezi în discuții stimulatoare despre misterele vieții.

Sextilul dintre Marte și Jupiter din 20 iunie 2020 îți indică cel mai prielnic făgaș de materializare a viselor tale. Cu cât vezi tot ce este mai bun, mai frumos în jurul tău, cu atât îți dezvălui mai mult ce este mai bun în tine. Ești motivat să-ți extinzi cunoașterea, înțelegerea lumii și-i încurajezi pe alții să-și urmeze idealurile.

Horoscop Pești iunie 2020: Dragoste și cuplu


Pe 3 iunie 2020, impactul cuadratului lui Venus cu Marte te pune în gardă să nu te lași ispitit de o posibilă aventură amoroasă de la serviciu sau din cercul tău social, întrucât aceasta poate avea consecințe negative de neanticipat.

Luna nouă adăpostită în data de 21 iunie 2020 în cerurile Racului insuflă pasiune, magie, romantism unei legături în doi deja existente. Nativii singuri pot ezita să se angreneze într-o poveste de dragoste din cauza temerii că ar putea fi răniți sufletește, emoțional.

În următoarele zile ale lui iunie conștientizezi clar ce este mai important pentru tine în iubire. O schimbare din viața de cuplu îți intensifică atașamentul față de partenerul tău și îți sugerează ce ai de întreprins pentru a crește stabilitatea conexiunii tale cu acesta.

Dacă ești solitar și te-ai dezbărat de o eventuală frică, timiditate, înclini să te ferești de o idilă superficială. Contează pentru tine, calitate, și nu cantitatea. Ascultă-ți inima și vei fi călăuzit spre un veritabil suflet pereche!

Horoscop Pești iunie 2020: Muncă și bani


Sub vibrațiile Lunii pline răsărite pe 5 iunie 2020 în Săgetător ai ocazia să întrevezi o ascensiune în carieră. Găsește-ți temeritatea să accezi la un job mult visat. Talentele tale interferează cu un simț practic deosebit.

Spre finele lunii, îți canalizezi eforturile spre acumularea de bani și posesiuni. Dorința ta fierbinte de a-ți majora veniturile te poate împinge, totuși, spre demersuri imprudente!

Horoscop Pești mai 2020
Horoscop Pești iunie 2020 Horoscop Pești iunie 2020 Reviewed by Diana Popescu on mai 26, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.